Anket bölümüne mod adayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rehabuyuk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar mod luk isteyenler kervanına ben de katıldım.Anket ilgimi çektiği için bu bölüme mod adayıyım.Ayrıca hackhell forumuna yaptığım paylaşımları da göz önünde bulundurursanız sevinirim.Paylaşımlara ben zaten devam edeceğim.Ankete mod adayıyım....

Anmket bölümü paylaşım istemez arkadaşım artı bir özelik olması gerekmez smod ve yöneticiler zaten o bölümle ilgileniyor..

Ayrıca Hem online sürene bakıyorum Tek kelime Yetersizsin maalesef

valla bundan öncede istenmişti anket bölümü ile alakalı modluk ama reactor istemediğini ve gerek olmadığıını yazmıştı sanırsam...
yinede bi incele istersen...

ne paylaşım yaptın ustadım ? 5 6 başlık mı paylaşım? cıx cıx , hem o bölüm yönetici gerektirmez ;)

çok yolun var daha modluk zor bir iştir sitede mod arkadaşım var ondan biliyorum :) bence paylaşıma devam et hackhell de
herkes hak ettiği yeri bulur ben buna inanıyorum.hakettiğin zaman zaten mod olursun :D

ya cok üstüne gitmeyın yazıktır Gs'li:) bak kardeşim dun bir bugun ıkı. sen paylaşımlarına dvm et emınım keşfediceklerdir :)

bncede çok üstüne gtmein :) hem mod oLup napıcan yaa.ne bu biriLerine bekçiLik yapma sewdası :p

niye mod olmak istiyosun yönetici olmak varken:):)

Sevencloves' Alıntı:
Anmket bölümü paylaşım istemez arkadaşım artı bir özelik olması gerekmez smod ve yöneticiler zaten o bölümle ilgileniyor..

Ayrıca Hem online sürene bakıyorum Tek kelime Yetersizsin maalesef

canım kardeşim son sözü sölemiş ama konuyu açık unutmuş :)

konu LOCKED...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri