Anketçiler Gürsel Tekin'e ne diyecek?

niğde_gazozu

New member
Reaction score
0
Gürsel Tekin, 12 Haziran seçimleri için CHP'nin oy oranına dair büyük bir iddiada bulunmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim öncesi yaptığı tahminler ile CHP'nin oy oranlarını uçurmuştu. Ancak bugün yapılan genel seçimlerde CHP yüzde 25.8 oy aldı.

CHP SEÇİMLERDE YÜZDE 40 OY ALACAK

Sahada çok dolaşıyorum, 43 ilimizi gezdim. Bunun neticesinde diyebilirim ki yüzde 40 ve üstü oy bekliyorum.

Gürsel Tekin hatta katıldığı bir televizyon programında anket şirketlerine adeta ateş püskürdü. Yapılan anketlerin büyük bir kısmının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Gürsel Tekin, ‘ Geçtiğimiz yerel seçimde, seçime 20 gün kala bir şirket hariç 7 tane şirket CHP'yi yüzde 25'in üzerine çıkartmadı. O zaman ne oldu da biz oylarımızı yüzde 13 arttırdık.' dedi.

O ANKETÇİLERİN KIÇINA TENEKE BAĞLAYACAK

Hükümetin yandaş üniversite, yandaş medya ve yandaş kamuoyu şirketleri kurduğunu öne süren Tekin, Sayın Kılıçdaroğlu sizleri tarihe gömecek, o anket şirketlerinin kıçına da teneke bağlayacak. Bunu özgüvenle söylemek istiyorum.' diye konuştu.

Anketçiler Gürsel Tekin'e ne diyecek? - En Doğru ve Güncel Haber

gürsel tekin anket şirketlerine para yedireceğine HACKHELL den beni takip etseydi sonucu bedava öğrenirdi... :)

bakınız yine siyaset konusu açılmış ve yorumlar arasında çıkacak sonucu 20,03,2011 SAAT: 09:35 de söylemiştim.

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/726433-mhp8217liler-icin-montaj-kasetler-hazirlaniyor.html

SİZ ZAHMET ETMEYİN BEN BURAYA ALAYIM YAZIYI
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

değerli arkadaşlar...

vatan elden gidiyor....!

anamızı alıp gidelim....!

işbirlikçi akp...!

amerikan uşağı...!

yandaşlarına gemicik mevzuu...!

BU KONULAR ÇOK KONUŞULDU VE HER SEFERİNDE ISITILIP ISITILIP GELİYOR.... BAYDI..

yerel seçimlerde de aynı mevzuu konuşuldu. aynı olaylar yaşandı. mhp ankara büyükşehir belediye başkan adayı olan şahıs. doğru dürüst adı bile duyulmamışken, bazı medya organları sağ oyları parçalamak için kampanya başlattılar ve melih gökçek e rakip bile yaptılar adamı....!

başarılı da oldular hani. kararsızlar etki altında kalıp mhp ye oyverdiler. sonuç değişti mi? HAYIR...

yine değişmeyecek. mhp en sonuncu parti barajı zor geçecek. chp de 3-5 arası değişme olur. akp de de 3-5 arası değişme olur, olumlu yönde.

sonuç:

akp % 47-50

chp: %23-26

mhp: % 10-13

13 haziranda tekrardan görüşmek dileğiyle.. SAYGILAR
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

MUHALEFETTEN ARKADAŞLARDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ...

şimdi MHP + BDP + CHP = AK PARTİYE MUHALEFET OLUR DEMİYORUM..

OLABİLİRLER Mİ?

Geri