Ankaragücü 2 - 1 Fenerbahçe [STSL 16. Hafta Karşılaşması Tek Başlık]

Fenerbahçede iyleşen sakatlar ve takımın formda olması Ankaragücünde yaşanan maddi olaylar ve teknikdirektör sorunlarını hesaba katarsanız Maç üstü geçer tahminim

Dün toplanan Ankaragücü Yönetim Kurulu, Fenerbahçe maçı biletleri için dudak uçuklatacak fiyat tarifesi belirledi
Yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasının bilet fiyatları, dün akşam yapılan Ankaragücü Yönetim Kurulu toplantısı sonunda belirlendi. Sarı-lacivertli yönetim kurulunun zorlu mücadeleyi izlemek isteyenler için belirlediği ücretlerin yüksek olması dikkat çekti. Kale arkası tribünü için 120, maraton tribün için 125 ve kapalı tribün biletleri için 130 liralık bir tarife çıkarıldı.

Kale arkası tribünü için 120, maraton tribün için 125 ve kapalı tribün biletleri için 130 lira

:confused1:

yok artik bu kadarda pahali olamazya 120 lira ne demek ...

Barcelona-Real Madrid Kale Arkası Bile Bundan Ucuzdu Be :)

Gökçek A.Ş. Gecekonduyu Bitirmeye Çalışıyor. Bu Yüzden Fahiş Bilet Fiyatı Uygulaması Yapıyor. Tribün Olmadan Stad Olmaz Gökçek. Çekin Ellerinizi Tribünlerden Endüstriyel Futbol Değnekçisi P.zevnkler.

Ts yenilir bizde yenersek iyi olur.. Not: Fazla bişeymi istiyorum acaba ne :D

Heheh inş. :D

Ankaragücü bu sene sağı solu belli olmayan bir takım hüviyetinde. Ankaragücü şuursuzca oynarsa Fb farka gidecektir. Şayet disiplinli ve garanti top oynarsa Fb açısından beraberlik ve mağlubiyet kaçınılmaz olur.

Fenerbahçe Ankaragücü karşısında çok disiplinli oynamak zorunda.Ankaragücü zor anlar yaşatabilir.

Sestak gerçekten tek başına feneri yıkan isim oLdu..

Sonuç 2-1..

Evet olabilir, katılıyorum
Ama Gs için verilecek vaadde yok :):):)

beni gs'li sanan tipik forum üyesi .
Daha karşındaki hangi takımlı bilmeden paso GS'yi eleştiriyorsun bana karşı yorumlarında .
:lol:

Önce benim hangi takımlı olduğumu öğren sonra Gel tartışalım .
:durdurun

Geri