Ankaragücü 1- 0 Beşiktaş [ STSL 21. Hafta - Tek BaşLık ]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
26615_381231767299_141424292299_3542901_7402114_n.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

13 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda seyircisiz olarak oynanacak Ankaragücü - Beşiktaş maçını Özgür Yankaya yönetecek, yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın ve Mehmet Cem Hanoğlu'nun yapacağı karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Ceylan.

Beşiktaş'ımıza başarılar dilerken, hakemlerin 2 takım içinde yanlış kararlar vermemesini temenni ediyorum.

Tık tık tık.. kim ooo ?? öcüüüüü.... (=

Beşiktaşımız aLıcak bu maçı inancım tam..

Bursa Spor taraftarına karşı boş gitmemek lazım

Guti Ankara'ya GötürüLmüyor

Ayak bileğindeki ağrıları süren İspanyol yıldız, A.Gücü'ne karşı riske edilmeyecek, Dinamo Kiev'e saklanacak.

201121233338.jpg

Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, şut çalışması sırasında şık goller atan Mert Nobre performansı ile ön plana çıktı. Siyah-beyazlı takımın dün yaptığı idmana tedavisi Avustralya'da süren Ersan Adem Gülüm katılmazken, Nihat Kahveci ile Cenk Gönen ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Milli takım kamplarından dönen Sivok, Almeida ve Quaresma da bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştılar. Antrenmana takım arkadaşlarıyla başlayan Guti ise ayak bileğindeki ağrılar sürünce takımdan ayrı gerçekleştirdiği çalışma ile günü tamamladı. Guti'nin bugün Ankara'ya götürülmeyeceği ve Dinamo Kiev maçına saklanacağı öğrenildi.
KARTAL BUGÜN YOLCU
Siyah-beyazlılar, A.Gücü maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak, özel uçakla Ankara'ya gidecek. Kartal'ı kalabalık bir taraftar grubunun karşılaşması bekleniyor.

Kaynak: Sabah

hayde bursalılar, kardeş takımınızı desteklemeye..=)

maçtan sonra birbirinizi teselli edersiniz artık..=)

Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaAnkara'da yapılan lig maçlarında da Beşiktaş'ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor.

Beşiktaş ile Ankaragücü, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 96. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek oynanan 95 maçta Beşiktaş 65, başkent ekibi 7 galibiyet alırken, 23 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı toplam 177 gole, sarı-lacivertliler 63 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşmayı Beşiktaş 4-0 kazandı.

-BAŞKENTTE DE BEŞİKTAŞ ÜSTÜN-

İki ekip arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında da Beşiktaş'ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar, Ankara'da yapılan 46 lig maçının 26'sını kazanırken, 15 beraberlik alıp, 5 kez de yenildi. Beşiktaş, başkentte attığı 74 gole karşılık kalesinde 34 gol gördü. Bu arada, 1982-83 sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, Ankaragücü'nün cezası nedeniyle Bursa'da oynanmış ve karşılaşma 1-1 berabere sona ermişti.

-BEŞİKTAŞ, ANKARA'DA 12 SEZONDUR YENİLMİYOR-

Beşiktaş, Ankaragücü karşısında deplasmanda son 12 sezonda yaptığı lig karşılaşmalarında yenilmiyor. Ligde rakibine Ankara'da en son 1997-98 sezonunda 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, sonraki 12 sezonda başkentte yaptığı 12 maçtan 10'unu kazandı, 2'sinde ise berabere kaldı.

-ANKARAGÜCÜ 17 MAÇTIR KAZANAMIYOR-

Ankaragücü, Beşiktaş'ı ligde son 17 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2001-2002 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 2-1'lik skorla alan başkent ekibi, daha sonraki 17 maçta da galip gelemedi. İki takım arasındaki son 17 lig maçından 15'ini Beşiktaş kazanırken, 2'si berabere sonuçlandı.​
AA

Guti kadroya alınmadı

Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı.

Siyah Beyazlı takımda kart cezalısı Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat maç kadrosunu alınmadılar. Öte yandan son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara çıkamayan Guti'nin de kadroya alınmadığı ve Ankara'ya götürülmeyeceği öğrenildi. Ayrıca Erhan Güven de maç kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş, bu akşam saat 18.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek.

Beşiktaş'ın 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosu şöyle:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Simao Sabrosa, Hugo Almeida."

Guti kadroya alınmadı - Hürriyet Futbol

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Hakan
Ekrem
İbrahim Toraman
Sivok
İsmail
Aurelio
Ernst
Fernandes
Simao
Hilbert
Hugo Almeida

ANKARAGÜCÜ
Özden
Güven
Rajnoch
Zewlakow
Özgür
Gabric
Kağan
Sapara
Murat
Sestak
Fatih Tekke​

normal sartlarda herkes Besıktas bu macı alır der ama ben bu mactan da olası bi puan kaybı bekliyorum uefa macı düşünülecektir mutlaka..

Maç Başlamak üzere. Evde kimse de yokken ayaklarımı uzatayım izliyim Ankaragücü hüsranını =)

İlk yarı bitti, Sahada Ne Ankaragücü var ne Beşiktaş var. Uykum geldi izlerken. İkinci yarı biraz hareket gelir inaşallah. Beşiktaşın kafasında Dinamo Kiev maçı var heralde.

adamım nobre yine akıyor... pazar akşamımız yine zehir olacak gibi.

Bizde yıLLarca kaLıp hiç bişey yapamayan adamLar farkLı bi takıma gidip iLk kez karşımıza çıktıgında bize karşı erkek kesiLiyorLar vay arkadaş ya..Aferin serdar özkan hadi çık hayatının maçını oyna..

Bize geLince gutisiz oLmuyor..İbrahim toraman ise çok ağır kaLıyor inanın o beğenmedıgımız zapo daha ıyı performans gösterirdi..Umarım aLırız maçıda bi nebze önümüzde ki maçLar için moreL oLur..

Sabaha kadar oyanansa gol olmaz. Q7-Guti yok Beşiktaş yok. Almeida çok ağır. Nobre Yok.

Serdar neden sevinmedi..?

Ankaragücü'nün, Beşiktaşımızı 1-0 mağlup ettiği maçın tek golünü atan Serdar Özkan, attığı gole neden sevinmediğini açıkladı.

Beşiktaşımızı yıkan gole imza atan eski Beşiktaşlı yeni Ankaragücülü Serdar Özkan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunu.

Serdar attığı gol ve maçla ilgili şunları söyledi: "Golümüz çok çabuk gelişti. Ekrem Abi'nin öne gittiğini gördüm, arka tarafta beklersem boşta kalacağamı hissettim, Gabric'in ortasında top arka tarafa geldi, vurdum gol oldu. Onlardan daha iyi mücadele edersek kazanacağımızı düşünüyorduk ve öyle de oldu. Erken gol bizim için büyük avantajdı."

'Attığın gole neden sevinmedin?' sorusuna Serdar Özkan şu yanıtı verdi: "Şu an benim adım Serdar Özkan ise beni Serdar Özkan yapan Beşiktaş'tır. Bu nedenle attığım golden sonra sevinmedim."

Kaynak: Karakartal.com

Youtube da İlhan Mansız Videolarını izlemiştir.

Geri