Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'tan Selam Getirdim

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
l50812056310_7631.jpg

Değerli Ankaralılar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak; böyle önemli ve onurlu bir göreve talip olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. 10 yıllık Beypazarı Belediye Başkanlığı görevimden aldığım deneyimle ve Ankara için hedeflediğim projelerimle 29 Mart Yerel Seçimleri yarışında kararlı ve iddialıyım.

“Çatışmaya Değil, Çalışmaya Geliyoruz”
Sizlerin de bildiği gibi, Ankara uzun zamandır çözülmeyi bekleyen sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunlar doğru projelerle, kararlı adımlarla çözülecek ve Ankara kabuğunu bilgiyle, cesaretle kıracaktır. Hayal ettiğim Ankara, burada yaşayan her insanın gurur duyduğu, başkalarına örnek olsun diye anlattığı, gittiği her yerden Ankara’ya dönerken heyecanlandığı bir Ankara’dır. Göreve geldiğim ilk günden itibaren rozetimi çıkarıp, tüm Ankaralı hemşehrilerimin Belediye Başkanı olacağım. Benim için belediye hizmetlerinde tek ölçü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıdır.

“Ankara’ya Bir De Benim Gözümle Bakın”
Ankara için projelerimiz, planlarımız, bunları gerçekleştirecek ekibimiz hazırdır. Hepsinden öte attığımız her adımı Ankaralıyla birlikte atacağız, danışarak, görüşerek, paylaşarak yöneteceğiz. Kentin sahibi, belediye yönetimi değildir. Kentin sahibi, o kentte yaşayan hemşehrilerdir. Bu anlayış temelinde halkımızla birlikte Ankara’nın Cumhuriyetimize yakışır bir Başkent olması için çalışacağız.

“Ankara Marka Kent Olacaktır”
Beypazarı gibi küçük bir Anadolu kasabasını çok değil yalnızca 10 yılda, dünyanın konuştuğu örnek bir ilçe haline getiren çalışmalara imza attık. Cumhuriyetimizin Başkenti için çok daha büyük projeleri hayat geçirmek, ben ve ekibim için yeni bir değişim zaferi olacaktır. Ankara`nın marka kent olması demek; alt yapıdan ulaşıma, istihdamdan eğitime tüm alanlarda çağdaş bir kent olacağımızın sözünü vermek demektir. Öncelikle Ankaralıların yaşadıkları kentte mutlu olmaları bizim için esastır.

Mansur YAVAŞ
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

n50812056310_2448732_5058.jpg

www.mansuryavas.com.tr
www.arayisbitti.com

bu adamın yüzünde bir nur var

keşke olsa ankaraya başkan

i. melih gitsinde kim gelirse gelsin adam televizyonlara cıkmısta goz gore gore yalan soyluyor bu kadar adılık olamaz ama ankara halkına mustaak insallah gene secmezler bu adamı

i. melih gitsinde kim gelirse gelsin adam televizyonlara cıkmısta goz gore gore yalan soyluyor bu kadar adılık olamaz ama ankara halkına mustaak insallah gene secmezler bu adamı

seçmez olurmuyuz

bize temiz su
temiz hava dokunuyor

onun için İ.Melih

Mandur Yavaş çok değerli bir insandır...Beypazarını bir ilçe olmaktan çıkarıp modern bir kent havası katmıştır...Yaptıkları ortada...Yetmedi mi artık Melih Gökçek'in çektirdikleri tekrardan YAŞANIR MI MURAT KARAYALÇIN'LI dönemler....Bence hiç ben oy veririm de seçilemez diye düşünme artık ankara ver oyunu Yavaş'a...

aleykümselam da çok zor be...

hakında iyi şeyler duyduğumuz birisi ama tanımam bilmem.

bi kerede bunu deneyin .melih karayalcın denendi hepsinin iyiside var kötüsüde .

mansur yavaşında beypazarında yaptıkları ortada ..

adamda ne polemik ne siyasi hesap ne rant sadece ve sadece icraat var .ankaralılar iyi düşünsün derim

ben mansur yavaşın %51 le geleceğine inanıyorum

"OYLAR M.H.P'ye"

inşallah mansur yavaş başkanımız olur.benim oyum mabnsur yavaş'a

oylar mhp ye inş kazanırr çok dürüst adam

Geri