Anitkabire Yuruyus

siezma

Banned
Reaction score
0
Sevgili hackhell form arkadaşlarım,
Son gunlerde artan terör faaliyetlerine tepki amacıyla anıtkabire yürüyüş düzenlemek istiyorum. Bu yürüyüş türk bayraklarıyla ve sessiz gerçekleşecektir. Ve Atatürkümüzün mozalesine çelenk bırakmak suretiyle sona erecektir. Ankarada oturan veya Ankaraya gelmek isteyenler bu yürüyüşe katılabilir. Bu konu hakkında katılımlarınızı ve/veya yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşım güzel düşünce.Birde avatardaki sizmisiniz?

evet. ben askerden 1 ay önce geldim.

Umarım katılım çok olur çünkü hassas bir konu.

Geçen hafta cuma günü Gazi Üniversitesinin düzenlemiş olduğu teröre lanet yürüyüşüne katıldım. Yine aynı şekilde atanın huzuruna çıkıp birlik bütünlük ve hainlere gereken cevabın verilmesi için andiçtik. Yine gelirim yine elimden geleni yaparım. Ama bundan öte birşeyler yapmak lazım.

bundan öte bişeylerle neyi kastediyosun ya da ne önerin var. Bütün fikirlere açığım. Eğer daha güzel bir öneri gelirse hep birlikte onu yaparız. Önemli olan birlik olmak.

20 yıldan veri her şehit cenazesinde şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırdık. Her şehit haberinde sokaklara döküldük. Ve ertesi sabah herşeyi unuttuk. Sakın kızmayın bana ama bu bir gerçek.

Bu şekilde olduğu için siyasi arenada terörle mücadele hep başarısızlıklarla doldu. Artık Siyasetcilerimizi meclise gönderdiğimiz vekillerimizi bu işi bitirmelerini terörün kökünü kazımaları gerektiklerini sürekli hatırlatmalıyız. Unutmamalıyız terörün nasıl can yaktığını.

Benim önerim herkes kendi ilinin vekillerine bir şekilde ulaşsın mail faks telefon ne bilim mektup. Duygu ve düşüncelerini aktarsın. Artık bitmesi gerektiğini artık ne gerekiyorsa gerçekten yapılması gerektiğini ve ellimizden ne gelecekse yapmamız gerektiğini anlatmamız gerek.

Yoksa Özellikle Erdoğan başbakan olduğu sürece. Bugün söylenenleri yarın unutacağız. Başbakanın hastalığı bu milletin üzerine çöreklenmiş durumda bu derin uyku halinden bu narkoz dan kurtulmalıyız....

Sonuna kadar arkanızdayım. Tepki eylem ne olursa olsun çekinmeden gözümü kırpmadan yapacağıma emin olun.

Geri