Anitkabİr Özel Defterİ

nedensiz99

New member
Reaction score
0
aralikyas_01122005.jpg

askerisura01122005.jpg

ATAM Cumhuriyeti korumaktan bahsedenleri sen görüyorsun.

her yerde art niyet aramanın hiç kimseye katkısı olmayacanı unutma dostum, ne yapmak istedini anlamış degilim :)

ne yapmak istiyor belli ..ortalıgı kariştiracak aklı sira bakalım kac kek düşecek bu oyuna

adam ne güzel ATA'ya bağlılığını yazmış.Sende buzağı arıyorsun.Ama yanlış yerde

Halkı Cumhuriyet mitingleri adı altında ayaklandırmaya çalışanlar,bu mitingler sırasında biz türbanlılara defolun İrana gidin diyerek kişisel tercihlerimize hakaretlerde bulunuyorlar.Cumhuriyete benim kadar sahip çıksalar yeter.Ben okuyamıyorum,çalışamıyorum.Türkiye Cumhuriyetine karşı tehdit unsuru gibi gösteriliyorum.Senelerdir gerici damgası yiyorum.Üstelik özgür Laik bir devlet istediklerini söylüyorlar.Tayyip te dahil kimse bu zihniyet oldukça bunu çözemez.Soruyorum:BEN ÖZGÜR MÜYÜM?

Atatürk kullanılıyor,İslamiyet kullanılıyor,halk dolduruşa geliyor.

ayba' Alıntı:
Halkı Cumhuriyet mitingleri adı altında ayaklandırmaya çalışanlar,bu mitingler sırasında biz türbanlılara defolun İrana gidin diyerek kişisel tercihlerimize hakaretlerde bulunuyorlar.Cumhuriyete benim kadar sahip çıksalar yeter.Ben okuyamıyorum,çalışamıyorum.Türkiye Cumhuriyetine karşı tehdit unsuru gibi gösteriliyorum.Senelerdir gerici damgası yiyorum.Üstelik özgür Laik bir devlet istediklerini söylüyorlar.Tayyip te dahil kimse bu zihniyet oldukça bunu çözemez.Soruyorum:BEN ÖZGÜR MÜYÜM?

Atatürk kullanılıyor,İslamiyet kullanılıyor,halk dolduruşa geliyor.

haklısın arkadaşım keşke bi çözüm yolu olsa insanların hor görülmediği bir ülke
başkasını rahatsız etmediği sürece herkesin özgür olacağı bir ülke hayali bile güzel

Valla benim inancım herkes çıkarına göre rayı oturtmuş dışarıda destek çıkıyo bizimki sadece lafta kalacak Adam din ile atatürk ile işini yürütüyo...halkımızda cahil kim ne dese inanıyo eğer öyle olmasaydık şimdi bu halde olamzdık....

Vay vay vayy Baya güzel yazmış hea :D

yazdıklarında samimi olmadığı çok açık değil mi???

yazdıklarında çok samimiyetsiz olduğu zaten apaçık ortada. YAŞ kararlarıyla ordudan atılanları kendi partisine katıyor. Daha ne denilebilirki. Bu kadarına da pes doğrusu

Bugün AKP iktidarını indirme günüdür....Geldikleri gibi gidecekler...

Ben bu yazıyı okuduğumda Sayın RTE nin sanki yazıyı istemeyerek yazdığını görüyorum, kendini mecbur hissetmiş olmalı...

Geri