Evet arkadaşlar konuyu umarım doğru yere açtım aslında yeri yok ama en ideal burası gibime geldi...
Burada çoğunuzun bile bilmediği animelerin müziklerini buraya koymaya karar verdim yani daha istek gelirse buraya tek tek yeni linkler eklenicek!!Eee birazcıkta bizim katkımız olsun şu güzel siteye...
Önce bilgi vermeyle başlıyayım;animelerin başlangıç ve bitiş olmak üzere iki ana müziği bulunur yaklaşık 1-1,5 dakika arası değişir ama asıl şarkılar OST'lerdedir...
OST(original sound track)lerde animelerin başlagıç ve bitiş müziklerinin full versiyonları bulunur...Genelde başlangıç hızlı,tempolu ama bitiş şarkısı slowdur...Ayrıca bu OST'lerin içinde animenin içinde geçen arka fondaki şarkılarda bulunur ama en önemli özelliği başlangıç ve bitiş müziklerinin tam versiyonlarının bulunmasıdır...
Çoğu dinliyeceğiniz anime müziğinde ingilizce kısımlar vardır;ister nakarat olsun ister sadece cümlenin bir parçası olsun,dikkatli dinlerseniz mutlaka ingilizce kelimeleri yakalayabilirsiniz...Anime deyince aklınıza ne geliyor bilemiyorum ama bu animeleri yapanlar Japonlar olduğu için haliyle de şarkının çoğunluğu Japonca...Başta hoşunuza gitmeyebilir ama dinledikçe beğeneceğinizi umuyorum...