Anime (Japon çizgi filmleri) izler misiniz?

Anime (Japon çizgi filmleri) izler misiniz?

• Büyüdüm artık, çizgi film izlemem

Kullanılan: 25 8.5%
  • Sadece televizyonda çıkanları izlerim

Kullanılan: 39 13.3%
  • Hastasıyım. İnternetten indirir, izler, hatta koleksiyonunu yaparım

Kullanılan: 128 43.7%
  • İzleyemiyorum, ama çok severim; elimde olsa izlerim

Kullanılan: 74 25.3%
  • Şöyle söyleyeyim:

Kullanılan: 27 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    293
abi hellsing'in hastasıyım ya. çizgi film izlenmez mi.tek favorim çizgi filmler.her cumartesi pazar çizgi film günüm benim:D

Dragon Ball, Dragon Ball Z ve Dragon Ball GT... bunlardan vazgecilmez!

en iyi anime elfen lied izleyenler bilir...

iş güc fırsat bulamıyorum ama denk gelirse güzel yapımlar kota falan dert etmiyorum günümüzde yapılan bircok sıkıcı fılm lere bakarsan animeler gayet iyi yapımlar tabi sevenlere

Sadece televizyonda çıkanları izlerim :):)

hastasıyım çok severim anime izlemeyi :3

bende anıme ve manga hastası olanlardanım :) ozellıkle naruto bleach death note berserk vs... bunların anımelerı ve narutonun da mangasını takıp edıyorum hem begendıgım guzel fılmler uldugumda da ındırıyorum :) ıstersenız kendı ındırdıgım manga sıtelerınden tavsıye edebılırım veya dırek downl lınkı de verebılırım

avatardaki sharingan dan belli:p

pokemon , samurai-x ( kanal d ) , Avatar izledim gayette güzellerdi

Her hafta takip ettiğim Naruto var (anime ve manga) ..

Ve bazen bir animenin tüm sezonlarını torrentla indirip onu bitiririm ama hastası falan değilim zaten çoğu izlenmez sıkıcı geliyor bana evde dvdlerde çok seri var ama beğendiğim az var şuan da Air Gear'i izliyorum harika bir seri.. tavsiye ederim ^^

animee aniiimekim anime dedi:saskin o_O itiraf edin biri anime dedi dediniz biliyorum o_O yoksa halisunasyon mudur T.T eğer sordğunuz soru aimeyle yatıp kalkmak onlar gibi nefes alıp vermek o_O onlar için japonca öğrenmeye başlamaksa o_O bende sizdeniiiiiiiiiiiiiiiiiim xD:durdurun:durdurun:durdurun

Naruto'nun hayranıyım bütün bölümleri manga dışı bölümler hariç 2 haftada bitirdim

Geri