Anelka ..vs.. Kežman

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin Chelsea'yle eşleşmesi, iki takımın golcülerinin de eski takımlarıyla karşılaşmasına vesile olacak..

3629.jpg
6169.jpg

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, hatırlanacağı gibi PSV'de parladıktan sonra Chelsea forması giymiş, 2005 yılında Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi Maçlarında Görev almıştı..

Ara transferde Chelsea'ye transfer olan Nicolas Anelka ise 1,5 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra 2006-2007 sezonunun başında İngilz ekibi Bolton'a transfer olmuştu.

1 ya da 2 Nisan tarihinde İstanbul'da oynanacak maçta Fransız golcü, 1,5 yıl aradan sonra Şükrü Saracoğlu'na dönmüş olacak...

_GoaL_

Bence cok acayip bir karşılaşma olacak ..

Fenerbahçe Aldığı ForvetLeri stiLLerine uygun oynatmıyor buda ona zarar oLarak Dönüyor AneLka o kadr tek forvet isted Çift oynattıLar o kadr iyi performans aLınmadı. Kezman Çift istiyor tek oynuyor yine istenen Performans ALınmıyor :) Ama yine de iLginç oLcak Ayrıca ne AneLkanın Fbye Ne de Kezmanın CheLseayi GoL atacağını sanmıyorum

Fenerbahçe Aldığı ForvetLeri stiLLerine uygun oynatmıyor buda ona zarar oLarak Dönüyor AneLka o kadr tek forvet isted Çift oynattıLar o kadr iyi performans aLınmadı. Kezman Çift istiyor tek oynuyor yine istenen Performans ALınmıyor :) Ama yine de iLginç oLcak Ayrıca ne AneLkanın Fbye Ne de Kezmanın CheLseayi GoL atacağını sanmıyorum

aynen haklısın

fener anelkayı nasıl bıraktı hala aklım almıyo yaaaaa

aslında biz bırakmak istemedik ama daum onu yanlış yerde oynattı ve gereken önemi vermedi ona ve tabi sonra anelka nın da tekrar dan ingiltere ligine gidip oradaki büyük bi takıma geçmek istemesi sonucu oldu ingiltere de daha çok izlendigi için fransa milli takımına sürekli seçilmesi daha kolay olacagı için ki öyle oldu ve bu istediklerini zaten başardı ve başarılı oldu ingiltere de 21 milyon euro gibi yüksek bi bonservis bedeliyle chelsea ye geçti gerçekten çok özlüyoruz onu bi açıdan tekrar mabedimizde dünya starı anelka mıızı görmek çok güzel olacak :) inşallah eleriz chelsea yi ve kezmanımız golü çakar eski takımına ben inanıyorum

Geri