Anelka:FB'nin Başarısı Sürpriz Değil

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Anelka: "Tribünleri unutmamız gerek"​

01.04.2008 19:07
Chelsea'nın Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, daha önce formasını giydiği Fenerbahçe'nin önemli bir kulüp olduğunu belirterek, “Burası da önemli bir stat. Burada taraftarların yarattığı ambians çok güzel oluyor. Takım olarak konsantre olup, tribünleri unutmamız gerekir” dedi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka, Chelsea'nin Kanarya'yla yapacağı karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Yarınki maçtan gollü bir beraberlikle dönmeyi amaçladıklarını anlatan Fransız santrafor, "Eğer gol atma şansım olursa mutlu olurum" diye konuştu.

Fransız futbolcu, "Fenerbahçe'de yaşadığın en güzel an hangisiydi?" şeklindeki soruyu, "Fenerbahçe'de şampiyon olduk ve otobüsle Bağdat Caddesi'nde 500 metrelik mesafeyi 4 saatte gittik. Bu yaşadığım en güzel andı" diye yanıtladı.

"Fener'in başarısı sürpriz değil"

Anelka, "Dün havalimanında Galatasaray taraftarını gördüğünde şaşırdın mı?" sorusunuysa "Galatasaray taraftarı görmedim" şeklinde yanıtladı.

Zico ile sadece 2 ay beraber çalıştığını da anlatan Fransız futbolcu, "Zico çok iyi ve kaliteli bir antrenör. Fenerbahçe'nin buraya kadar gelmesi benim için sürpriz değil, çünkü iyi oyuncular aldılar" şeklinde konuştu.

Bir İngiliz gazetecinin, "Chelsea taraftarı için buranın atmosferiyle ilgili ne söyleyeceksin, yarın düşmanca olabilir mi?" şeklindeki sorusu üzerine Anelka, "Taraftarlarımız her deplasmanda olduğu gibi bu maçta da gelip bizi desteklemeli" demekle yetindi.

"Drogba ile birlikte oynamak istiyorum"

Anelka, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşadığını ifade ederek, "Bunu bir kez yapmış olmak zor bir şey. Chelsea'de olmaktan mutluyum. Çeşitli kupalar kazanacağımızı umuyorum. Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu kulüpte yeniyim. Kulübe, arkadaşlarıma ve oyun sistemine alışmaya çalışıyorum. Drogba ile birlikte forvette oynamak isterim, ancak bu kararı hocamız verir" diye konuştu.

Anelka, Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili olaraksa, "Fenerbahçe'den ayrıldım, çünkü İngiltere'ye dönmek istiyordum. Bunun Fenerbahçe sevgisi ile ilgisi yoktu. Ayrıldığımda bile Fenerbahçe'yi çok seviyordum. Kurada Fenerbahçe çıkınca çok sevindim, çünkü burada, geride bıraktığım birçok arkadaşım vardı. Onları göreceğim için çok mutlu oldum" açıklamasında bulundu.

Senı ne cok severdı o trıbunler ama sen kıymet bılemedın dostum :=)

Geri