hOt_sAuCe
New member
- Reaction score
- 0
usa de hiçbir street ci adidas nike giymez tek bir marka giyerler oda AND1 .. 1990 ların ortalarında ufak bir atölye olan And1 firmasının sahibi , bir gün şansa parkta dolaşırken "rafer alston" adında bir cocuğun inanılmaz basketbol yetaneğine şahit olur.. sokaklarda "skip to my luo" adıyla tanınan bu adam şu anda houston rokets ta oynamaktadır ...vede zevkine yaptıkları maçları vede özel hareketleri videoya çekiyorlardı .. and1 bu cocukla anlaşma yaptı vede ayakkabı temin etti vede çektiği videoları kendisine getirmesini istedi .. vede and1 mixtape efsanesi böyle doğdu ... (bu sporun baş mabedi newyork ta bulunan rucker parktır ... çoğu efsanevi nba oyuncusu bu park ta keşfedilmiştir ... ) skiptomyluo yanına arkadaşlarınıda alarak güzel videolar çekmeye başladılar .. vede USA yin dört bir yanından maç teklifleri aldılar ... ama o kadar sağlam takımları vardı ki kimse yenemiyordu onları ... kendi aralarında takımlar yapıp USA yi gezmeye başladılar vede video kasetlerini satmaya başladılar .. toplamda şu anda 7 kaset var ta mixtape ... birde avrupa versiyonu var ... 3 tapeten sonra aralarına katılan "hot sauce" asıl patlamayı yapacak vede basketbolun gizli hareketlerini sergilicekti ... geri kalan tayfadan ise...main event (bir porşhe nin üstünden smaç basar..) , flash ( öldü) , half man half amazing , 50 , headache , spyda , shane , high octane , sik wit it , helicopter , AO ... gibi elemanlarla yenilmez bir kadro oluşturmuştur ...
bu oyunun oynayış tarzı normal basketten vede offical streetball dan farklıdır steps neredeyse hiç yoktur ... potaya asılma , 3 saniye koridoru yoktur .. seyirciden pas bile alabilirsin tamamen eğlence vede görsel bir showdur ... en büyük ceza fandomentalle karşındaki adamı yere sermektir .... oyundaki bazı hareketleri normal bir maçta arkadaşına yapsam kesin kavga cıkar ( denenmiştir tarafımdan )
neyse değişik videolar basketbol severlerin buyuk çoğunluğu bilmez nedense AND1 serilerini .. ama NBA deki bütün büyük oyuncular hemen hemen AND1 dan çıkmadır ..
videolar burda .. seven olursa full mixtape videolarınıda kolayım ...(yazıyı ben yazdım hata olabilir özür bu yüzden )
http://video.google.com/videosearch?q=and1&page=2&lv=0&so=0
bu oyunun oynayış tarzı normal basketten vede offical streetball dan farklıdır steps neredeyse hiç yoktur ... potaya asılma , 3 saniye koridoru yoktur .. seyirciden pas bile alabilirsin tamamen eğlence vede görsel bir showdur ... en büyük ceza fandomentalle karşındaki adamı yere sermektir .... oyundaki bazı hareketleri normal bir maçta arkadaşına yapsam kesin kavga cıkar ( denenmiştir tarafımdan )
neyse değişik videolar basketbol severlerin buyuk çoğunluğu bilmez nedense AND1 serilerini .. ama NBA deki bütün büyük oyuncular hemen hemen AND1 dan çıkmadır ..
videolar burda .. seven olursa full mixtape videolarınıda kolayım ...(yazıyı ben yazdım hata olabilir özür bu yüzden )
http://video.google.com/videosearch?q=and1&page=2&lv=0&so=0