andımız rezaleti

slayerwar

New member
Reaction score
0
İlköğretim okullarında okutulan 'Öğrenci Andı'nın kaldırılması için kampanya başlatan Mazlum-Der, hazırladığı afişleri Diyarbakır'daki bilboardlara astırdı.

Çizimlerin yer aldığı mizahi dille yeniden yazılan ‘Öğrenci Andı'nda, ‘Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... diyene, sonra da dayak yiyene” denildi.
“Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyimi, Aleviyim... Desem de, ben çalışkanım ilkin, büyüyünce işsiz kalsam da. Büyüklerimi görmek, küçüklerimi dövmektir işim. İlk işim yurdumu ve milletimi ‘Üzüm'den çok sevmektir kesinlikle. Ülküm, takla atmak, yere düşmek ve ne olursa olsun taş ile yakalanmamaktır. Ey büyük Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi... Kaçtığın yoldan, gösterdiğin hedefe oturmadan yürüyeceğime ayran içerim. Varlığım Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi. Varlığına ceza olsun. "Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... Diyene, sonrada dayak yiyene.”

kaynak : http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/-Andimiz-i-bu-hale-getirdiler-/12Temmuz2009/X1247407668390/0

herşeye sırayla el atacaklar birer birer.
bakalım daha neler göreceğiz.

serefsızler daha saldırın bakalım nereye kadar...

şerefsizler daha nelere cesaret edecekler bakalım

suç bu şerefsizlerdemi arkadaşlar ,,, suç onlara bu cesareti verenlerde değil mi????

İlköğretim okullarında okutulan 'Öğrenci Andı'nın kaldırılması için kampanya başlatan Mazlum-Der, hazırladığı afişleri Diyarbakır'daki bilboardlara astırdı.

Çizimlerin yer aldığı mizahi dille yeniden yazılan ‘Öğrenci Andı'nda, ‘Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... diyene, sonra da dayak yiyene” denildi.
“Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyimi, Aleviyim... Desem de, ben çalışkanım ilkin, büyüyünce işsiz kalsam da. Büyüklerimi görmek, küçüklerimi dövmektir işim. İlk işim yurdumu ve milletimi ‘Üzüm'den çok sevmektir kesinlikle. Ülküm, takla atmak, yere düşmek ve ne olursa olsun taş ile yakalanmamaktır. Ey büyük Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi... Kaçtığın yoldan, gösterdiğin hedefe oturmadan yürüyeceğime ayran içerim. Varlığım Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi. Varlığına ceza olsun. "Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... Diyene, sonrada dayak yiyene.”

kaynak : http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/-Andimiz-i-bu-hale-getirdiler-/12Temmuz2009/X1247407668390/0

ah cahil arkadaşım benim

nasılda kandırıyorlar seni

o and yazıldığında herkes Türk tü

şimdi herkes Türkiyeli

aradaki fark bu

o and yazıldığında

Türk asıllı kürt

Türk asıllı çerkes

Türk asıllı ermeni vardı

şimdi Türkiyede yaşayan

kendini

sadece kürt
alevi,ermeni,çerkes gören zavallılar var

TÜRK olmak nedir

bunu bilmeden

telegolle büyüyen insanlar var

ah cahil arkadaşım benim

nasılda kandırıyorlar seni

o and yazıldığında herkes Türk tü

şimdi herkes Türkiyeli

aradaki fark bu

o and yazıldığında

Türk asıllı kürt

Türk asıllı çerkes

Türk asıllı ermeni vardı

şimdi Türkiyede yaşayan

kendini

sadece kürt
alevi,ermeni,çerkes gören zavallılar var

TÜRK olmak nedir

bunu bilmeden

telegolle büyüyen insanlar var

imza; mertdogus

Bunlara bunu söyleyecek fırsatı sağlayanlar utansın.

İdam cezasını kaldıranlar getirsin

siz ancak burada bağırın bağırtabağırta isteklerini gerçekleştiriyorlar. Filiyat bir olmak gerekir

barındırmamak lazım bunları bu ülkede

işte böylelerine açılım yapıyor bu hükümet. yazık ..aksine milletin desteğinide hiç kaybetmiyor.

herkes turk deil dogru olmus bbakın szde dayak kısmını tamamlamıssnz

Geri