Anayasanı Al da Git

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
‘Deveye ne sormuşlar' dediğinizde, alacağınız cevap şu sorudur: ‘boynun neden eğri?'

Bu sual meşhurdur, cevabı da şiir gibidir. Lakin bir soru daha sorsak şu bizim deveye; ‘sırtında yük varken bayır aşağı inmeyi mi, bayır yukarı çıkmayı mı seven?'

Bir önceki soruya, ‘nerem doğru ki?' cevabı veren deve, ikinci sorumuza şu doğru cevabı veriyor; ‘yahu şu bizim düz yola ne oldu?' (devenin bu fasılda yola küfür ettiği de halk arasında rivayet edilir)

Evet, dostlar şu düz yollara ne oldu?

Memleketteki her müspet adım illa bir yokuş ya da inişe mi gebe?

Doksan hatta yüz yaşına merdiven dayayan şu genç(?) cumhuriyetin mükemmel(?) hükümetinde, iskelet, kemik, omurga noksanlığı, halimizi arzda yolumuzu deveden geçirdi ya helal olsun...

Anayasa, YÖK, yargı kurumları, etnik kökenler, açılımlar, başörtüsü, AB, Çankaya derken iş geldi dolaştı anayasaya...

Yahu yüz yaşına girecek bir ülkenin anayasası olmaz mı hâlâ? Nerde hani muasır medeniyetler, nerde modern ülke, nerde bölgesel güç Türkiye?

Hikâye.

Evet, hikâye, çünkü anayasası yok bu devletin.

Varsa da milletin anasını belleyenlerin anayasasını kabul etmiyoruz.

E yeni anayasa yapılacak diyeceksiniz.

Cevabımız değişmedi;

Milletin anasını belleyenlerin anayasasını kabul etmiyoruz ya da anamızı alıp gidiyoruz...

Şöyle de olur; Anayasanızı alın da gidin...

Selametle.....

Arif Kaan YALÇIN

anadı da al git... kelle... şehide yan gelip yatma...imralida ki ite sayın sonra anayasayıda değiştirip bu ülkeye kayın oh ne ala memleket.

Varsa da milletin anasını belleyenlerin anayasasını kabul etmiyoruz.

E yeni anayasa yapılacak diyeceksiniz.

Cevabımız değişmedi;

Milletin anasını belleyenlerin anayasasını kabul etmiyoruz ya da anamızı alıp gidiyoruz...

Şöyle de olur; Anayasanızı alın da gidin...

Arif Kaan YALÇIN

9c8a10efe428dbce55054b358d523f38.jpg

Milletin anasını ağlatan darbecilerin yaptığı 82 mahsülü anaysa ile ağlayanların listesidir;

1- 5000 şehit verdik diyen MHP ve Ülkücü kuruluşlar davasından hüküm giyen,Milyonlarca insan fişleyen ve tarassut altına alan, 650 bin kişi tutuklandığı, 177 kişi tutukluluk şartlarına dayanamayarak intihar ettiği, bir o kadarı hücresinde ölü bulunduğu, 49 kişinin asıldığı, yüzlercesi faili meçhule kurban gittiğini ve bunların analarınıda kendilerini ağlattığını..

2-Haydi çocuklar okula'' denilirken,bir yandanda müslüman evlatları okumasın ,bu ülkeye robert kolejler ,saint joseph mezunları lazım diyen elitçi tayfanın evlatları baş olsun diyenlerin, üniversite kapılarında ağlattığı binlerce müslüman kız evladını...

3-Evladını şehit veren Türk askerinin mezarına cenazesine katılan ananın başörtüsüne orda sesini çıkartmayanların, garnizonlarda yada yemin merasimlerinde kapı önlerinde ağlattığı o askerlerin anasını ..da alıp gidelimmi ?

Bu ülkeden illa birileri gidecekse ; O gidenler biz değil her darbede anaları ağlatan kökü dışarda, kendi bizim OUR BOYS larımız olan seçkinci elitçi,halktan uzak,yarısı monşer,yarısı mason,yarısı ajan pravakatör olan gürühlar defolup gidecektir. BU MİLLET DEĞİL... MAYASI BU TOPRAKLA YOĞRULMUŞ YÜZÜ TEMMUZ SICAĞINDA KAVRULMUŞ ANADOLU İNSANIM DEĞİL... O benim milletim yeni silivriler inşa edecek çimentoyuda kumuda bulmaktan korkmuyacaktır.

acitasyona bağhkkkk ..

Bu kadar duyarlıydınızda , ŞEHİTLERİMİZE KELLE diyenlere neden destek oluyorsunuz?

acitasyon, mağdur, mazlumlar, emrah edebiyatı ....yermiyiz abisi bu numaraları....

Sırça köşklerinden ,holdinglerinden,saraylarından hanedanlarından alınıp Siliviride yedirilenler var.. sen yeme zaten.

Ak parti gerçekten Milli görüş içerisinde olan bir müslüman partisi;

O kadar müslümanki faiz bitti,ayasofyada ezan sesleri yükseliyor,Her tarafta ruhban okulu değil cami açılıyor,o kadar müslüman ki ıraktaki amerikan askerlerine dua eder,amerikanın ortadoğu projesini gerçekleştirmek için burda olduğunu söyler,şehitlerimize kelle askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye ithamlar takarlar kendi oğullarına çürük raporu alıp gemiciklere yerleştirirler,30 bin askerimizi şehit eden bir ite yetimlerin dulların gazilerin ahını almayı göze alarak sayın derler.Pkk teröristlerini törenle karşılatırlar şehitlerimizin kemiklerini sızlatırlar,3-5 çapulcu ite özel seyyar mahkemeler kurulur ve serbest bıraktırılır,o kadar müslüman ki din bilgisi oldu sana din kültürü ve ahlak bilgisi içindeki ayetler abye uyum süreci içinde mealleri değişti müslümanlar değişti oldu inanlar,Ben müslümanın diyeceksin namaz kılan subayın ordudan atılmasına izin vereceksin

O kadar Türk ki;Türklük önemli değil önemli olan türkiyeli olmak gibi ibareler kullandı türklüğe alt kimlik ibaresini taktı,Anayasamızda yer alan türke hakaret yasasını kaldırmaya kalktı,Dünya turuna çıktı gezdi gezdi tahrana gittide baküye gitmedi bir tane türk ülkesi ziyaret edilmedi,O kadar türk ki ülkesinde yapılacak en güzel işleri yaptı türklüğü geriye attı kürtleri başının tacı yaptı açılım diye diye teröristleri içimize aldı,o kadar türk ki,O kadar türkki tüm türk malını babalar gibi sattı1 yıllık cirosuna ,o kadar türk ki musul kerkük te ki türk kardeşlerimizi refaha kavuştu...

duymak isteyenlere daha yazabilirim.buna cevap olarak bana şu partide şunları yaptı ama gibi çocukca ithamlarla gelmeyin.saygılar

Ak parti gerçekten Milli görüş içerisinde olan bir müslüman partisi;

O kadar müslümanki faiz bitti,ayasofyada ezan sesleri yükseliyor,Her tarafta ruhban okulu değil cami açılıyor,o kadar müslüman ki ıraktaki amerikan askerlerine dua eder,amerikanın ortadoğu projesini gerçekleştirmek için burda olduğunu söyler,şehitlerimize kelle askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye ithamlar takarlar kendi oğullarına çürük raporu alıp gemiciklere yerleştirirler,30 bin askerimizi şehit eden bir ite yetimlerin dulların gazilerin ahını almayı göze alarak sayın derler.Pkk teröristlerini törenle karşılatırlar şehitlerimizin kemiklerini sızlatırlar,3-5 çapulcu ite özel seyyar mahkemeler kurulur ve serbest bıraktırılır,o kadar müslüman ki din bilgisi oldu sana din kültürü ve ahlak bilgisi içindeki ayetler abye uyum süreci içinde mealleri değişti müslümanlar değişti oldu inanlar,Ben müslümanın diyeceksin namaz kılan subayın ordudan atılmasına izin vereceksin

O kadar Türk ki;Türklük önemli değil önemli olan türkiyeli olmak gibi ibareler kullandı türklüğe alt kimlik ibaresini taktı,Anayasamızda yer alan türke hakaret yasasını kaldırmaya kalktı,Dünya turuna çıktı gezdi gezdi tahrana gittide baküye gitmedi bir tane türk ülkesi ziyaret edilmedi,O kadar türk ki ülkesinde yapılacak en güzel işleri yaptı türklüğü geriye attı kürtleri başının tacı yaptı açılım diye diye teröristleri içimize aldı,o kadar türk ki,O kadar türkki tüm türk malını babalar gibi sattı,o kadar türk ki musul kerkük te ki türk kardeşlerimizi refaha kavuştu...

duymak isteyenlere daha yazabilirim.buna cevap olarak bana şu partide şunları yaptı ama gibi çocukca ithamlarla gelmeyin.saygılar

o kadar yazdın ama ben şunu anlamadım.

siz münafığa da kafire de karşısınız. peki bir insan hem münafık hem kafir değilse sizin gözünüzde nedir?

münafık ve kafir kelimelerini açıklayalım isterseniz sonra yanlış anlaşılma olmasın

münafık = müslüman gibi gözüken ama müslüman olmayanlar
kafir=Açıktan ben müslman değilim diyenler umarım yanlış değildir

ama demek istediğini anlamadım.Evet karşıyız.İkiside değilse iyi bir mümin dir herhalde.

demek istediğim şudur.hem müslüman gözükene,hem müslümana hem de münafığa cephe alan bir toplum nasıl yol alır.

adam müslümanım der dışlanır(öeneklemek gereksiz sanırım haberler bunlarla dolu)
adam müslümanım der ama yaptıkları dinle bağdaşmaz dışanır (yine örneklemeye gerek yok çünkü ülke böyle yönetiliyor.haberleri açın)
adam inanmıyorum der yine dışlanır.

yani bir adamın ne olması lazım halkın yani sizlerin gözüne girmek için.

O kadar müslümanlarki yahudilerden altın boynuz kupası bile aldılar ....

Herhalde Türkiyeyi kim daha iyi boynuzlarsa bu ödülü hak ediyor

valla bu ülkeyi iyi yönetsin soyunu unutmasın türkün malı türkte kalsın vatanını milletini sevsin onun çıkarlarını düşünsün yeter bunları istiyoruz bir muhsin yazıcıoğlu bir kazım karabekir bir başbuğ bir Atatürk gibi biri.

O kadar müslümanlarki yahudilerden altın boynuz kupası bile aldılar ....

Herhalde Türkiyeyi kim daha iyi boynuzlarsa bu ödülü hak ediyor

ee müslüman olmadıklarını ve müslümanlarala ilgili birşeyler yapmadıklarını bildiğiniz halde neden aman ülkeyi şeriat mı götürecek die bas bas bağırılıyor.

Not: biliyorum cevap verilir her soruma ama ben yeni dorular bulurum. taa ki kelimelerin yetmediği yere kadar:D

Dip not: tayyip veya herhangi bir hükümet yanlısıyla alakam olamaz. oyumu da gerçek düşüncesini savunanlara vermişimdir herzaman

ee müslüman olmadıklarını ve müslümanlarala ilgili birşeyler yapmadıklarını bildiğiniz halde neden aman ülkeyi şeriat mı götürecek die bas bas bağırılıyor.

Not: biliyorum cevap verilir her soruma ama ben yeni dorular bulurum. taa ki kelimelerin yetmediği yere kadar:D

Dip not: tayyip veya herhangi bir hükümet yanlısıyla alakam olamaz. oyumu da gerçek düşüncesini savunanlara vermişimdir herzaman

şeriatı ne sanıyorsun? ilahi adaletmi?

Çünkü bu devirde peygamber yok ki tamamen kurana göre yönetsin ülkeyi ;) Sonumuz iran gibi olur bi kızı biriyle dans etti diye sokakta linç ederiz veya bize gelen geleceği görüyorum diyen birini ülkesine salmaz asarız.şeriat o kadar tehlikeli bir bombadır ki yanlış kişilerin elinde herşeye dönüşebilir.

Çünkü bu devirde peygamber yok ki tamamen kurana göre yönetsin ülkeyi ;) Sonumuz iran gibi olur bi kızı biriyle dans etti diye sokakta linç ederiz veya bize gelen geleceği görüyorum diyen birini ülkesine salmaz asarız.şeriat o kadar tehlikeli bir bombadır ki yanlış kişilerin elinde herşeye dönüşebilir.

peki o zaman son sorum olsun sıkıldım sonra devam ederiz.

kimsenin peygamber adaletinde olamayacağını, bu yüzden de müslümancıların başa gelmesinin sakıncalı olduğunu savunuyorsunuz sanırım.sanumuz iran olur deniyor.

yıllardır atatürk siyaseti yapıp da gündemde olanları da göz önüne getirirsek. başka birisinin de atatürk olamayacağını varsayarsak. neden kendini atatürk gibi tasvip eden birisini savunuyorsunuz(bilmem söylemeye gerek var mı adını)?

emsalim ağır oldu ama kusura bakmayın bu iş böyle. derine de inmek isterim ama burası demokratik bir ülke sonra ceza meza yeriz:D

Yezidin Eline Geçti ilk işi Peygamber Torunlarını Katletmek oldu.

Yezit Halife oldu yaaaaaa Halifede Peygamberin Selefi oluyor yaaaa o zaman Hüseyinde Halifeye biyat etmeli etmiyorsa vurun kellesini zira Halifelik makamı demek Peygamberin Makamı oluyor ....

şeriatı ne sanıyorsun? ilahi adaletmi?

ben şeriatı birşey sanmıyorum.
tam uygulanırsa adaletli ama mantık açısından bakarsan bir o kadar saçma yönlere çekilebilir.

demokrasiyi de değerlendirince adaletli olmadığı anlaşılıyor güzel ülkemde.

banka soyan 3 sene. ekmek çalan 15.

bilmem anlatabildim mi?

Geri