AnaToliaN' mı? O Şimdi Asker

AnaToLiaN

MeCCaH
Reaction score
0
Sevgili HackHell Ailesi...Vatan borcumu ödemek üzere Ankara Etimeskut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümeni Komutanlığına gidiyorum

Hakkınızı Helal Edin..KAlbini kırdığım varsa hatalarımız varsa Af Ola

Arkadaşlar Usta Birliğim Belli Oldu ...İStanbul/ Metris /Topkule /66. mekanize piyade Tugayı BARIŞ GÜCÜ....

Bilen Varmı...Orda Askerliğini yapmış olan....

51b6853c812bda7566017b5a8f3b939b.jpg

Allah'a emanetimizsiniz..

hayırlı teskereler alıp dönmek nasip olur İnşallah..

2hfngva.gif

Allaha emanet oL ,hayırlı tezkereler....

Heyt Askerlerime ßak ALLah Yardımcınız oLSun.

HayırLı TezkereLer..

Hayırlı Tezkereler ..

hayırlı teskereler..Allah utandırmasın. güle güle...

hayırlı olsun kardeş bende orda yaptım usta birliğini biraz bahsediyim ordan 2 tane alay var bunlar 1.alay 2.alay ve çavuş eğitim taburu olmak üzere 3 ayrılıyo acemi olarak gidiyosun sanırım inş. 2.ci alaya düşersin orası 1 den daha rahattır veya lise mezunusun dur çavuş talimgaha gidiceksin orasıda iyidir büyük ihtimalle %60 %70 orda kalıcaksın usta birliği olarak ve sana digeceğim bakım bölümüne gitmek için elinden geleni yapman orası en rahat yerlerden birisidir en kötü yerleride söliyim istikam savaş emniyet muhafız bölüğü ve de gösteri tatbikat taburudur ben muhafız olarak yaptım ve çok zordu 8 saat nöbet kısıtlı uyku çok disipli bi yer ama çoğu ast. veya diger rütbeliler iyidir digeceklerim bu kadar inş. sag salim yapman dilegiyle...

hayırlı olsun kardeş bende orda yaptım usta birliğini biraz bahsediyim ordan 2 tane alay var bunlar 1.alay 2.alay ve çavuş eğitim taburu olmak üzere 3 ayrılıyo acemi olarak gidiyosun sanırım inş. 2.ci alaya düşersin orası 1 den daha rahattır veya lise mezunusun dur çavuş talimgaha gidiceksin orasıda iyidir büyük ihtimalle %60 %70 orda kalıcaksın usta birliği olarak ve sana digeceğim bakım bölümüne gitmek için elinden geleni yapman orası en rahat yerlerden birisidir en kötü yerleride söliyim istikam savaş emniyet muhafız bölüğü ve de gösteri tatbikat taburudur ben muhafız olarak yaptım ve çok zordu 8 saat nöbet kısıtlı uyku çok disipli bi yer ama çoğu ast. veya diger rütbeliler iyidir digeceklerim bu kadar inş. sag salim yapman dilegiyle...

verdiğin bilgi için teşekkür ederim ben de bilen birilerini arıyordum...yarın teslim oluorum inş...zaten kırıkkale de oturuyorum...inş hayırlı olur...

bende havacıydım oradan cok kez gectım baya buyuk bır bırlık hayırlı tezkereler kardesım

Allaha emanet olun.
Hayırlı tezkereler dilerim.

Hayırlı Teskereler Güle Güle Git Güle Güle Gel Allah Kazadan Beladan Esirgesin

Geri