Anasayfamı değiştiremiyorum.. Kilitlendi. Lütfen acil yardım..

Mechul_58

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarıma yaklaşık üç beş gündür WEB SMS YONETİM isimli bir siteden bulaşan virüsten dolayı bilgisayarım otomatik olarak bu siteyi giriş sayfası yapıyor ve bunu değiştirmeme izin vermiyor.
Başlat / çalıştır gpedit.msc kullanıcı yapılandırması
Windows ayarları internet Explorer bakımı url ler önemli url ler burada 1. seçenek ana sayfam olmasını istediğim siteyi yazıyorum.
Başlat gpedit HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek gidiyorum Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştiriyorum.. İlk başta o kilitli olan kısım açılıyor ve anasayfam olmasını istediğim siteyi yazabiliyorum.
Ama bilgisayarımı kapatıp açınca yine o uyuz site otomatik olarak giriş sayfam olarak ayarlanmış oluyor.. Kaç gündür deli oldum.. Eğer yine olmazsa kıracam bu mereti!!

Arkadaşım nod32 kullanıyorum ve derinlemesine analiz de dahil tüm taramaları yapıyorum ama yine aynı durum devam ediyor.. Ben de de bir takıntı var birşey yolunda gitmezse gece uyku bile tutmaz.. Yani bu iş yoluna girene kadar bana rahat bir uyku yok. Bu virüsü nod32 neden bulup silmiyor.Taramalarda virüs bulunamıyor.
İlgin için çok teşekkürler.

Arkadaşım nod32 kullanıyorum ve derinlemesine analiz de dahil tüm taramaları yapıyorum ama yine aynı durum devam ediyor.. Ben de de bir takıntı var birşey yolunda gitmezse gece uyku bile tutmaz.. Yani bu iş yoluna girene kadar bana rahat bir uyku yok. Bu virüsü nod32 neden bulup silmiyor.Taramalarda virüs bulunamıyor.
İlgin için çok teşekkürler.

program suan pcde yuklu deil dimi sorunsuz bi sekilde silindimi?

Proğramla falan alakası yok. Virüsün hangi dosyada olduğunu falan da bilemiyorum.. Acaba kendisini proğram olarak mı yükedi bilgisayara onu da bilemiyorum. Taramalarda hiçbirşey çıkmıyor.
Hangi proğramdan bahsediyorsun sen ?

Proğramla falan alakası yok. Virüsün hangi dosyada olduğunu falan da bilemiyorum.. Acaba kendisini proğram olarak mı yükedi bilgisayara onu da bilemiyorum. Taramalarda hiçbirşey çıkmıyor.
Hangi proğramdan bahsediyorsun sen ?

WEB SMS YONETİM program sanmıstım bunu :D neyse o zman gözatma gecmişini çerezleri falan sil tekrar dene....

Ah kardeşim neler denedim neler.. sistem geri yuklemeyle bile sorunu çözemedim.Şu an da sayfaları aşağı indirdiğimiz bölüm varya orası kayboldu.. Buyur işte. :(( Orayı geri nasıl getirecem şimdi bu neydi böyle.. Kurtlar vadisi filmi gibi herşey bir anda karşıma çıkmaya başladı :((

Oldu arkadaşım.. OLmazsa iki rekat namaz kılar virüs duasına çıkarım :)) Ya da internete girerken sağ bacağımı sol bacağımın üstüne atarım.. Belki de bundan dolayı uğursuzluk geliyordur.. Başka tavsiyelerin var mı :))
Kesin bir çözüm istiyorum format falan olmasın.. Teşekkür ederim başta senin ve tüm arkadaşlarımızın ilgisine :)

internet explorer simgesine sağ tıkla özellikler de.
giriş sayfanı www.google.com yap
ve çerezlerini sil.dosya görüntüle bölümündeki cookiesleri silmen gerekiyor.
tabi firefox kullanıyorsan yöntem başka

arkadaşım ,aynı olay benim başıma da geldi. windows one care isimli internet sitesinde

tam tarama yaptırdım kurtuldum. tavsiye ederim.

temizlik arkadaşım o söylediğin şey ücretli falan mı ?
Contract Killer o söylediğiniz bir proğram falan mı ? Ben nod32 yi kullanıyorum ve gayet memnunum.. Bu truva atının arpası fazla mı geldi nolduysa yıllardır peşimi bırakmadı gitti. :(

temizlik arkadaşım o söylediğin şey ücretli falan mı ?
Contract Killer o söylediğiniz bir proğram falan mı ? Ben nod32 yi kullanıyorum ve gayet memnunum.. Bu truva atının arpası fazla mı geldi nolduysa yıllardır peşimi bırakmadı gitti. :(

Antivirüs programı değil, virüsleri silen bir program, genellikle amvo virüsünü, anasayfa kilitleyen virüsü ve görev yöneticisini devre dışı bırakan virüsleri silen, işe yarayan bir program. Tavsiye ederim.

Bu onecareyi indirdim şu an tarıyor ama peki bunu daha sonra nasıl çalıştıracağım. Baktım Programların içinde de yok.. Ayrıca çok teşekkür ederim. ŞU an tarıyor.Üç tane virüs buldu.. Ama tarama kapandıktan sonra tekrar nasıl açacağımı da söylerseniz sevinirim arkadaşlar..

ŞLimdi Mechul kardeş...
Yaklaşık 3 aydan beri basbas bağırdığım konuya değinelim..
NOD32 cracklimi, eğer öyle ise bulamaz zaten...
Değilsede buyur burdan alın keylerinizi..

Eğer tam sürüm yaptıktan sonrada bulamazsa o zaman bir daha yazarmısın..

TEşekkür ederim. Şu one care hakkında biraz bilgi alabilirmiyim ?

Geri