ANAP'ın Çin malı taklidi AKP

MilliEğiti

New member
Reaction score
0
Daha önce de birkaç kez AKP, ANAP’ın kötü taklidi diye yazmıştım. Zaten aslı da bir işe yaramamış, Türkiye’yi batırmıştı, kopyası da batırmaya ve batmaya devam ediyor. Aynı Çin malı, tanınmış markaların yapılan kötü ve dayanıksız taklitleri gibi. PKK ile mücadele konusunda iki parti arasındaki benzerlik şaşırtıcı.
Erdoğan’ın aile televizyonundan Ulusa Sesleniş konuşmasını dinleme şanssızlığına erdim. Özal da yapardı ya. Ben o seslendiği ulusun bir kere bile onu dinlemediğinden eminim. Şimdilerde de Erdoğan’ı dinlemedikleri gibi. O kadar inandırıcı olmaktan uzak ki sanki kendi söylediği şeylere kendi de inanmıyor gibi.
Özal dönemi sona erip Demirel Başbakan olduğu yıllarda İzmir’den Edremit’e otobüsle gidiyordum, yanımda gençten bir delikanlı oturuyordu. Yeni terhis olmuş memleketine dönüyormuş, güneydoğuda askerliğini yapmış. Bana Özal döneminde gece uyanık kalıp gündüz uyuduklarını zira saldırmamaları, yalnızca savunmaları konusunda talimat aldıklarını anlatmıştı. Delikanlı iktidar değişince teröristlere saldırıp düşmanı sindirdiklerini de söylemişti. Şimdi de durum aynı. AKP, aklınca Avrupalı olacağız diye evlatlarımızı feda ediyor.
Herkesin bildiğini ben de tekrarlayayım, AKP iktidara geldiğinden bu yana terörün ne kadar azdığının farkındasınız. Peki, bunlara tesadüf diyebilir misiniz? Ben demiyorum. Diyemiyorum. Özellikle bu iktidarın iç ve dış politikalarının başından beri söylediğimiz gibi Cumhuriyeti yıkma, Atatürk’ün devrimlerini silme adına olduğunu bilince. Ama ömürleri yetmedi şimdilerde kendi iktidarlarını yıkıyorlar.
Elektrik fiyatları düşecek diyor, tersine artıyor. Et fiyatı düşecek diyor, artıyor. TOKİ ev yaptı satıyor diyor, TOKİ elindeki evleri satamıyor. Bırakın TOKİ’yi tüm müteahhitler kilitlendi konut satamıyorlar. İşsizliğe çare bulduk diyorlar, kendi rakamları ile bile işsiz sayısı artıyor. Yeni iş alanı açtık, 10 bin kişi, 100 bin kişi alacağız diyor, vatandaş 250 kişi alınacak yerlere 10 binlerle başvuruyor.
Ramazan geliyor, her şey ateş pahası, kimse bu mübarek ayda aklı başında iftar yapacak keseye sahip değil. Ama kendisi sülalece en lüks tatil yerlerinde hem de o yetmediğinden şikâyet ettiği maaşı ile tatil yapıyor. Başbakan konuşmasında ekonomi gelişti diyor. Bunu bir de memura, emekliye, işçiye sormalı. Ne kadar rahatladılar acaba?
Dış politikada battıkça batıyoruz. Gazetelerde bir yalan bin yalan üzerine. Ne diyorlar, AB ülkelerine vize kalkıyormuş. Yok, yahu. Seni içine almayan bir topluluk vatandaşlarına vize verecek? Yunanistan ile vize kalkacakmış. Yunanistan AB üyesi. Bu ülkeye girdiğiniz anda tüm AB ülkelerine geçebilirsiniz. Enayi mi bu fırsatı versin size hem de Hamas’ın avukatı olan bir ülkeye. Başbakan Yunanistan ile bilmem kaç tane anlaşma imzaladı dostluk köprüsü kurdu, Yunan meclisi Rum Pontus katliamı ile suçlayan bir yasa çıkardı.
ABD ile konuşmuş. Belli ki Başbakan Toronto G-20 zirvesine Obama ile konuşmak için gitmiş, ekonomi falan umurunda değil. Ama anlaşılan Obama fırçasına oturmuş. İsrail açıkladı görüşme talebi bizimkilerden gitmiş. Ne oldu, ne değişti de bu ilişki kurma niyeti ortaya çıktı? Herkes Toronto’da tasarruf veya harcamayı tartıştı, bizimkiler de İsrail, Hamas ve İran’ı. Oradan da beklediği sonucu alamadı. Ne olacak, Kasım ayında ABD’de seçim var, bu aralar Washington’a da gelemez. Ancak Erdoğan, Aralık ayında Washington’u sever. Belki de son Amerika ziyareti olur. Tabii o tarihlerde ekonominin daha da bir çığırından çıkma olasılığı da yüksek.
Erdoğan konuşmasında PKK terörüne çözüm için yaptığı çağrıyı tekrarlayıp, olağanüstü hal ilan edilmesini isteyen MHP lideri Bahçeli’yi eleştirdi. Bence Bahçeli oldukça ılımlı bir öneride bulundu.

ANAP'ın Çin malı taklidi AKP-Yazarlar-Yeniçağ Gazetesi

Anap ın genelbaşkanı mason du son genel başkanı ....
Akp genel başkanı masonlarla savaşıyor hala ....
Mason gözlerle bakarsanız akp nin china malı taklidi gibi görürsünüz ....
İşinizde bu deilmidir zaten ....

çin taklit israille anlaşma için bakan göndermiş bunlar mason olma yolunda ilerliyor ama ola ola fason oldular : )

arkadaşlar bu kadar AK PARTİ nerhum TURGUT ÖZAL düşmanlığı neden yapıyorsunuz.oysaki sizin yaptığınız her aşırılık yada düşmanlık karşı olduğunuz tarafın size bıçak bilemesine dahada fazla katkıda bulunuyorsunuz.

çin mason bilmem ne bunlar gereksiz bence.size güldüklerinden emin olun

ve inanınki ömrünüzde artık bir sol parti iktidarı olmayacak.çünki sizler böyle yaptıkça üzerinize nefret şimşeklerini tohumlarını ekmiş oluyorsunuz.

uyanın artık arkadaşlar.sağcı insanlar sizin gibi düşünenlerden fazladır ve iktidar da onlardır.bu gerçeği kabul edin.

hakaretle yalan haberlerle çamur atmalarla yada ithamlarla inanın AK PARTİ inin oylarının çoğalmasına katkıda bulunuyorsunuz.

eğer hataları varsa siz biyerlerinizi yırtmak yerine bırakın halk buna karar versin.halka boş insanlar düşüncesiz yada cahil insanlar AK PARTİ YE oy verdiler diyerek aldanıyorsunuz.

o güzel bi yerlerinize yazık yırtmayın artık.saygılarımla...

NOT:bu forumda ilk yorumum umarım yanlış bişey söylediğimiçin banlanmam.iyi akşamlar

he ondan zaten ilk ilişkiler kesilecek diyip israil e bakan gönderiliyor.

otel e kendi ismiyle değil başka isimle kayıt yaptırıyor =) şaka gibi.

sizin işinizde kıvırtmak,yalan söylemek,halkla salak yerine koyup dalga geçmek.

başbakanın artık medyaya bakıcak yüzü kalmadı ki iki makam arabası çıkartıyor artık.

çakal =)

haberleri izleyin birtane güzel bi haber yok

birde dersiniz ki ülke güzelleşiyor =)

güzellik göreceli kavramdır ama bu kadar göreceli olduğunu da bilmezdim =)

akp bunu bana öğrettiği için ona teşekkürümü borç bilirim :lol:

savaşıyor mu, gizli kapılar ardında konuşmalar mı yapıyor. kimi kandırıyorsunuz. milleti kendiniz gibi cahil mi sanıyorsunuz, sahte dindarlar

savaşıyor mu, gizli kapılar ardında konuşmalar mı yapıyor. kimi kandırıyorsunuz. milleti kendiniz gibi cahil mi sanıyorsunuz, sahte dindarlar

şimdi bakalım cahil kim??

medya nın yarısından fazlası kimin artık??
ekonomi ve iş adamlarının yükselişi kimde???
artık ekonomiyi hangi sağcı şehirlerdeki kaleler yönetiyor.
eğitim ve dünya çapında okullar kimde???
bütün özel fabrikalar ağır sanayi kimde???
özel işletmeler tekstil yedek parça vs vs vs vs kimde?_??

siz cahil demeye devam edin.durdurun durdurabilirseniz bu büyümeyi_?

bide sizin gerçek dindarlığınızı görsek arkadaşım tabi varsa.sataşmaya gelince din,dini yaşamaya gelince irtica vs vs.

negatif işler arkadaşım.

he ondan zaten ilk ilişkiler kesilecek diyip israil e bakan gönderiliyor.

otel e kendi ismiyle değil başka isimle kayıt yaptırıyor =) şaka gibi.

sizin işinizde kıvırtmak,yalan söylemek,halkla salak yerine koyup dalga geçmek.

başbakanın artık medyaya bakıcak yüzü kalmadı ki iki makam arabası çıkartıyor artık.

çakal =)

haberleri izleyin birtane güzel bi haber yok

birde dersiniz ki ülke güzelleşiyor =)

güzellik göreceli kavramdır ama bu kadar göreceli olduğunu da bilmezdim =)

akp bunu bana öğrettiği için ona teşekkürümü borç bilirim :lol:

Hangi kanallardan izlediğine bağlı o biraz. Bir de senin duymak istediğin haberlere göre.
Görüşsün arkadaşım, savaş zamanında bile ülkeler birbirleri ile görüşüp 2-3 günlüğüne durduralım sonra devam ederiz diyorlar. Adamlar istemiş kabul etmek bizim dışişleri bakanıda isteklerimizi bildirmiş. Yani açıklanan bu. Senin varsa elinde belge hayır bunlar konuşulmadı diye o zaman getir belge inanalım ama senin hayallerine bizim inanmamızı bekleme.

Ve son olarak arkadaşım görüşme bahsettiğin gibi israil de değil brükselde gerçekleşti. İşte buda haber farkı.

bide sizin gerçek dindarlığınızı görsek arkadaşım tabi varsa.sataşmaya gelince din,dini yaşamaya gelince irtica vs vs.

negatif işler arkadaşım.

Kardeşim 2 mesajda bi konuşmuş dolu dolu anlantmış. Bu forumda 2000 3000 mesajı olupta hepsi boş içeriğe kopyala yapıştır bilgilerle mesajı olanlar o kadar çok ki onlar banlanmaktan korksun sen değil.

negatif işler arkadaşım.

hadi bakalım kim cahil?

medya nın yarısından fazlası kimin artık?? AKP'nin Trt bile artık kılıçdaroğlunun soyunu araştırıp dedesi eşkiyaymış diye yazıyor. tarafsız trt, devletin trt si,

ekonomi ve iş adamlarının yükselişi kimde??? Albayrakları biliyorum. BİM de iyi gidiyor. kiminle akrabalar acep,

artık ekonomiyi hangi sağcı şehirlerdeki kaleler yönetiyor. ampul kaleler yönetiyor. daha zor sorular sor.

eğitim ve dünya çapında okullar kimde??? bizde mesela cumhurbaşkanımızın oğlunun gideceği Harward

bütün özel fabrikalar ağır sanayi kimde??? önceden özel fabrikalar devletteydi şimdi, kimin eli kimin cebinde.

özel işletmeler tekstil yedek parça vs vs vs vs kimde?_?? İlmi Çinde ara.

büyümeyi görebiliyorum. hayretler içinde kalıyorum. sen ne kadar büyüdün. çiftçi, memur, işçi ne kadar büyüdü. bana üç beş büyüyenden bahsediyorsun. Halkın yüzde kaçı zenginleşmiş, cahillik demişim, çok büyük yanlışlık etmişim. fakirleşen halk niye hala AKP"ye oy veriyor. hoşlanıyor da ondan.

bide sizin gerçek dindarlığınızı görsek arkadaşım tabi varsa.sataşmaya gelince din,dini yaşamaya gelince irtica vs vs. demişsin ama tam bir cahillik örneği işte. kim dinini yaşamaya çalışıyor, geç onu, bugün yıldönümü olan bir olay var biliyorsundur. bu olayı kimlerin çıkardığını da biliyorsun. dualarla, rüku ve secdelerle içleri iman ile dolan, nurlanan, ruhlarını pisliklerden arındırıp AKlarla dolduran büyük bir kalabalık cuma namazından çıkar çıkmaz, madımak oteli önünü kesiyor. vay imanlı kardeşlerim benim. gelin dininizi yaşamaya gelin. Pembe, kırmızı türban takın dininizi yaşayın, Kuran-ı Kerim ve hadisler, kızlar kendilerini dışarı atsın türban diye bağırsın diyor, çıkın bağırın, zaruret halini boşverin çıkın dışarda çalışın sonra türban isteyin diyor, Dar elbiselerle gezin ama türban takıpta gezin diyor, Haklarında otuzar yargı dosyası bulunanlara oy verinde dokundurtmayın diyor, hadi yaşayın dininizi, kendiniz yazdınız nasıl olsa, dini yaşamak buysa ben yaşamayacağım.

Kardeşim 2 mesajda bi konuşmuş dolu dolu anlantmış. Bu forumda 2000 3000 mesajı olupta hepsi boş içeriğe kopyala yapıştır bilgilerle mesajı olanlar o kadar çok ki onlar banlanmaktan korksun sen değil.

harikasın kardeş dolu tarafı görmüşsün, boş tarafını da gördün mü?

Hangi kanallardan izlediğine bağlı o biraz. Bir de senin duymak istediğin haberlere göre.
Görüşsün arkadaşım, savaş zamanında bile ülkeler birbirleri ile görüşüp 2-3 günlüğüne durduralım sonra devam ederiz diyorlar. Adamlar istemiş kabul etmek bizim dışişleri bakanıda isteklerimizi bildirmiş. Yani açıklanan bu. Senin varsa elinde belge hayır bunlar konuşulmadı diye o zaman getir belge inanalım ama senin hayallerine bizim inanmamızı bekleme.

Ve son olarak arkadaşım görüşme bahsettiğin gibi israil de değil brükselde gerçekleşti. İşte buda haber farkı.

tabi sizin abd yandaşı kanallarınız ülkede gerçek olayları göstermez halk uyumaya devam etsin diye =)

işte hepimizin duymak istediği haber güzel ülkemizin güzel haberleri ama şu an o malesef mümkün değil ülkenin durumu içler acısı bi haldeyken.

görüşebilir belki o da belki ona bişi demiyorum ama bakanlar devlet adamları çıkıpta

yaşanan krizden sonra yeni antlaşmalar yapılmayacak,tüm ilişkiler kesilecek dedikten

sonra gidipte israil ile masaya oturan bu hükümet milleti tekrar salak yerine koyup oyun

oynamıştır.bu bukadar açık ve nettir.ötmeyi biliyorlar israil şöle böle falan.tevrattan bile

alıntılar yapan benmiyim?başbakan okadar ötüyor,atıyor tutuyor sonra gizlice görüşme

yapılıyor bu nedir biliyomusun?bu ülkede oynanan oyunun bin kanıtından sadece

biridir.arkadaşım 9 masum kişiyi öldüren bir kalleş israil ile hiçbir şekilde anlaşılamaz ama

araya abd girerse o başka tabi.tıpkı şu anda girdiği gibi =)hükümetin tarafsız yaptığı hiçbir hareket yok.hepsi abd ye

göre yapılıyor.neden hükümet daha önce milleti israil ile ilişkileri kesicez diyip sonra israil

ile masaya oturuyor çünkü abd öle istiyor.e bide israil de gerçekleşseydi

görüşme.ayaklarına gitselerdi adamın.birde utanmadan israil de değil brükselde

gerçekleşti diyosun.

israil heron mühendislerini geri çekmişti bakın g.t kadar israil bize nasıl yaptırım uyguluyor.koskoca davos fatihi de bişi diyemiyor =)

hükümetin bu oyunlarını görmeyen ya cahildir ya çıkarları vardır ya da vatan hainidir.

tabi sizin abd yandaşı kanallarınız ülkede gerçek olayları göstermez halk uyumaya devam etsin diye =)

işte hepimizin duymak istediği haber güzel ülkemizin güzel haberleri ama şu an o malesef mümkün değil ülkenin durumu içler acısı bi haldeyken.

görüşebilir belki o da belki ona bişi demiyorum ama bakanlar devlet adamları çıkıpta

yaşanan krizden sonra yeni antlaşmalar yapılmayacak,tüm ilişkiler kesilecek dedikten

sonra gidipte israil ile masaya oturan bu hükümet milleti tekrar salak yerine koyup oyun

oynamıştır.bu bukadar açık ve nettir.ötmeyi biliyorlar israil şöle böle falan.tevrattan bile

alıntılar yapan benmiyim?başbakan okadar ötüyor,atıyor tutuyor sonra gizlice görüşme

yapılıyor bu nedir biliyomusun?bu ülkede oynanan oyunun bin kanıtından sadece

biridir.arkadaşım 9 masum kişiyi öldüren bir kalleş israil ile hiçbir şekilde anlaşılamaz ama

araya abd girerse o başka tabi.tıpkı şu anda girdiği gibi =)hükümetin tarafsız yaptığı hiçbir hareket yok.hepsi abd ye

göre yapılıyor.neden hükümet daha önce milleti israil ile ilişkileri kesicez diyip sonra israil

ile masaya oturuyor çünkü abd öle istiyor.e bide israil de gerçekleşseydi

görüşme.ayaklarına gitselerdi adamın.birde utanmadan israil de değil brükselde

gerçekleşti diyosun.

israil heron mühendislerini geri çekmişti bakın g.t kadar israil bize nasıl yaptırım uyguluyor.koskoca davos fatihi de bişi diyemiyor =)

hükümetin bu oyunlarını görmeyen ya cahildir ya çıkarları vardır ya da vatan hainidir.

Senin haber kanallarının sana nasıl yanlış bilgi verdiğini bilmeden etmeden senin burda nasıl konuştuğumu gösterdim diye, UTANMAZ

Hükümeti savundum diye ÇIKARCI YA DA VATAN HAİNİ oldum.

Türkiye nin hava sahasını israil e kapattığını görmemezlikten geldiğini söyleyeceğim zamanda inan ne olacağımı merak ediyorum.

yıllardan beri bunu diyorum.. anap ın taklidini yapıyor bunlar... aynı siyasi oyunlar aynı gösteriş aynı istismar...

çin taklit israille anlaşma için bakan göndermiş bunlar mason olma yolunda ilerliyor ama ola ola fason oldular : )

öncelikle takip et biraz yeğen kimsenin bi yere bişey gönderdiği yok adamlar g.t korkusundan bi cözüm için bi yol arıolar ama dier koalisyon hükümetleri gibi hemen kabullenmioruz hiç oılmazsa güçlüyüz eywallahımız yok kmseye apoyu bile asmaya gücü olmayan sizler simdi ne hakla konusosunuz maval okumanın anlamı yok türkiye akp ile güçlendi öle de kalıcak.tarafsız düşünmeyi öğrenelim biraz yoksa akp ye gelene kadar fason cok

Senin haber kanallarının sana nasıl yanlış bilgi verdiğini bilmeden etmeden senin burda nasıl konuştuğumu gösterdim diye, UTANMAZ

Hükümeti savundum diye ÇIKARCI YA DA VATAN HAİNİ oldum.

Türkiye nin hava sahasını israil e kapattığını görmemezlikten geldiğini söyleyeceğim zamanda inan ne olacağımı merak ediyorum.

bunlar böle kardes kedi uzanamadıı ciere mundar dermiş watan haini dienler asıl kendi dewletini kendi hükümetlerini dısarıya karsı savunmayıp gelip böle anlamsız ahkam kesmelerle en büük hainlii yapanlardır.herseyn zamanı gelicek masadan biz onların masada kaldıı ve hükümetin masadan kalktıı günleri gördük cesaret bunlar için sadece herseye eet diyip içte yasamak kalkıp anca camur yapıp düşmanlık beslesinler bunlarla konusulmaz bile .anlayana .

Ekonomide yapılan bazı icraatlar :
- %30 nispetinde devralınan enflasyon 2009 yılı başı itibariyle %9.5 seviyesine geriledi..(Bir zamanlar enflasyona birşey yapamyız diyen hükümetlerde var idi)
- TC Ziraat Bankası 2008 Yılında 2 milyar 134 milyon TL kar elde etti.
- kamu net borç stoğu GSMH'ya oranı 2002 yılında %61.4 idi 2007 yılında %29.1 oldu.
- 2002 Yılında 26.8 Milyon dolar olan döviz rezervi 2009 yılı başında 68 milyar dolar oldu.
- 2003-2008 dönemlerinde öğrencilere 2 milyar 465 milyon TL eğitim destelk amaçlı aktarımlar yapıldı..Ders kitapları ücretsiz dağıtılmaya başlandı (bir zamanlar o kirtasiye senin bu kırtasiye benim ders kitabı alacağız diye gezer dururduk)

Sağlıkta Yapılanlar :
-Eskiden ne kadar hasta olursan ol istersen geber..paran ve sağlık güvencen yoksa hastaneye alınmaz hatta parasını ödemediğin için hastanede rehin kalırdı hastalar...şimdi ise..anlaşmalı kurumlardan istediğin şekilde muaynen ol ilaç al..!

-MTA 15-20 bim m sondajda kalır dururdu..şimdi 200bim metre..yeni kömür rezervleri bulundu..
- Uçak yolculuğu eskiden belli kesimlerce (zenginler) tarafından yapılırdı şimdi hemen hemen herkes ömründe bir seferde olsa uçağa bindi biniyor..!
- Eskiden Trenlerde Vapurlarda ayrımcılık vardı..1. Mevki 2. Mevkii diye..şimdi hiçbirisinden eser kalmadı..!
- Hantal çalışan devlet kurumları vatandaşa daha iyi hizmet veren kurumlar haline getirilerek devletin üstünden kamburlar kaldırıldı..!
- Bir zamanlar çok alaya alınan (Rahmetli Ecevitin başlattığı proje) Köydes projesi sayesinde ;
3 Bin 522 Köye İçme Suyu getirildi,, 63 Bin 121 Km Köy Yolu Asfaltlandı...Köylümüze 6 Yılda 24,4 Milyar TL Destek Verildi...!!

Diğerleri şimdilik eleştiriyor..bel altından vuruyor..! neyi nasıl yapacaklarına dair bir açıklamaları yok..ve.daha yapılan pek çok şeyede köstek olmaya çalışıyorlar..neden..aman gelecek seçimde oyları artmasın diye..!!!!

Özetle tek bir kalıpta kalıp eleştiri yapmak çok kolaydır..! Eski neden eskidir..Yeni neden yenidir..bunların mukayeseseini iyi yapmalı..ve..bu ülkeye zerre menfaati dokunan her ne zihniyetten olursa olsun..bizim zihniyetimize ters bile düşse desteklenmeli..köstek olnumamalı..!
Bir öneride varsa..bizce şöyle olmalıydı..yada biz geldiğimizde onu böyle yapacağız diyerek somut şeyler sunulmalıdır..:)

AKP NİN 2002 KALKINMA VE DEMOKRATİKLEŞME PROGRAMI İÇİNDE YAZANLAR

"Toplumları ve devletleri tahrip eden yozlaşma, yolsuzluk, usulsüzlük, çıkarcılık, iltimas, hukuk önünde ve fırsat açısından eşitsizlik, ırkçılık, partizanlık, despotluk gibi olumsuzluklar Partimizin en yoğun mücadele edeceği alanlardır.

Halkımız çaresiz değildir. Çare bizzat halkın kendisindedir. Büyük Atatürk�ün belirttiği gibi, milleti kurtaracak güç, yine kendi azim ve kararlılığıdır."

ASLINDA YAZDIKLARI 2010 TÜRKİYE'SİNDE TAMAMİYLE KENDİ PARTİLERİYLE ÖRTÜŞÜYOR. DEMEK Kİ BU AKP DEN KURTULMA VAKTİ ÇOKTAN GELMİŞTİR.

Hadi AKPartiden kurtulduk diyelim gelecek olan iktidarın çok daha iyi şeyler yapacağına inanıyormusun..???..Eleştirmekten başka ortaya koydukları somut projeleri nedir..Yok..!
Anayasanın hangi maddesine karşı çıkıyorsun diye soruluyor..TÜMÜNE deniyor neden..?? çünkü AKParti yaptı...!..madem çok biliyordunuzda..30 kusur sene değiştirmek için neden birşey yapmadınız..ve gene 1982 Anayasasında neden gıkınız çıkmadı..??? diye sormazlar mı adama..!!

Hadi AKPartiden kurtulduk diyelim gelecek olan iktidarın çok daha iyi şeyler yapacağına inanıyormusun..???..Eleştirmekten başka ortaya koydukları somut projeleri nedir..Yok..!
Anayasanın hangi maddesine karşı çıkıyorsun diye soruluyor..TÜMÜNE deniyor neden..?? çünkü AKParti yaptı...!..madem çok biliyordunuzda..30 kusur sene değiştirmek için neden birşey yapmadınız..ve gene 1982 Anayasasında neden gıkınız çıkmadı..??? diye sormazlar mı adama..!!

Zaten akp oyunu bu yüzden alıyor :001_smile:

Madem akepe nin başkanı mason değil neden amerikaya gidince 15 - 20 dakika amerika başkanı ile görüşüp 3,5 - 4 saat roteryanlarla görüşüyor...
Neden marmara gemisinde ölen 9 vatandaşımızın hesabını soramıyor.
Neden Türkiye' deki israil vatandaşları , yahudiler ve solomonlar çok mutlu..
Neden seçimlerde rte yi destekleyeceklerini açıklamışlardı.

Geri