Anakart / ekrankart uyumu

LastOttoma

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar laptopdan sıkıldım eski masa üstü bilgisayarımı bir açayım dedim tabi 2 yıldan beri yatıyor alet ee tabi ekran kartı yetersiz kalıyor artık yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum 200/300 lira arasında birşey yalnız anakartımla uyumlumu değilmi nasıl anlıcam onu pek bilmiyorum birz teknoloji özürlüsüyüm anakartım ABIT IP35 offlimits yazıyor sanırım markası bu ana karta uyumlu ekran kartı önerirseniz sevinirim ben vatandan baktım ama işte uyum sorunu aklıma geldi bir anda neyse yardımcı olursanız sevinirim

o verdiğini kabul etmez diye düşünüyorum yinede yorumları bekle ben sana başka ürünler önericm

Msi 1 Gb Ati Radeon HD 5750 GDDR5 128 Bit HDMI Dvi Pci Exp. x16 2.0 Ek

Msi 1 Gb N450GTS Cyclone 1GD5 GDDR5 128 Bit HDMI Dual Dvi Pci Express

Leadtek 1 GB GTS450 STD GDDR5 128 Bit HDMI,DVI, Pci Exp.16X Ekran Kart

Asus ENGTS 450 DirectCU/DI/1GD5 1GB GDDR5 128 Bit Pci Express 2.0 Hdmi

en son verdiğim linkle atinin ekran kartı hoşuma gitti 3 sene rahat idare eder hatta söyle düşünürsen ben low da oyun oynarım ama işlemcim ramimde iyi dersen 5 sene idare eder.

ama oyun yonunden alıyorsan artık oyunlar eskisi gibi değil ram ve işlemci performansı artık cok onemlı bır konumda benım acımdan , ekran kartıda olmazsa olmazımız.

Bende sen gibi düşünüyorum ama uyumlu olursa ne mutlu bana ama tavsiye ettiğin ekran kartınıda düşünücem yorumları biraz daha beklicem dediğin gibi ilgin için teşekkür ederim

Geri