anakartım yeni işlemcimi çalıştırmadı. YARDIM:((

bullshit

New member
Reaction score
0
eski işlemcim celeron 1.6 idi yeni bi işlemci ((pentium dual core E5200)) alıp taktım ama ne yaptıysam birturlu pc açılmadı
pcnin açma duğmesine bastığımda hiçbir başlangıç bip sesi gelmiyor hdd ışığı devamlı yanıyor bu arada işlemci fanı felan donuyo ama pc de tık yok
lütfen yardım edin eyyy forum üyeleri please

ANAKARTIM "mercury pvm890m" dir
yen işlemci pentium dual core E5200 800Mhz L2 2MB
NOT : eski işlemcimi tekrar taktığımda pc açılıyor anakart vs. de hiçbir sorun yok haberiniz ola
yeni işlemciyi başka anakartta kendi güç kaynağım ile denediğimde tıkır tıkır çalışıyor

celeron 1.6 478 pin

c2duo e5200 775 pin

netten baktım anakartın destekliyor gibi görünüyor ama nasıl bu farklı pin sayılarını calıstırcak anlamadım?

bence aldıgın yere götür pc yi baksınlar ona göre işlemci versinler sana

celeron 1.6 478 pin

c2duo e5200 775 pin

netten baktım anakartın destekliyor gibi görünüyor ama nasıl bu farklı pin sayılarını calıstırcak anlamadım?

bence aldıgın yere götür pc yi baksınlar ona göre işlemci versinler sana

eskisin kullandığı celeron
INTEL CELERON E1200 1.6Ghz Dual Core 256x2 L2 Cache 800FSB Soket 775

neden pentium dual taktırıyonki eğer bütçen varsa core 2 duo tak anakartında destekliyor

sorununa gelince anakartın Pentium D destekler Pentium Dula Core desteklemez ondan pc in açılmıyor aralarında ufak bir fark var
Intel® Core™ 2 Duo/ Pentium D/ Pentium 4/ Celeron D Processors.

arkadaşlarında belirdiği gibi pin sayılarında farklılık var yani işlemci yuvasında yerine oturmuyor makine işlemci yok muş gibi davranmış takınca

herkese cok tesekkur ederim bende biraz arastırın sorunu anladım
napalım artık yeni anakart alıcaz

Geri