AnaDoLu TakımLarından Hangi Türk Oyuncu ÖnceLikLi Transfer EdiLmeLi???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

AnaDoLu TakımLarından Hangi Türk Oyuncu ÖnceLikLi Transfer EdiLmeLi???

• Mehmet YıLdız

Kullanılan: 14 17.5%
  • Mehmet Topuz

Kullanılan: 31 38.8%
  • Özer Hurmacı

Kullanılan: 13 16.3%
  • Aydın TosyaLı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eren Güngör

Kullanılan: 2 2.5%
  • Bekir İrtegün

Kullanılan: 1 1.3%
  • Musa Aydın

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sercan YıLdırım

Kullanılan: 12 15.0%
  • Mehmet Çakır

Kullanılan: 5 6.3%
  • Diğer (BeLirtiniz Konuda)

Kullanılan: 2 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    80
S

SiR ReaLiST

Guest
ArkadaşLar Yorum Ve OyLarınızLa Ankete KaLımınızı BekLiyorum... :goz:

ANKARAGÜCÜNDEN GÖKHAN EMRECİKSİN WAR SÜPER OYNUYO HEMEN TRANSFER OLDU FENERBAHÇEYE gelecegin yıldıZIII

Güzel bir anket öncelikle teşekkürler..

Herkezin kendi takımındaki oyuncuyu söyleyeceği gibi bende MEHMET YILDIZ Diyorum : )

Transfer OLanLar DeğiL Şu Anda AnadoLu TakımLarında Oynayıp Transfer OLması GerekenLerden Bahsediyorum =)

Mehmet Topuz maaLesef kendini kaybediyor.. Yazık oLuyor göz göre göre..
Sercan YıLdırım,Musa Aydın,Abdurrahman DereLi iLk akLa geLenLer; Özer Hurmacı da iyi..

Özer Hurmacı..GeLeceğin 10 numarası..Gerçekten mükemmeL bi genç yetenek.Çok iyi oyun kuruyor bu ya$ta oLmasına raqmen ßircok 10 nmaraya kök söktürecek bir yeteneği var qercekten..
Sezon ba$ı GaLatasaray'a qeLecekti. Bonserviste ßi sorun cıKTı qaLißa transfer suya dü$tü..

Önce M.Çakır Sonra Ö.Hurmacı bence çok yetenekli iki oyuncuda

Bence takımlarında kalmalılar...Gidenlerin durumları ortada piyasadan kayboldular...Bursaspor taraftarı olarak takımda kalması için Sercana değilde , Ankarasporlu Özer HURMACIYA.........

genclerbirliginde ortasaha 18 yasında Soner die bi eleman var gelecek vaat edio 1 2 sene içinde stanbula gelir.

Bence KesinLikLe Özer Hurmacı Hatta Şu Anda Türkiye'de buLunan En iyi OrtaSaha oyuncusu DiyebiLirim. . .

özer süper topçu tam bir on mumara gibi oynuyo hem artistik hem dikine oynuyabiliryor

Bence özer hurmacı

kesinlikle Taner gülleri adam mükemmel top kontrolu felan gs yi tek başına dağıttıı

bende bu hafta hacettepe maçında izlemeye fırsat bulduğum bi oyuncu var kadir soyismini bile bilmiyorum güsel oyuncuya benziyor ayrıca i.byükşehir belediyeden ibrahim akın mutlaka farklı bi takımda oynamalı fenerin altyapısından yetişme kerim fenerdede güsel işler çıkardı ama adamı harcadılar bence alınabilir büyük takımlara sivasta sezerde iyi işler çıkarıyor bide tabiikii MEHMET YILDIZ I BJK FORMASIYLA GÖRMEK İSTERİM

Geri