ana sayfa sorunu

sixo_05

New member
Reaction score
0
arkadaşlar internete girmek için explorer a tıklayınca google çıkıyor ama hileli :)
bakın şöyle bir yazı çıkıyor ( sayın google kullanıcıları google hizmetlerinden yararlanabilmek için video servisimize üyelik yapmanız gerekmektedir.) diye lütfen yardım bu sorundan nasıl kurtulabilirim

Resim yok,zaten tam olarak anladım da,googla girince mi böyle oluyor,başka sitelere girince de problem var mı

arkadaşım sorununu tek tek anlat nerenin ana sayfası explorer ana sayfasımı ekran görüntüsü alabiliyorsan al

ekran alıntısı yapman için ilk önce ekran alıntısı aracı yüklemen gerekir ondan sonra yukarda olduğu gibi yüklersin

eğer explorer ana sayfasında ise ayarlardan bak anasayfaya eğer olmuyorsa virüs almıştır

Combofix Kur Önce Tarasın Yeniden Başlatsın Kardeş Açıldıktan Sonra
Ana Sayfan Değişmiyorsa Hala
BAŞLAT-ÇALIŞTIR'a regedit yaz çıkan penceredeki sol kısımda bu yazılanları bulup elle düzelt
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\
Internet Explorer\Control Panel anahtarını aç Sağ tarafta bulunan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerin-
deki parantez içindeki (1) değerini (0) olarak değiştir

a56961c70aaf9a1398ebe1727c04c68c.jpg
[/URL][/IMG]

sorun işte bu arkadaşlar

regedit deki yerde sorun yok zaten internet araçlarındaki özellikler kısımından google kitli bir şekilde durmuyor oraya daha önce bakmıştım orda sorun yok

google ye üye ol diyor üye olmak için tıkladığımdada aşağıdaki reklam çıkıyor benim anlamadığım internet araçlardan ana sayfa google olarak duruyor ve kitlide değil

6442aa073961394edb4358e4c93bac68.jpg
[/URL][/IMG]

bu sorunumu hallettim arkadaşlar (Hijack This) ile mükemmel bir pro bu bee

Merhabalar.. sizo_05 sorununu halletmiş ama ben henüz halledemedim.. regedit (0) ama hala aynı sayfa ile karşı karşıyayım.. Ne yapmam gerekli?? hijack this nedir bilmediğimden!!! Yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler..

HijackThis web sayfalarından otomatik olarak gelen kötü süprizleri engeller. Ücretsiz bir araç olan Hijack This, sizi bilinen tüm korsanlıklardan korumayı amaç edinen bir yazılımdır. Bilgisayarınızda bıraktığınız tüm izleri saniyeler içerisinde temizler ve sisteminizin hızını da kötü yönde etkilemez. Bilgisayarınızda bıraktığınız tüm izleri saniyeler içerisinde temizler.

Geri