Ana Sütü

snıper

New member
Reaction score
0
Çok perişan bir haldeyim tatım tuzum yok,kimse yok etrafımda tat alamıyorum sessiz sessiz ağlıyorum.

oysa mutlu bakıyorum etrafa ama kimse bilmiyor aslında zehirleniyorum gittikçe,gençtim hızla büyüdüm neleri bıraktım geridede ilk tattığım tadıda sıcaklığıda alamıyorum hiç birşeyden.
ciyan,yalan,yılan dolu etrafım çok ları yada çokcaları çok gülüp az övüt veriyor.
bazıları ise yanındayım deyip sarılıp hemen gidiyor kimse sen gibi dinlemiyor beni kimse sen gibi susturmuyor kimse sen kadar sıcak sarılmıyor kimse ama kimse sen gibi bakmıyor.

ey anaa,anam sen gibi olmuyor.

çokmu erken büyüdüm ben zehirleniyorum,yemekleri bile tatsız artık yok kalmadıki tadımda tuzumda..

küçülsem diyorum ufacık kalsam yaşım 1 olsa ben yediden doğsam

hiç birşey yemesem

sütünü helal edipte zehirden kurtar anne.

Gece gece içimden geldi yazmak istedim ; çokca görüyorum artık annelerini üzenler çoğalmış yada benmi yada cevremdemi çokca var bilmiyorum ama inanın üzülüyorum.

geçip gittikten sonra değeri anlaşılır geç olmadan paspas ol ona.

eli ayağı ol da zehirlenme evladım.

görmüş olduğun dünya zehir,yılan,ciyan çok az kaldı doğru şükür oda yeter içicek suyumla bir ana duası olsun kanlımda doyar gönlümde doyar.

Kral benim deyip geçinme
Yarsız imansız kalırsın
Ananının hakkını yeme
yersiz yurtsuz kalırsın

Resulullah (sav) "Kişinin anne ve babasına sövmesi büyük günahlardandır" buyurmuşlardı. Orada bulunanlar: "Hiç kişi anne ve babasına söver mi?" dediler. "Evet! Kişi, bir başkasının babasına söver, o da babasına söver; annesine söver, o da bunun annesine söver!" buyurdular. İbnu Amr İbni`l-As - kütübü sitte hadis no : 5232

Annenin bedduası "süt" sebebiyle geçmez derlerdi bizim büyüklerimiz...ama genede siz siz olun..ne annenizi nede babanızı nede başka birinin üzüntüsüne sebebiyet vermeyiniz...

Geri