Amx mod acİl yardim beylerrr bİr bakin

kwon

New member
Reaction score
0
Ben bi half life sunucusunda adminim bir tane şer.... user beni kaç gündür uğraştırıyor adama ban işlemiyo resmen sunucuya tek harfle girip herkese sövüyor hile de açıyor. üstüne bide admin beni atamaz diyor en ayar oldugum tarafta bu adam atılmıyor.

nikide b bu kisinin

/amx_ban b 120
/amx_banmenu desen zaten bozuk

/amx_ban (b) 120

/amx_ban ''b'' 120 hepsini denedim atılmıyor

bütün komutlarda bu komut bir çok kişiye uyuyor diyor adamı banlamıyor

. mesela burak diye biri var diyelim birde b nikiyle girmiş bi ezik var /amx_ban b 120 yapınca atmıyor bu eziği çünkü serverda b harfini içeren başka niklerde olduğu için atılmıyor bunu çözen arkadaşa yatıp kalkıp dua edicem.. bu konuyu sunucu sahibine de ilettim sanki adam benle muhabbeti kesti .hiç cvp vermiyor bu sorunu onada anlattım benle hiç konuşmadı kendiside bi boq tan anlamıyo anlaşılan çünkü hiç cvp vermiyor gerekirse admin olduğumun sunucunun forumuna yazacam bu sorunu .. sizce nasıl atarım bu lameri ??:cursing:

birde sorun neyse özel mesaj olarak yazarsanız iyi olur sitede reklamlardan yazdıklarımız okunmuyor nasıl iş bu anlamadım

amx_banip burak 666 yaz :) veya ayrıntılı mı dıyorsun mesela k@rd3l3n yazmış amx_banip d3l3n süreyi yaz bas entera gitsin illa tamamı olmak zorunda değil başka adamdamı var amx_banmenu komudu çalışmıyorsa sunucu' yu satın aldığınız yere söyleyin düzeltirler.

SqooK aga burak felan deil sorun o kisiler atılıyorda adam nikini b yapmıs sadece b yani mesela sunucuda nikinde b harfi geçen başka niklerde oluyo oyunda burak örnek mesela işte o b nikini atamıyonuz sizin komutunuza bir çok kişi uyuyor hatası veriyo nası uyuyosa sadece /amx_ban b 120 yapıyom olmuyo amx_banip nıck 120 unknown command yazıyo banmenu zaten bozuk adam girip sövüp sövüp çıkıyo bide hile açıyo hepsini geçtim admin beni banlasana felan dalgaya alıyo sunucuda kalabalık rezil oldum.)

sunucu sahibi ben deilim. sunucu sahibinede söyledim eleman benle konusuyodu bu olayı anlattım muhabbeti kesti cvp bile vermiyo msnde online bide..D

çok iyi anlıyom seni :D başıma çok geldi neyse kardeşim takma kafana o zaman server sahibine söyle panelden sxe ban çeksin.

o değilde amx_banmenu çalışır ve listeden banlarsın
çalışmıyorda ne demek ? yıllarca adminlik yaptık ve halende yapıyorum

Bazı sunucular bu tür eklentilerini koymuyor veya beceremiyor olmayabilir buda satın aldığınız yerin problemidir ilgili kişiye başvurursun ilgilenmezse yapabiliceğin birşey yok onun beceriksizliğidir.

çok iyi anlıyom seni :D başıma çok geldi neyse kardeşim takma kafana o zaman server sahibine söyle panelden sxe ban çeksin.

sxe yok aga serverda malesef:D:D

sunucu sahibinin bana yazdığı :

Cevap: half life amx mod? - 50 Dakika önce

--------------------------------------------------------------------------------

vote yazıp adamın numarasını öğren
örnek : vote
FreeZe 15
amx_ban #15

yazarak banla

aga burda bu adam ne demek istemiş banlama komutunu vermiş ok de .. numarayı öğrenme komutu nu söylemiyo vote yaz ne vote diye başlı başına komut mu olur mihehehehhe ölmek istiyorum :frown:

/amx_banmenu

yapınca liste çıkıyo arkadaş . ama liste ilerlemiyo sunucuda 30 a yakın user oluyo listeyi de 1/6 ya bölmüş 9.Daha diye bi ilerleme seyi var basıyom 9a ilerlemiyo işte anladınmı dahasını göstermiyo yani. benle ne alakası var bizdeadminlik yaptık kaç sene böyle idiot bi serverla ilk defa karşılaştım bende.:scared:

amx_who yazıyorsun consola cıkan nick karşıtında id yazar ordanda banı çekersin

Geri