Ben bi half life sunucusunda adminim bir tane şer.... user beni kaç gündür uğraştırıyor adama ban işlemiyo resmen sunucuya tek harfle girip herkese sövüyor hile de açıyor. üstüne bide admin beni atamaz diyor en ayar oldugum tarafta bu adam atılmıyor.
nikide b bu kisinin
/amx_ban b 120
/amx_banmenu desen zaten bozuk
/amx_ban (b) 120
/amx_ban ''b'' 120 hepsini denedim atılmıyor
bütün komutlarda bu komut bir çok kişiye uyuyor diyor adamı banlamıyor
. mesela burak diye biri var diyelim birde b nikiyle girmiş bi ezik var /amx_ban b 120 yapınca atmıyor bu eziği çünkü serverda b harfini içeren başka niklerde olduğu için atılmıyor bunu çözen arkadaşa yatıp kalkıp dua edicem.. bu konuyu sunucu sahibine de ilettim sanki adam benle muhabbeti kesti .hiç cvp vermiyor bu sorunu onada anlattım benle hiç konuşmadı kendiside bi boq tan anlamıyo anlaşılan çünkü hiç cvp vermiyor gerekirse admin olduğumun sunucunun forumuna yazacam bu sorunu .. sizce nasıl atarım bu lameri ??:cursing:
nikide b bu kisinin
/amx_ban b 120
/amx_banmenu desen zaten bozuk
/amx_ban (b) 120
/amx_ban ''b'' 120 hepsini denedim atılmıyor
bütün komutlarda bu komut bir çok kişiye uyuyor diyor adamı banlamıyor
. mesela burak diye biri var diyelim birde b nikiyle girmiş bi ezik var /amx_ban b 120 yapınca atmıyor bu eziği çünkü serverda b harfini içeren başka niklerde olduğu için atılmıyor bunu çözen arkadaşa yatıp kalkıp dua edicem.. bu konuyu sunucu sahibine de ilettim sanki adam benle muhabbeti kesti .hiç cvp vermiyor bu sorunu onada anlattım benle hiç konuşmadı kendiside bi boq tan anlamıyo anlaşılan çünkü hiç cvp vermiyor gerekirse admin olduğumun sunucunun forumuna yazacam bu sorunu .. sizce nasıl atarım bu lameri ??:cursing: