admiral
New member
- Reaction score
- 0

Galatasaray formasıyla resmi maçlarda ilk kez 11'de sahaya çıkan Faslı yıldız, Antalya deplasmanında gecenin yıldızıydı. 1 gol atıp 1 de asist yaparak maçın kilidini çözen Amrabat, rakip savunmayı tam anlamıyla dağıttı.
Nordin Amrabat... Kayserispor’dan olaylı şekilde transfer edildi, sadece bonservisi için kulübün kasasından 9 milyon Euro’ya yakın para çıktı. Ancak görünen o ki, Faslı futbolcu bu paranın karşılığını fazlasıyla verecek durumda.
25 yaşındaki futbolcu, dünkü Antalyaspor deplasmanıyla birlikte resmi maçlarda ilk kez Galatasaray formasıyla ilk 11’de sahaya çıkmanın heyecanı içindeydi. Mücadelenin kilidini çözen adam da Amrabat’ın ta kendisi oldu. Antalyasporlu Koray’ın bireysel hatasından oluşan tacı hızlı bir şekilde kullanıp Johan Elmander’e asist yapan Amrabat, ilk yarının sonlarına doğru uzun süre sürdüğü topu nefis bir vuruşla ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı ve maça damgasını vurdu.
Old Trafford’a göz kırptı!
İkinci yarıda Antalyaspor’un sağ koridorunu tam anlamıyla dağıtan, etkili driplinglerin yanı sıra çerçeveyi bulan şutlar deneyen Faslı futbolcu, Galatasaray’ın sol kanadında Emre Çolak’la girdiği forma savaşından galip çıkan taraf olmaya da çok yaklaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in bu formuyla Old Trafford’daki mücadelede de Amrabat’a ilk 11’de şans tanıması bekleniyor.
‘Teşekkürler Fatih hocam’
Amrabat maç sonunda yaptığı açıklamada, “Öncelikle hocama bana ilk 11’de şans verdiği için çok teşekkür ederim. Ramazan’dan sonra güç kaybı yaşamıştım, ama 3-4 haftadır iyi çalışıyorum. Çok şükür bugün de gol attım, asist yaptım. Çok iyi bir takımımız var,
o yüzden şans bulmak kolay değil. İyi değerlendirdim, mutluyum” dedi. Amrabat, son golde Burak’ın gösterdiği tepkiyle ilgili olarak, “O çok iyi bir golcü, çok iyi bir adam. Böyle şeyler olabilir, hemen sarıldık zaten” ifadesini kullandı.