Ampulün voltajı düştü

venediğe gitmek için yola çıkan mülteciler kuşadası kıyılarına bırakıldıkalrında gitmek istedikleri yere gelmiş mi sayılıyorlar???

istanbul büyük şehir adayınız en az %50 alıcam kemal kılıçdaroğlu 25 zor alır diyordu
sonuç ortada

ankara adayınız chp-mhp adaylarının oylarının toplamından fazla oy alıcam diyordu.
hesap ortada

diyarbakıra gönderilen atom akrınca ezik karınca oldu.

yılmaz büyükerşeni kesin indiricez dediniz.
daha da yükseldi

izmirin ilçelerinde bir kaç tane akp li belediye vardı
şimdi yok

ığdırı kaybedince pkk ermenistan sınırına dayandı diye açıklama yaptı bakan
hemen kendi içinizden ağzının payı verildi

başbakanın eski seçim bölgesi siirti kaybettiniz

milli eğitim bakanının seçim bölgesi van ı kaybettiniz. ve bakan vaddan %50 nini üstünde oy beklediğini söylemişti

manisa için söz söylemeye gerek bile duymuyorum. ne eski meclis başkanı ne de protokoldeki şeyh kurtarabildi

daha yazacak çok şey var.

ama yazılacak esas şey

"ABD KENDİ ÇIKARLARINA HİZMET ETSİN DİYE ŞİŞİRDİĞİ BALONU KENDİSİ SÖNDÜRDÜ"

benim seçimden çıkardığım sonuç bu

ve ayrıca bu ülkenin eski başkenti falan yok. sindirin artık şu osmanlının yıkılmasını.
ve önünüze gelen herkesi ergenekoncu diye yaftalamayıda bırakın.

ne demiş atalarımız

"gün olur hesap döner keser döner sap döner"

ÇIKARDIĞIN HESABA GÖRE ŞU AN ABD CHP Yİ KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ŞİŞİRMİŞ O ZAMAN ... CHP OLUNCA HALK OYU AKP OLUNCA ABD BALONU YOK YA... AYNI SANDIKTAN ÇIKTI AKP AZ MANTIKLI KONUŞUN ...

ÇIKARDIĞIN HESABA GÖRE ŞU AN ABD CHP Yİ KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ŞİŞİRMİŞ O ZAMAN ... CHP OLUNCA HALK OYU AKP OLUNCA ABD BALONU YOK YA... AYNI SANDIKTAN ÇIKTI AKP AZ MANTIKLI KONUŞUN ...

gayet mantıklı ve bilerek konuşuyorum.

bunu bilmeye bi siz kadlınız aslında biliyorsunuzda işinize gelmiyo

akp ilk kurulduğunda tayyip bey abd ye gidp bus efendiye biatını sunmadımı?

açın gözlerinizi. hayran hayran seyretmek yerine görmeyi seçin

gayet mantıklı ve bilerek konuşuyorum.

bunu bilmeye bi siz kadlınız aslında biliyorsunuzda işinize gelmiyo

akp ilk kurulduğunda tayyip bey abd ye gidp bus efendiye biatını sunmadımı?

açın gözlerinizi. hayran hayran seyretmek yerine görmeyi seçin

akp yi iktidar abd değil HALK yaptı asıl ABD hayranı sizsinizki demokrasiyi hiçe sayıp AKP yi abd iktidar yaptı diorsuınuz

Arkadaşım bunun AKP iLe iLgisi yoktur.Yani DTP bu kürt kökenLiLeri gaza getiriyor.
BunLarda çıkıyor orayı burayı taşLıyor.DiyorLar ki bu hükümet Apo köpeğini hapse tıktı yıkın kırın
BunLarda kırıyor.KandırıLıyor.
Bir başka konu ise bizzat Diyarbakırda oLan bir arkadaşım anLattı bunu.
DTP'Liler ve köydeki bazı terörist sempatizanLarı haLktan oy kuLLandığı pusuLunanın resmini çekmesini
istemiş yoksa resmen evinizi yıkarız öldürürz sizi deyoLarmış.
Yani aynen böyLe vasat bir durum.
Ayrıca bu köpekLerin sempatizanLarı demokrasi iLe mecListeLer
Yani AKP burda ne yapabiLir. ?
Biraz daha çevreLi düşüneLim.AKP kürt açıLımLarında baarıLı oLamamış oLabiLir ama
Bu her protestonu arkasında AKP var anLamına geLmez.YanLış

yaw kardeş bu ülkenin emniyeti ve istihbaratı kaddafininmi elinde ?

akp nin elinde değilmi hersey ..engellesinler o zaman .devletin tüm imkanlarını nasıl aydın doğana kullanıyorsalar ergenekona kullanıyorsalar bu bölücü köpekler içinde kullansın ...mesela adalet bakanına emri versin tayyip dtp kapatılcak ve liderleri asılcakmı yada müebbetmi neyse kessinler cezasını yargı sürecini akp hızlandırsın ....

dtp ile akp güneydoğuda danısıklı dövüş yapıyor resmen ..ben gelicem siz beni sokmayın gündemde ikimiz olalım. bu sayede güneydoğu ikiye bölünsün .bölücülerin oylarını sen al diğerlerinede tek seçenek ben kalayım sizin karsınızdaki en etkin güç ben olayım diğerleride bana versin .sende kazan bende kazanayım ve tabiki benim genel oylarım bu sayede artsın ..hesap bu ..etmeyin eylemeyin öyle bi konusuyorsunuz ki bu ülkeyi akp değil de kaddafi yönetiyor sanki .ne yapabilir diyorsun ?

1-dtp nin yargı sürecini hızlandırsın
2-ülkenin basbakanının güneydoğuya sokulmaması ne demek hesap sorulsun
3-gereken kişiler en ağır cezaya çarptırılsın ..
4-emniyet ve istihbarat birimleri iç işleri bakanlığının emriyle bölgede bölücü avına çıksın

daha da sana 50 tane madde sayarım ..

bunları yapması gereken akp değilde kaddafimi veya barzanimi .akp ise neden yapmıyor ?

akp yi iktidar abd değil HALK yaptı asıl ABD hayranı sizsinizki demokrasiyi hiçe sayıp AKP yi abd iktidar yaptı diorsuınuz

akp yi iktidar yapan halk derken boş arsalarda oy yakanlarımı diyorsun yoksa oylar sayılırken elektirikleri kesip oyları çalan halkımı diyorsun?

kimin nereye nasıl geldiği gayet iyi biliniyo. merak etme

Geri