Amon Amarth Konser Resİmlerİ 6 Aralik 2008

Konserde bulunanlar için....

• Orada idim... Güzeldi...

Kullanılan: 3 37.5%
  • Orada idim...Güzel değildi...*yahut* İlgilenmiyorum

Kullanılan: 1 12.5%
  • Ben bilmem beyim bilir.

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

paduk

"Chastise"
Reaction score
0
AMON AMARTH " yaratık bir grup "

9qg409.jpg

2z7h8bt.jpg

ka2xop.jpg

k0t0qx.jpg

sqnlsg.jpg

16m39xv.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

alt grup...

169qjcn.jpg

15xoaqr.jpg

---------------------------------------------------------------------------

bkz. Amon Amarth, 1992 yılında kurulmuş İsveçli melodik death metal grubu. İsmini J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisinde yer alan Hüküm Dağı'ndan (Amon Amarth, ingilizce Mount Doom) alırlar. Şarkı sözleri Viking efsaneleri temalıdır. Bu sebeple yaptıkları death metal müziği Viking metal olarak da adlandırırlar. Şarkılarında İskandinav mitolojisinin etki leri rahatlıkla gözlenebilir.

**bkz.saçlarının döndüğü yönün tersi istikametinde dönen sakallara sahip bi vokalisti * bulunan, günde bir doz death in fire bir doz da bloodshed almadan işimi rast getirmeyen grup. isimlerini duyurma konusunda geç bile kaldılar...

güzel hazırlamışsın sağ ol adamlar söylüyolar ya sınav vardı varya yoksa gidemedik yaa offfffffff

anketde istEdim de gelemedim nie yok =)

gitme öle yerlere.. bak oralarda 3 harfliler var ,, daha doğrusu..
müzik ve nerde dağıtılırsa oralarda yoğunlar.. hata orda kendinden geçip oynadığında içine giriyorlarmışş..

bu bilgi çOOk sağlam yerden.. bOş laf değiL dikkat eT
padük*=))

_____:melek

ΜεтάĻïڪţ;3823732' Alıntı:
güzel hazırlamışsın sağ ol adamlar söylüyolar ya sınav vardı varya yoksa gidemedik yaa offfffffff

anketde istEdim de gelemedim nie yok =)

öyle bir mazeret kabul edilemez ankette de yeri yok =) evden kaçsaydın seni tutanmı vardı P= güzeldi ama gelmeliydin =)

gitme öle yerlere.. bak oralarda 3 harfliler var ,, daha doğrusu..
müzik ve nerde dağıtılırsa oralarda yoğunlar.. hata orda kendinden geçip oynadığında içine giriyorlarmışş..

bu bilgi çOOk sağlam yerden.. bOş laf değiL dikkat eT
padük*=))

_____:melek

hahahah senide götürücem bi gün bu konserlere =)

gelmem k!,,*=))

yaw b€n s€ni sohpet dinLemeye / kur-an dinLemeye götürcemm..

sonra s€n kendin gitmek istemiceksin bu yerleRe...*;))

______

tabi ben dinsiz imansızım hiç gitmedim görmedim.... metalciyim diye dinim kitabım yok dimi o_O

bkz. götür beni....sonra sıra bana geçecek ama =) "dorock cafe ve bar"

Vay be. Dünyanın en iyi rocker'ı idim bir zamanlar. Hiç duymadığım gruplar türemiş. Sanırım yaşlanıyorum..

bkz. Motorhead. İron Maiden, Manowar..

tabi ben dinsiz imansızım hiç gitmedim görmedim.... metalciyim diye dinim kitabım yok dimi o_O

bkz. götür beni....sonra sıra bana geçecek ama =) "dorock cafe ve bar"

gitseydin anlardın nerelere gidiLecek yada gidiLmicek.. b€nce biLmiyorsunn *=))

dinin yOk demedim Lütfen oLayı çarpıtmayaLım.. b€n sadece s€nin kurtulmanı isterim gafletteN ,,te okaa

_______:melek

Vay be. Dünyanın en iyi rocker'ı idim bir zamanlar. Hiç duymadığım gruplar türemiş. Sanırım yaşlanıyorum..

bunlarda istanbula gelsin fotoğraflarını paylaşırım =) Amon amarth sağlamdır severim konser güzeldi =)

bkz. meşaleni devret artık bana =)

gitseydin anlardın nerelere gidiLecek yada gidiLmicek.. b€nce biLmiyorsunn *=))

dinin yOk demedim Lütfen oLayı çarpıtmayaLım.. b€n sadece s€nin kurtulmanı isterim gafletteN ,,te okaa

_______:melek

yarın akşam anneni babanı al bize gel o zaman.....çiçek ve çikoltayı unutma =)

ha kustu ha kusacak gibi şarkı söleyen adam değil mi bu :sigara:

evek..... içinden geldiği gibi ciğerden söylüyolar yani =)

gelmem k!,,*=))

yaw b€n s€ni sohpet dinLemeye / kur-an dinLemeye götürcemm..

sonra s€n kendin gitmek istemiceksin bu yerleRe...*;))

______:melek
-

Ne demek öyle yerler ? Senin için öyle yerlerin anlamı ne ? Herkes tutturmuş bu tür konuları. Siyah metalin yaşam kaynağı gibidir. Temasıdır. Siyah tüm renkleri içinde barındırdan bir renktir. Metal hakkında öyle bir bahsetmişsin ki sanki dinden çıkılıyo gibi... Metal dinlemek o anı yaşamak gaflet midir?

Bunları hala severek dinliyoruz. Hala albümleri çıkıyor en sağlam gruplardan... Bence dinlemeye devam et bırakma..

ha kustu ha kusacak gibi şarkı söleyen adam değil mi bu

death metali en iyi yapan gruplar arasında diyelim...

orda deildim :D:D:D:D:D

Geri