Baykal: Gülen'i de Ararım

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Baykal: Gülen'i de ararım

Cüppeli'yi telefonla aradı mı? sorusuna cevap veren Baykal'dan çarpıcı açıklamalar...

CNN TÜRK'te Ankara Kulisi programına katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal son
günlerde çokça konuşulan Cüppeli Ahmet Hoca'yı arama konusuna açıklık getirdi.

GEÇMİŞ OLSUN DEDİM

Deniz Baykal, "Cübbeli Ahmet Hoca'yı telefonla aradığı" iddiasına ilişkin olarak, "Aylar önce eski bir AKP'li milletvekili beni aradı, konuşmanın bir noktasında 'Yanımda Cübbeli Ahmet Hoca var. Bir geçmiş olsun demez misiniz kendisine?' dedi. 'Gayet tabii, niye demeyeyim' dedim. Verdi telefonu telefonda 'geçmiş olsun' dedim. Başbakan yardımcısı bunu mu suç diye niteliyor. Ben bunu dünyanın en doğal olayı olarak yaptım" diye ifade etti.

İŞTE BAYKAL'IN O SÖZLERİ...

Baykal Cüppeli'yi aradı mı

Cüppeli Ahmet Hoca ile konuştuğunu ifade etmesi üzerine Baykal'a ''Fethullah Gülen ile karşılaşsanız ne yaparsınız?'' diye soruldu. Deni Baykal'da ''Hiç şüphesiz gayet insani bir şekilde selamlaşırım'' diyerek Gülen Hoca ile de konuşabileceğini ifade etti.

İŞTE BAYKAL'IN GÜLEN HOCA CEVABI...

Kaynak

ya bu baykal değişime açılıma vs. uğradı galiba. vay be .baktı eski yöntemlerle halkla kucaklaşılmıyor.değişmek gerektiğini kemal beyin açıklamalarına binaen uygulamaya soktu dememkki.:lol:

helal olsun sana :sigara:

İçinde insanlık olan ecnebiye bile geçmiş olsun der. Bunda yadırganacak manşetlere taşıyacak kadar haber değeri olan mefhum nedir çözemedim.

şunu sormazlar mı adam'a...

ya madem aradı.. bunda bi sorun yok.. bunu arınç nerden biliyor aradı diyor... bunu baykal'ın söyleyeceği yok zaten... cübbelli söylediyse o zaman cübbeliyle aran iyi ki.. sana bu bilgi geliyor... ayrıca ismail ağa cemaattiylede arası iyi olan cübbeli'nin üstünden yine prim mi yapmaya çalışıon.. tarikatler'e dokunma diye içeri attırdığın savcıyı aklamış oluyorsun... ?? prim yapacam diye kendini düşürüyon haberin yok...

hepsi aynı abicim.aramakla kalmaz el etek bile öper

şunu sormazlar mı adam'a...

ya madem aradı.. bunda bi sorun yok.. bunu arınç nerden biliyor aradı diyor... bunu baykal'ın söyleyeceği yok zaten... cübbelli söylediyse o zaman cübbeliyle aran iyi ki.. sana bu bilgi geliyor... ayrıca ismail ağa cemaattiylede arası iyi olan cübbeli'nin üstünden yine prim mi yapmaya çalışıon.. tarikatler'e dokunma diye içeri attırdığın savcıyı aklamış oluyorsun... ?? prim yapacam diye kendini düşürüyon haberin yok...

+Haberi okudun mu?
-Evet
+Git bi daha oku :001_smile:

Haberi okumadan bin bir senaryo dizmiş.

bence arinc ortaligi karistirmak istiyor
ajan gibi calisiyolar diktatör hükümet baksaniza nerden bilecekkki bilmesi imkansiz ama biliyor demekki dinleniyor telefonlar AKP tarafindan

bence arinc ortaligi karistirmak istiyor
ajan gibi calisiyolar diktatör hükümet baksaniza nerden bilecekkki bilmesi imkansiz ama biliyor demekki dinleniyor telefonlar AKP tarafindan

Aha bi senarist daha.

Kardeşim burda da ne kadar hayalperest varmış.
Haberi okursan nerden bileceğini bilirsin.

Aha bi senarist daha.

Kardeşim burda da ne kadar hayalperest varmış.
Haberi okursan nerden bileceğini bilirsin.

sen nerden biliyorsun medyadan elinde kanit varmi tersin kanitlayacak ...yok o zaman sen kendi hayallerinle yasamaya devam et
senaryosuz filim olmaz degilmi:)

sen nerden biliyorsun medyadan elinde kanit varmi tersin kanitlayacak ...yok o zaman sen kendi hayallerinle yasamaya devam et
senaryosuz filim olmaz degilmi:)

GEÇMİŞ OLSUN DEDİM

Deniz Baykal, "Cübbeli Ahmet Hoca'yı telefonla aradığı" iddiasına ilişkin olarak, "Aylar önce eski bir AKP'li milletvekili beni aradı, konuşmanın bir noktasında 'Yanımda Cübbeli Ahmet Hoca var. Bir geçmiş olsun demez misiniz kendisine?' dedi. 'Gayet tabii, niye demeyeyim' dedim. Verdi telefonu telefonda 'geçmiş olsun' dedim. Başbakan yardımcısı bunu mu suç diye niteliyor. Ben bunu dünyanın en doğal olayı olarak yaptım" diye ifade etti.

Nerden öğrendiğimi tahmin bakalım. Hadi bak ipucu da verdim.:001_smile:

yav cami hocasina gecmis olsun desen de artik bu ülkede yanlis anlasilirsin örümcek lenmis beyinler neler nelerrr bios verin adam der der
bakiyorumda Akp lilerin esleri normal esarp baglasalar canima minnet resmen kapanmislar
bu ülke modern ..arap krallarinin bile baslari acik
iyiki HZ peygamberimiz bu zamanda yasasaydi kim bilir bunlara ne derdi..esarpin altinda birde tam kapanmis kafalar esarp bile sarma sarik olmus bizim cami hocasinin bile basindaki sarik bunlardan daha güzel

Geri