alish
вυяαq αℓι
Amerikanın Amacı Ne OLabiLir.. YorumLarınızı BekLiyorum!!
Azadi_DersiM' Alıntı:ne olsunki kardeş... tüm dünyayı smürmek.. tüm ülkeleri kendi bayragı altına almak vs vs...
SEN ÖYLE ZANNET BEN YUKARDA TÜRKİYE AÇISINDAN YAZDIM SEN TÜRKİYEYİ İLGİLENDİRMEZ DİĞERLERİ DÜŞÜNSÜN DİE BİŞEY SÖYLEYEMEZSİN RESMEN ÜTOPYA OLURAdmiX' Alıntı:yahudiler çok zengin oldukları icin ingilizleri , ingilizler amerikayı america'da piyon görevi görerek dünyaya taht kurmaya çalışıyor.. biz güçsüsüz yapcakda birşeyimiz yok...olay bu diger ortadogu ülkeleride böyle..
dogu' Alıntı:SEN ÖYLE ZANNET BEN YUKARDA TÜRKİYE AÇISINDAN YAZDIM SEN TÜRKİYEYİ İLGİLENDİRMEZ DİĞERLERİ DÜŞÜNSÜN DİE BİŞEY SÖYLEYEMEZSİN RESMEN ÜTOPYA OLUR
WAY BEA İNSANLAR HABER İZLEYEREK GAZETE OKUYARAK DÜNYA YÖNETİMİNE YÖN VERİYO HELAL OLSUN BAŞKA TÜRKİYE YOK TAKMAYIN YA ÖLEDİR ÖLEDİR :clap:AdmiX' Alıntı:sen öle annadıysan öyle olsun dostum
bence biraz ii oku ii haber izle..
dogu' Alıntı:WAY BEA İNSANLAR HABER İZLEYEREK GAZETE OKUYARAK DÜNYA YÖNETİMİNE YÖN VERİYO HELAL OLSUN BAŞKA TÜRKİYE YOK TAKMAYIN YA ÖLEDİR ÖLEDİR :clap:
AdmiX' Alıntı:sen gerkcekten lafları baska bi yerinden anlıyorsun herhalde..
hade o zaman assınlar bakalım apoyu noluyo asılmasını bende çok istiyorum o adi herifin ! eee peki nolucak apo asıldımı diyelim türkiye'ye boykot ve ambargo uygulanırsa naapcak bu millet dayanabilcek mi ?
sen 1ay veya daha fazla gün boyunca, az her sabah peynir veya kuru ekmeğe talim edebilir misin ? eğer ederim diyorsan sana lafım yok arkadaşım..
elhamdülüllah sonuna kadar vatanseverim MİLLİYETÇİYİM ve MÜSLÜMANIM !!
F.S.M' Alıntı:Bence konuyu çok saptırıyorsunuz.. konu abd nin amacıyken siz bunu vatan millet meselesine çevirdiniz....
Herkez vatanını kendi gibi sever....Vatan için ölme,vatan için yaşa ki faydalı ol...ölünün kimseye faydası olmaz...ama yeri gelincede ölmesini bil...