Amerika'nın Orta Doğu Projesi Sizin İçin Ne İfade Ediyor?

Amerika'nın Orta Doğu Projesi Sizin İçin Ne İfade Ediyor?

• OrtaDoğuyu ELE Geçirme?

Kullanılan: 13 61.9%
  • Sadece PETROL İhtiyacını KarşıLamak?

Kullanılan: 3 14.3%
  • İsraiL e Rahat Bir Zemin HazırLamak

Kullanılan: 4 19.0%
  • Ortadoğuya BARIŞ getirmek?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Dünya ya Güç Gösterisi Yapmak?

Kullanılan: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

alish

вυяαq αℓι&#1
Reaction score
0
Amerikanın Amacı Ne OLabiLir.. YorumLarınızı BekLiyorum!!

ne olsunki kardeş... tüm dünyayı smürmek.. tüm ülkeleri kendi bayragı altına almak vs vs...

Bazi Kendİnİ Bİlmezlerİn KÜrtlerİn Adini Kullanarak Bazi İcraatlara GİrİŞmesİ Ama :) Fazla YaŞamaz

yahudiler çok zengin oldukları icin ingilizleri , ingilizler amerikayı america'da piyon görevi görerek dünyaya taht kurmaya çalışıyor.. biz güçsüsüz yapcakda birşeyimiz yok...olay bu diger ortadogu ülkeleride böyle..

AdmiX' Alıntı:
yahudiler çok zengin oldukları icin ingilizleri , ingilizler amerikayı america'da piyon görevi görerek dünyaya taht kurmaya çalışıyor.. biz güçsüsüz yapcakda birşeyimiz yok...olay bu diger ortadogu ülkeleride böyle..
SEN ÖYLE ZANNET BEN YUKARDA TÜRKİYE AÇISINDAN YAZDIM SEN TÜRKİYEYİ İLGİLENDİRMEZ DİĞERLERİ DÜŞÜNSÜN DİE BİŞEY SÖYLEYEMEZSİN RESMEN ÜTOPYA OLUR

dogu' Alıntı:
SEN ÖYLE ZANNET BEN YUKARDA TÜRKİYE AÇISINDAN YAZDIM SEN TÜRKİYEYİ İLGİLENDİRMEZ DİĞERLERİ DÜŞÜNSÜN DİE BİŞEY SÖYLEYEMEZSİN RESMEN ÜTOPYA OLUR

sen öle annadıysan öyle olsun dostum ;)

bence biraz ii oku ii haber izle..

AdmiX' Alıntı:
sen öle annadıysan öyle olsun dostum ;)

bence biraz ii oku ii haber izle..
WAY BEA İNSANLAR HABER İZLEYEREK GAZETE OKUYARAK DÜNYA YÖNETİMİNE YÖN VERİYO HELAL OLSUN BAŞKA TÜRKİYE YOK TAKMAYIN YA ÖLEDİR ÖLEDİR :clap:

dogu' Alıntı:
WAY BEA İNSANLAR HABER İZLEYEREK GAZETE OKUYARAK DÜNYA YÖNETİMİNE YÖN VERİYO HELAL OLSUN BAŞKA TÜRKİYE YOK TAKMAYIN YA ÖLEDİR ÖLEDİR :clap:

sen gerkcekten lafları baska bi yerinden anlıyorsun herhalde..

hade o zaman assınlar bakalım apoyu noluyo asılmasını bende çok istiyorum o adi herifin ! eee peki nolucak apo asıldımı diyelim türkiye'ye boykot ve ambargo uygulanırsa naapcak bu millet dayanabilcek mi ?

sen 1ay veya daha fazla gün boyunca, az her sabah peynir veya kuru ekmeğe talim edebilir misin ? eğer ederim diyorsan sana lafım yok arkadaşım..

elhamdülüllah sonuna kadar vatanseverim MİLLİYETÇİYİM ve MÜSLÜMANIM !!

AdmiX' Alıntı:
sen gerkcekten lafları baska bi yerinden anlıyorsun herhalde..

hade o zaman assınlar bakalım apoyu noluyo asılmasını bende çok istiyorum o adi herifin ! eee peki nolucak apo asıldımı diyelim türkiye'ye boykot ve ambargo uygulanırsa naapcak bu millet dayanabilcek mi ?

sen 1ay veya daha fazla gün boyunca, az her sabah peynir veya kuru ekmeğe talim edebilir misin ? eğer ederim diyorsan sana lafım yok arkadaşım..

elhamdülüllah sonuna kadar vatanseverim MİLLİYETÇİYİM ve MÜSLÜMANIM !!

SEN ANAKUZUSU YETİŞMİŞSEN ÜLKE NE YAPSIN LAFI BAŞKA YERLLERE ÇEKME MİLLİYETÇİLİĞİNDE MÜSLÜMANLIĞINDA SANA KALSIN... BEN NE MÜSLÜMANLAR GÖRDÜM NE MİLLİYETÇİLER GÖRDÜM HEPSİ BÖLE SÖLERDİ AMA AZ BİŞİ CANLARI YANINCA NE ALLAH TANIRLAR NE VATAN NE MİLLLET KLAWYE DELİKANLILIĞI GÜZEL MEVZU SALLA KONUYU KAPA TAKILMANA BAK.. HERKES KİMİN NE MAL OLDUĞUNU BİLİYOR :cool:

BeyLer Lütfen Konuyu FarkLı YerLere Çekmeyin.. Herkes Fikrini Yazsın. Tartışarak Konuya Zarar Veriyorsunuz!! Birbirimizin FikirLerine de SaygıLı OLaLım Lütfen

ben fikrimi yazmıştım ama müdahele eden arkadaş oldu....

anlatmak istedigimi ii anlamadı sonra anakuzusu die suçladı ehuehe

ne diim dicek başka söz yok..

dogu tamamen fikrine katılıyorum...
yeri gelir ne müslüman olan biri nede türk olan biri bu vatan için calısır ugrunda ölür...
vatan sevgisi din dil ırk tanımaz arkadaslar...
insanın dogdugu yer deil doydugu yer vatanıdır...

Bence konuyu çok saptırıyorsunuz.. konu abd nin amacıyken siz bunu vatan millet meselesine çevirdiniz....

Herkez vatanını kendi gibi sever....Vatan için ölme,vatan için yaşa ki faydalı ol...ölünün kimseye faydası olmaz...ama yeri gelincede ölmesini bil...

F.S.M' Alıntı:
Bence konuyu çok saptırıyorsunuz.. konu abd nin amacıyken siz bunu vatan millet meselesine çevirdiniz....

Herkez vatanını kendi gibi sever....Vatan için ölme,vatan için yaşa ki faydalı ol...ölünün kimseye faydası olmaz...ama yeri gelincede ölmesini bil...

Çok TeşekkürLer F.S.M, Bende Bunu AnLatmaya ÇaLışıyordum.. YorumLar Sadece Konu Hakkında OLsun Lütfen!

Amerİka Hrİstİyan Bİ Ülkedİr Hrİstİyanlarinda İnanci Yoktur İnanÇ OlmadiĞi İÇİn Allah Korkularida Yoktur Amerİkanin Amacina Gelİncede OrtadoĞuyu KariŞtirip BÜyÜk İsraİl Devletİnİ Kurmaktir Yahudİlerİ Hrİstİyanlarin BaŞindan Atmak İÇİn OrtadoĞuya GÖÇe ZorlamiŞ Ve OrtadoĞuda Ülke Kurmaya ÇaliŞmiŞ Ve Hala ÇaliŞiyor Sonuda Elbet BİrgÜn Yikilir Osmanli YikildiĞina GÖre Amerİka Hay Hay Yikilir Devletler DoĞar BÜyÜr Ve ÖlÜr Roma İÇİn Yikilmaz Dİyordular Elbet Bİr GÜn Amerİka Yikilir Ama Ardindan BaŞka Amerİkalar Da Çikar Ensonundada Allah Nurunu Tamamlar

büyük ortadoğu projesinin asıl amacı dünyanın en büyük su petrol ve doğalgaz kaynaklarının bulunduğu ülkeleri tek devlet yapmak ve bunu da amerika catısı altında toplamaktır.ve bunu yapmasına da cok az kaldı.

tayyip_erdogan.jpg

Tayyip Erdoğan; ben BOP'un baş aktörüyüm Amerika ile birlikte Ortadoğu'yu şekillendireceğiz talihsiz açıklamasını yapmıştır.Bu sebeple Amerikan Yahudi lobisinden üstün hizmet madalyası almıştır.Bu ödül Yahudi olmayan birisine ilkkez verilmiştir.

arkadaşlar unutmayalım bunların altında yatan tek faktör israildir. . .

Geri