Amerikan'ın Iraktaki Sırrı Buymuş.

yilank

New member
Reaction score
0
Mail dolaşıyor sanal alemde. Resimler Kuzey Iraktaki bir yerlerden uydudan çekilmiş.
Bana mantıklı geldi. Resimlere bakıp karar yorum yapabilirsiniz.
Yakın gelecekte oradan bize bombardıman uçakları kalkarsa şaşırmayın :)

772401A.jpg

305402A.jpg

478803A.jpg

945504A.jpg

903905A.jpg

Dediğim gibi bu sanal ortamda son günlerde gezen bir mail. Bana ait değildir ancak çok mantıklır bir durum.]

Googleearth kardeş bunlar.....Birileri fantezi yapmış....

neden irana hemen savaş ilan etmediği belli daha hazırlıklarını tamamlamamış ırağa tamamen yerleşince ortadoğuya daha rahat kan kusturacaklar

vaad ediLmiş toprakLar, bu saatten sonra ne yapsak boş

yok ya amerikanin sirrini google earth tan mi cuzucekler bu isin gurunur tarafi bi de gurulmeyen tarafini hayal edin.

Hürriyet gazetesinde çıkmıstı bu haber...incirlike ihtiyacları kalmadıysa "müttefikleri" Türkiyeyle "dost" kalmaları için bir neden kalmadı sanırım

Bence temel amaç; Çin - Rusya - Türkiye arasına set çekmeye çalışıyor.

kendi sonlarına hazır olsunlar biz hep burdayız

ordan türkiyeye saldıracağı konusunda komplo teorileri üreten arkadaşlar ozaman mhp'li milletvekilinin inşaat firmasının kuzey ırakta inşaat ihalelerine girip abd'li askerlerini rahat ettirmek için yaptığı binalara ne diyeceksiniz!..

bana kalırsa dogru olabılır amerika irana saldırmayı dusunuyo tabi bunu yaparken hem iraka hava alanı yapılırsa işleride kolaylascak bide şu var Tabiki bunlar benim dusuncem bu amerika bildigimiz gibi pkkya silah yardımı yaptı ve onnları egitmiş haberlerden bunları duyduk peki bunları neden yaptı diye sorarsanız onları sevdikleri için degil onları ırak savasında kullancaklar şimdi biz kuzey ıraka girip bu serefsiz pkklıları öldürdükmü Amerikanın işleri bozulcak ve serefsiz pkklılar gibi enayı ve ucuz bir asker bulamıcak bundan dolayı bizim girmememizi istiyolar

bunlar benım dusuncem

İncirliğe ihtiyaçları kalmayacaksa bunu biz değil Amerikan işbirlikçisi soysuzlar düşünsün. Şimdi etekleri zil çalmaya başlamıştır. Stratejik Ortağımızı kaybediyoruz derler.

ABD, 50 Yıl İlerisenin Planlarını Hazırlamış, Bunlar Çok Basit Herkesin Aklına Gelebilecek ve Zaten Kendileri Açısından Yapmalrı Gereken Şeyler, Hiç Şaşırmadım...

Geri