Amerikalılara yedirin Bu bir Virüstür!

oguz463

New member
Reaction score
0
Bu virüs Windows açılışında otomatik olarak kendisini sisteme kopyalıyıp mouse ile klavyeye kitliyor ve ekranda Bush'un Özgürlük Heykelini Vampir gibi ısırışı ve Turk bayrağı No war yazısı çıkıyor Güvenli kipten açmayı Devre Dışı bırakıyor.

ilk olrak virüsü yazan Tümay kardeşime Teşekkür ediyorum.Tümay kardeşim bana çalıştığını söledi."(test etmiş :) )kendi bilgisayarında".Formatlamış bilg. :) ..sonra

Bunu amerikanlar'a yedirmek gerçekten hoş olur.

http://www.hemenpaylas.com/download/76768/Phantom4_kill__1.rar.html

Eklemeyi unutmuşum Kusura bakmayın çoğu A.V. tarafından tanınmıyor.

ala ala deneyen varmıdır bi cvp versin bakalım dışarda yakmaalım kendimizi.;)

deneyelim bakalım nası bişi

deneyen bişi yazsın doğrumu değilmi

evet arkadaşlar deneyen yoqmu işe yarıyosa güzel bişiy....

ßo$h PC KaLMaDi ßuNLari DeNeMeKTeN GeNeL'De DoĞRuDuR ßeNCê :D

aMaN NerDeN ßuLCaZ aMeRiKaLiDa YeDirCeZ :D

Kardes Oguz kardeşimiz dogru söylemiş ben bilgisayarımda virüs taramasında geçirdim zaten pc ye format atıcaktım. ama nanayı yedim tüm hardiskime format attı :(( keske denemeseydim tüm bilgilerim gitti programlar v. vs. napcam bilmiorum evet dogru tük payragı dalgalanıyor ve o anda bilgisayarınıza biri giriyor nerden biliyosun derseniz bilgisayarımda herşey yapabiliyodu tukish hacker falan filan hemen reset attım cp cd taktım formata başladım Zaten tüm hardisk gitmişti :(( ben şimdi virüsemi yanayım harddiskimemi iki derenin bir ortasında kaldım halla hala

kardeş emegıne saglıkda nerden bulucaz amerikalı ya cavurların dilinide bilmiyoruz kı neyse sevmedıgımız kısılerı yolalayalım bunu

ellerine saglık asıl önemli olan bu tür olayları baqşka bilgisayarlara nasdıl atacaz çaktırmadan

Geri