Amerikalı Askeler Iraklı Yurtta Kalan Kızlara Tecazüz Ediyormus

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
S.a Arkadaslar By HAber Biraz Eski BElki Daha Önce Verilmiş OLabilir Ama Sylemek İStedim Irakta Yurtta Kalan Kızlara Amerikalı Askerler Tecavüz Ediyormus Olay Su Sekil Arkadaslar ABD Askerleri Geceler Yurttan 15-22 Yas Arası Kızları Götürüyormus 2 Tane Kız Çocugu ABD Askerleri Tarafından Bırakılmıs Yurttan Kilometrelerce Uzaka Bırakılan Kızlar Sora Sora Yurtu Bulmuslar Ve ABD Askerlerinin Kızlara Tecavüz Ettiklerini Sölemişler

Allah Belalarını Vermiş Zaten... :(

Allah belalarını versin emii
paylaşımın için saol dostum!

kaynak varmıydı?

kaynak var mı gerçekten ???
ama beklenir Amerikalı gerizekalılardan o ayrı konu :mad:

Bu memleketi örfümüzle töremizle ananelerimizle dinimizle Silahlı kuvvetlerimizle ilimle irfanla koruyamazsak içimizdeki satılmış hainleri ayıklayamaxsak olacağı bizdede budur.Allah korusun.Hainliğin vatan satmanın cezası hemen verilmelidir.
İster bir yazar olsun ister başkası olsun.Şerefsizliğin adı var adresi yok.

kaynakı vermek isterdim ama uygun bi site ismi değil yanlıs anlama ha pm den atam istiyorsan site ismi biraz bölücü orda gördüm hacklemek için girdiğimde ama istiyorsan msnden veya pm den atabilirim

yapar o şeref yoqsunu mahlukatlar...Allah belalarını versin ya ne diyelim başka....

kaynaga gerek yok bence o ş....... yaparlar bu caniligi
paylaşım için tşşk

daha bu basına yansıyan yüzü bilmediğimiz neler oluyor neler. şerefsiz coniler.

ifrit' Alıntı:
herkez bela anmis, lanetlemis olayi

acidir, sunuda hatirlayin, ayni skandal burada da yasanmadi mi? hemde bizim yurt yoneticilerimiz yapmadi mi...

+1 de benden sapık burada daha fazla biraz gazete okursanız göreceksiniz

Geri