...::: Amerika'da ßir Köprü İnşaatı :::...

Bu adamlar bunu yapabiyorda biz neden yapamıyoruz?

Kimse itiraz etmesin.

Su götürmez salağız.Bizi uyutuyorlar.Osmanlı zamanında da uyuyorduk,şimdi de uyumaya devam ediyoruz.Kendimizi kandırmayalım.Bu akıl işi.O da bizde yok.Rahmetli Aziz Nesin'e kızmıştık.Bakın hala kimlerin peşinde koşuyor bu millet.Safız,Salağız,Yalakayız.Elimdeki hıyar diyene tuzu alıp koşuyoruz.Kaç kere kandırıp elimizdeki paraları antınları aldılar.Hala onları savunanlar var.Hala Müslüman adamlar diye hırsızın ve dolandırıcının peşine takılanlar var.Hala tarikatlardan medet uman salaklar var.Bu salaklar olduğu sürece bunları sömürenler elbette olacaktır.Yukarda gördüğümüz resimler sadece bir köprü değil, Teknoloji.Bu teknoloji çalışarak akıl yürütülerek yaratılıyor.Çalışmıyoruz akıl dersen teknolojiye değil hırsızlığa köşe dönmeciliğe çalışıyor. Kendimizi sorguluyalım.

İbadetimi yapıyormuyum?

Camiye gider gelirim ama sadece görsünler diyedir,her türlü adiliği bende bulabilirsin.Hepsi bu şekilde değil ama çoğunluk benim gibidir.

Temizliğe dikkat ediyormuyum?
Haftada bir yıkanırım,hergün traş olmam.Her yerde sigara içerim,küllük gibi kokarım o vaziyette toplu taşıma araçlarına biner ter kokumla beraber küllük kokulu deodarantımı herkese koklatırım.
Sokağa çöp atıyorum.Tükürüyorum.Çekirdek çitleyip tükürüyorum.Bira içip şişesini kırıyorum parçalarını yola ve plaja atıyorum.Sigara izmaritlerini başkalarının arabasına atmaktan keyf alıyorum

Sıraya girmem başa geçerim.Ben sırada bekleyecek salaklardan değilim.

Trafikte hızlı giderim.Kafa gösteririm.hatalı olup olmadığım umurumda değil ben her zaman sollarım.Bana bişey olmazBütün salakların ortak lafıdır BİŞEY OLMAZ .

Ben kimseye saygı duymam saygısızım.

Günaydın demem diyenede salakmı ne derim. Medeniyet benden uzak olsun.

70 Milyonluk ülkede bir ben böyleyim diğerleri bana benzemiyor.Onlar çok akıllı yukardaki köprüyü onlar yapıyor.Uzaya onlar gidip geliyor.Uçakları arabaları onlar yapıyor bana satıyor.Ben sadece satın alırım onlar eşşek gibi çalışırlar.

Geri