Amerika Sivas'ı keşfetti!

Dean Winchester

SupernaturaL
HH Üyesi
Reaction score
0
Sivasspor'un şanı, Türkiye sınırlarını aşıp Amerika'ya kadar uzandı.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap​

Amerika kıtasının en önemli spor kanalı olan ESPN, 'Türkiye'nin yeni gücü' üst başlığı ve 'Sivasspor düzeni bozuyor' başlığıyla ayrıntılı bir Sivasspor analizi yayınladı.

Jon Carter'ın kaleme aldığı analizde, Başkan Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun'un Sivasspor'u nasıl bu noktaya taşıdığı anlatılırken, 'Türk futbolundaki geleneksel hiyerarşi nadiren sorgulandı ama bu sezon bazı şeyler değişebilir. Beklenmedik bir şekilde kupada son şampiyon Galatasaray'ın gururunu kırması ve göz kamaştırıcı bir şekilde ligin zirvesine çıkması Sivasspor'un Süper Lig unvanını kazanabileceğini gösterdi' ifadeleri kullanıldı. Haberde ayrıca Bülent Uygun'un asker selamı verirken ağladığı bir fotoğraf da yer aldı.

ÇOK GEÇ OLABİLİR.

Beşiktaş'ın 90'ların başında; Trabzon'un ise 70'lerin sonu ve 80'lerin başında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin egemenliğine karşı direnç gösterdiği vurgulanırken, Sivasspor da '2008-2009 sezonunda şampiyonluk yarışında görülen yeni bir güç olarak' tanımlandı. Türkiye'de Sivasspor'un yarışı sonuna kadar götüremeyeceğine yönelik yaygın bir kanaat olduğu vurgulanırken, haber, 'Sivasspor bu hafta sonu ünlü Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe'yi yenebilir. Galatasaray da sezonun son maçında Sivas'ı ağırlayacak. Ama o gün Sivas'n durdurulması için çok geç olabilir' ifadeleriyle son buldu.

:clap

Kaynak:Akşam​

Amerikayı yeniden keşfetmişler...

Koyu Fenerbahçeliyim Ama Sivasın şampiyon Olmasını Istiyorum, Bunu Isterken Fenerbahçe Olamazsa Değil, Direk Sivassporun Olmasını çok Isterim.

tabikide artık birşeylerin değişmesi lazım anadoludanda şampiyonlar cıkabilecek sivasın şampiyon olmasını bende bi galatasaraylı olarak canıgönülden isterim.

bir gs li olarak sivasın olmasını canı gönülden istiyorum....
inş. olurlar

iyi güzel diyosunuz da iş şampiyon olmakla bitmiyor ki... şampiyon olan takım ülkemizi temsilen şampiyonlar ligine katılıyor. sivasın yada başka bi anadolu takımımızın ister bütçeleriyle olsun ister kadro derinlikleriyle olsun böyle bişeyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. ha çalışmalar yapılır çözümler üretilir altyapıya daha da önem verilir, diğer kulüplerimizde maddi olarak desteklenir ve sonucunda bizim liglerimizde bi italya bi ingiltere ligi gibi olur o zaman başım üstüne. ama şimdilik 30. haftaya kadar bu heyecan sürsün sonra da 3 büyüklerden biri koltuğu devralsın derim. fenerbahçeli olmama rağmen direk biz şampiyon olalım demiyorum, kim hakediyorsa kim bizi daha iyi temsil edicekse kim daha iyi oynuyosa o şampiyon olsun abi! yıllardan beridir avrupada kupalara hasretiz yaa! bilmiyorum yanlış mıyım..?
hepinize saygılar...

ne saçma bir haber eğer doğrusu elin americalısı ne ilgilensin türkiyedeki sivassporla kaldıki americada futbolla bile ilgilenmiyen bir takım tutup birde müslüman bir ülkenin daha yeni 1.lige çıkmış takımıyla ne ilgilensin saçmalık başka birşey değil. birisi neresinden uydurmuş belli değil

bu sene fenerinde galatasarayında fenerinde avrupada ne yaptığı ortada. hem böyle ha deyince avrupada başarı yakalanmıo ki. zaman lazım yatırım lazım emek lazım. herşeyden once hava ve şans lazım. yani bi sivasın bi kayserinin yada ne bilim bi ankarasporun falan avrupaya gittiği ilk sene başarılı olmasını beklemek biraz absürt kacar. tabiki zamanla işler yoluna girecektir. bizim uefa şampiyonu olduğumuz sene 1 senelik bişi değildi onlarca senelik birikimin yatırımın eseriydi. umarım ülkemizden başka takımlarda bu başarıya nail olurda bizimde gögsümüz kabarır.

Bir Galatasaraylı olarak :D hatta aynı zamanda Sivas'lı olarak Sivas'ımızın şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum :)

iyi güzel diyosunuz da iş şampiyon olmakla bitmiyor ki... şampiyon olan takım ülkemizi temsilen şampiyonlar ligine katılıyor. sivasın yada başka bi anadolu takımımızın ister bütçeleriyle olsun ister kadro derinlikleriyle olsun böyle bişeyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. ha çalışmalar yapılır çözümler üretilir altyapıya daha da önem verilir, diğer kulüplerimizde maddi olarak desteklenir ve sonucunda bizim liglerimizde bi italya bi ingiltere ligi gibi olur o zaman başım üstüne. ama şimdilik 30. haftaya kadar bu heyecan sürsün sonra da 3 büyüklerden biri koltuğu devralsın derim. fenerbahçeli olmama rağmen direk biz şampiyon olalım demiyorum, kim hakediyorsa kim bizi daha iyi temsil edicekse kim daha iyi oynuyosa o şampiyon olsun abi! yıllardan beridir avrupada kupalara hasretiz yaa! bilmiyorum yanlış mıyım..?
hepinize saygılar...

Saçma bi düşünce ...

Yiğidi öldür ama hakkını da ver....

Şampiyonluğu hak etmiş bir takım için;

Yok bizi dışarda temsil edemez..

Yok altyapısı müsait değil

Yok üst yapısı müsait değil

Böyle gerekçeler le son üç haftada sen al şampiyonluğu üç büyüklerden birine ver ...

Oh ne ala....

ne saçma bir haber eğer doğrusu elin americalısı ne ilgilensin türkiyedeki sivassporla kaldıki americada futbolla bile ilgilenmiyen bir takım tutup birde müslüman bir ülkenin daha yeni 1.lige çıkmış takımıyla ne ilgilensin saçmalık başka birşey değil. birisi neresinden uydurmuş belli değil

:saskin:eek:ha:saskin​

1. lige cıkmıs takım dediğin 1. lige gecen sene damgasını vurmuş bu sezonda emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen bi takım. Ayrıca Türkiyeyide bukadar küçük görmeye gerek yok. Müslüman bi ülkenin fln derken sanki bi 3. dünya ülkesiymişiz gibi konuşuyosun. Sonucta sudan yada nebilim birleşik arap emirliklerinden azerbeycandan bi takım değil. TSL avrupanın en kalitel liglerinden biri. ayrıca bu haberi yayınlayan bi spor dergisi. heralde hiç gol yada four fout two fln okumadın.

Geri