Ameliyat olurken videoya kaydettim

xonox

New member
Reaction score
0
Ameliyat olurken kendimi videoya kaydettim

Selam arkadaşlar 3 gün önce tırnak batmasından ameliyat oldum. Ameliyat boyunca tüm yapılanları kayda aldım. Biliyorum biraz vahşice ama yaptım işte izleyin bakalım beğenecekmisiniz

www.youtube.com/bugramazlum

yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlardan bazıları embed olarak istemiş ben herkesin miğdesi kaldırmaz diye düşündüğümden koymadım ama madem istek var buyrun o zaman :)

[VIDEO]sMr6eHkU0hA[/VIDEO]

[VIDEO]LpD9qgSoE7U[/VIDEO]

ayyyyyyyyyyyy.2sn den fazla izleyemedim.anammm.ay sen nasıl baktın bee..içim bi acayip oldu.

ayyyyyy nsıl dayandın.kanamış bee.anam dikiyolardıııı..oooo valla dayanamadım.ya otopsi bile izledim başka ameliyat izledim bu beni etkiledi.acaba parmak diyemi.parmak kesilmesinden falan çok korkarım benn.helal be.ne süper konu olmuş.kendi ameliyatı.süper süper.

ya şuan parmaklarımın ikiside sarılı ve gözümün önünde duruyor. gerçekten parmak olunca çok zor oluyor. ben de hafife almıştım ameliyattan önce fakat şimdi ne kadar zor olduğunu daha iyi anladım. sonuçta kemik yani. ama bu istirabı sürekli çekmekten iyidir dedim gittim oldum işte. böyle bir deneyimi de insanlarla paylaşayım istedim. sonuçta videoya aldım. bu acıyı yaşamak istemiyorsanız ayakkabılarınıza çok dikkat ediniz. dar kesim ayakkabılar böyle şeylere neden oluyor. neyse umarım kimse yaşamaz. hadi izlemeye devammmm :)

bu konuyu korku bölümüne açsan daha iyi olurdu bence.... korkunçççç

doğru söylüyorsun aslında eğer moderatörler ilgilenirse iyi olur. yukarıda da belirttim. nereye açacağımı bilemedim

ayak parmağında eşşek nalı kadar hea :D:D

anlamadığım bişey var nasıl böle rahat bir çekim yaptın canın hiç mi acımadı.hadi başkasını ameliyat ederken çeksn anlarımda kendi ameliyetını çekiyon hayret doğrusu

walla ilginc...ameliyatını da bizimle paylaşanlar var.:D..ne diyelim geşmiş olsun..

Geri