Amcanız kurban olsun size

titosan

New member
Reaction score
0
Serdar Turgut'tan bir geyik!...Paylaşmak istedim:

Bugün kendi kendime şeytan çıkarması uyguluyorum (auto exorcism). Uzunca bir zamandır elimde olmayan nedenlerden dolayı biraz ciddi bir görünüm vermeye çalışıyordum. Bunda, Türkiye’nin ciddiye alınacak bir ülke olduğunu düşünmemden tutun, yayın yönetmenlerinin de nedense terbiyeli görüntü vermesi gibi bir zorunluluk olduğunu sanmama kadar birçok neden rol oynamıştı.

Öte yandan Rana da bana ‘artık okula başlayan bir çocuğa sahip olduğunu da unutma’ diyordu.

Bu da beni zorunlu terbiye nadasına çeken bir faktördü.

BUGÜN bu acılı dönem nihayet sona eriyor. Başta Türkiye olmak üzere, ciddiye alınmayacak her şeyi boş vermeye tekrar başladım. Titredim ve şöyle sıkı, terbiyesiz bir yazı yazmaya karar verdim.

Oğlum ileride benden utanırsa utansın ne yapayım... Bu da hayatın bir parçası işte...

Ara verdiğim dönemde ben, Türkiye’de demokrasi arayışı, hükümeti hoşgörülü davranışa ikna gibi başarılması imkansız işlere girişmişken, birden seksüel tavsiye veren ‘Serdar Amca’ yazılarını bir süredir yazmadığımı fark edip kendimden utandım.

Necip Türk milleti kimbilir hangi seksüel sorunla mücadele ederken ben ortadan çekilmiş, tuhaf tuhaf işlerle uğraşıyordum. Ve bugün, evet BUGÜN; halkın gerçek sorunlarına el atmaya başlıyorum:

Amca’nıza mektuplar...

Rumuz: Erkenci

Soru: Amcacığım; ben kadın arkadaşımla seks yaparken erken boşaldım ve yanlışlıkla kadının dizine geldi. Acaba kadın hamile kalabilir mi?

Cevap: Oğlum Erkenci. Allah hepinizin tümden belasını versin. Ben size ne diyeyim... Ulan aranızda bir tane bile geç gelmekten şikayet eden yok mu be... Tüh size ben ne diyeyim e mi!

Sorunun ikinci bölümüne gelince; eğer kadın sen onun dizine boşaldıktan sonra, aniden başının üstünde amuda kalkıp birkaç saat öyle durup ve arada bir de kalçasıyla hula hop çevirme hareketi yapmadıysa, hamile kalması ihtimali pek yoktur diye düşünüyorum. Eğer kalırsa da onu hararetle tebrik ediyorum

* * *

Rumuz: Foto

Soru: Amcacığım; kadınlar bana sürekli olarak çirkin diyor. Size bir fotoğrafımı gönderiyorum. Lütfen söyler misiniz ben gerçekten çirkin miyim, benimle seks yapılmaz mı?

Cevap: Değerli Foto. Fotoğrafını dikkatle inceledim. Baktıkça da çirkin ve güzel gibi konvansiyonel kavramların dışına çıkmamız gerektiğine karar verdim. Evet; bir yoruma göre çirkin olarak nitelendirilebilirsiniz. Çünkü bir dağ ayısı ile eşeğin çiftleşmesi sonucunda doğan bir türe benziyorsunuz. Ama dediğim gibi, bunu çirkin kavramı anlatmakta aciz kalıyor.

Sizinle seks yapılabilir mi; vallahi onu bilmem de hayvanlar âleminde her canlı bir şekilde seks yaptığına göre, sizin de bir probleminiz olmaması gerekir.

Şuna da eminim; sizin ruh güzelliğiniz vardır, kalbiniz temizdir mutlaka. Çünkü çirkin insanlara genellikle böyle derler.

Mesela, yaşlı kadına sorarsınız ‘komşunun kızı güzel mi’ diye? Size ‘kalbi çok temiz’ der. Sanki ben onun kalbine tecavüz edeceğim.

Anlatabiliyor muyum?..

* * *

Rumuz: Korunma

Soru: Yeni tanışmış olduğum bir adamla sevişiyordum. Kritik anda prezervatif olmadığı anlaşıldı. Adam prezervatif yerine çorabını kullandı.

Cevap: Çüüşşşşş. İnşallah adamın ayakları kokmuyordu. Çünkü bu hoş bir sonuç vermeyebilirdi. Bunun dışında yorumum da yok. (Bu vakanın çok uçuk olduğunu da düşünüyorsanız, bu konuda haberin bir süre önce gazetelerde çıkmış olduğunu bilin lütfen).

* * *

Rumuz: Bebek

Soru: Sevgili Amcacığım. Ben Haydar Dümen ile Güzin Abla eskiden evlenmiş olsalardı, çocukları büyüyünce ne olurlardı bunu hayal ediyorum, sizce ne olurlardı?

Cevap: Birkaç olasılık var tabii:

1- Müebbet hapse mahkum olabilirlerdi.

2- Ya da aranmakta olan seri katil olurlardı.

3- Akıl hastanesinde sürekli gözetim altında tıutulan hastalar koğuşunda olabilirlerdi.

4- Ciddilik rolü yapmaya çalışan yayın yönetmeni olabilirlerdi.

Geri