Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bölümde din üzerine yapılan paylaşımarda çok tartışma çıkıyor. Bunda da çıkarsa bölüm yöneticisi olarak konu sahibinin banlanmasını istiyorum. :hadiordan
Bölümde din üzerine yapılan paylaşımarda çok tartışma çıkıyor. Bunda da çıkarsa bölüm yöneticisi olarak konu sahibinin banlanmasını istiyorum. :hadiordan
Burdan herkesi uyarayım. Konuda herhangi bir hakaret yoktur. Karikatür bir mizah sanatıdır. Sanata karşı biraz daha saygılı olmak zorundasınız. Hoşgörünüzü yeniden gözden geçiriniz.
Konu paylaşıma sunulmuştur. Beğenmeyenler konuya post atmazlar olur biter. Konunun aleyhinde yazı yazmak paylaşıma hakarettir.
Konu sahibini yakından tanıyorum. İnançları sizlerden daha güçlü biri.
Lütfen bölümün eğlence amaçlı olduğunu unutmayınız..
bandan falan bahsetmekte ne demek yahu o-ha be kardeşim.. karikatür bunlar yahu :S
hayatında hiç leman, penguen, leman-yak, şizofren, fırt, gırgır ve bilimum dergilerden okumayan adamın ne işi var bu karikatürlere bakıp ban man diyor.. yazık be..
kimini tekrar görmeme rağmen tekrar oldu bana da verilenler.. çok teşekkürler..