amatör olarak dinle ilgileniyorum =))

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
1-62.jpg

2-69.jpg

3-64.jpg

4-59.jpg

5-53.jpg

6-38.jpg

7-33.jpg

:hhmanD

Bu nasıl bir espri anlayışıdır :(

bazıLarı veriLmişti aMa yiNede tşkkürLer .. ç0k güzeLdi eMeğine sağLık ..

Bölümde din üzerine yapılan paylaşımarda çok tartışma çıkıyor. Bunda da çıkarsa bölüm yöneticisi olarak konu sahibinin banlanmasını istiyorum. :hadiordan

Hepsi cok iyi =)) Emegine Saglik

sonuncuya koptum :durdurun

Bölümde din üzerine yapılan paylaşımarda çok tartışma çıkıyor. Bunda da çıkarsa bölüm yöneticisi olarak konu sahibinin banlanmasını istiyorum. :hadiordan

hepimiz müslümanız, müslüman olmak espri anlayışının olmaması demek değildir, herşey dozunda güzel :sigara:

ayrıca kim banlıcak beni :hhmanD

Burdan herkesi uyarayım. Konuda herhangi bir hakaret yoktur. Karikatür bir mizah sanatıdır. Sanata karşı biraz daha saygılı olmak zorundasınız. Hoşgörünüzü yeniden gözden geçiriniz.

Konu paylaşıma sunulmuştur. Beğenmeyenler konuya post atmazlar olur biter. Konunun aleyhinde yazı yazmak paylaşıma hakarettir.

Konu sahibini yakından tanıyorum. İnançları sizlerden daha güçlü biri.

Lütfen bölümün eğlence amaçlı olduğunu unutmayınız..

bandan falan bahsetmekte ne demek yahu o-ha be kardeşim.. karikatür bunlar yahu :S

hayatında hiç leman, penguen, leman-yak, şizofren, fırt, gırgır ve bilimum dergilerden okumayan adamın ne işi var bu karikatürlere bakıp ban man diyor.. yazık be..

kimini tekrar görmeme rağmen tekrar oldu bana da verilenler.. çok teşekkürler..

la bu ne yaw güldüm ellerine sağlık

emeğine sağlık ama bu tür karikatürleri pek hoş karşılamıyorum.

herhangi bir din ve inanışla ilgili espriler insanların inanışlarıyla örtüşürcesine yorumlanırsa ona gönül verenler üzüleceği için bence yapılmamalı.

Konu sahibini yakından tanıyorum. İnançları sizlerden daha güçlü biri.

hiç hoş bir mesaj olmamış bence kaldırmalısın. birisini tanıyıp da diğerlerini ondan aşağı görmek hoş kaçmıyor.

bizi tanımadan nasıl varabilirsin o kişinin inanç seviyesinin bizden üstün olduğuna.

tartışma yaratmak gibi bir çabam yoktur ancak bu mesaş gerçekten hiç hoş değil. hele de sizin gibi bir site yetkilisine yakışmamış.

manutd arkadasımın sozlerıne aynen katılıyorum.kımse baskalarının ınançları hakkında yorum yapamaz onu sadece ALLAH bılır.

Geri