no.pasaran
Banned
- Reaction score
- 0
ben başörTü kuLLandıĞım haLde okumak iÇin aÇıyorum die bu sorun oLmakTan Çıkıyomu yani_?
memnunmuyum ben haLimden_?
bi Gün düzeLir inş ümidiyLe ALLah'a sıĞınarak başımı aÇık okumam sorun oLmadıĞı anLamına mı GeLiyo_?
okumak iÇin başımı aÇmamın hiÇ bi hakLı GerekÇesi yok ALLah kaTında ben de beni bu duruma iTenLer de Günahkardır eLbeTTe..
keşke ben de o %1'Lik insanLar Gibi okumamayı Göze aLabiLseydim bu Günaha sahip oLmazdım en azından
başörTüsü büyük bi sorundur ve benim GibiLerin daha fazLa baTmaması adına kesinLikLe ÇözüLmeLidir.
okumak için başını açtığına göre bu senin için önemli birşey değil demektir
biz de memnun değiliz aleviside memnun değil azınlığıda memnun değil %1 lik şeriatçı bir kesimin istediği üniversitede kafa kapama özgürlüğü için haftalardır uğraşıp duran hükümet iş bu kesimlere gelince devekuşu olmaktan hiçbir rahatsızlık duymuyor
şimdi senin söylediklerinden türban serbestisinden korkan kesimin korkularının ne kadar haklı olduğu ortaya çıkıyor çok değil bir iki sene sonra üniversitelerde islam misyonerliği başlarsa şaşmam tabi bununla beraber kapanın günahtır demeyede başlarsınız ki zaten diyorsun
birde şimdi bile çok yaygın olan oruç tutmayana darp vs.. olayların artacağı zaten belli birşey onlarada mhp yle akp birleşip birşeyler düşünürler artık özgürlük bekçilerimiz!!!