Alyans Erkekliği Öldürüyor!

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Alyans, yüzük parmağındaki si nirlere olumsuz enerji veriyor. Bu da üreme sistemini olumsuz etkiliyor.

Yüzük parmağına takılan alyans, erkeğin cinsel gücünü olumsuz etkiliyor. Yüzük, parmakta kaldığı sürece enerji yayarken, ortaya çıkan bu enerji böbrekler ve üreme sistemine olumsuz etki yapıyor.

Bu riskin kadınlarda olmadığını söyleyen Rus bilimadamları, bunu erkeğin üreme sistemini etkileyen damar ile sinirlerin bu parmaktan geçmesine bağlıyor.

''Günde 4 saatten fazla alyans takmayın'' diyen uzmanlar, buna örnek olarak günde 4 saatten fazla yüzük takmayan İskandinav erkeklerini gösterdi.​

Bi araLar takıyordum ama uzun zamandan beri kuLLanmıyorum bundan sonra da kuLLanmayı düşünmüyorum heLe heLe bu yazıyı okuduktan sonra kompLe vazgeçtim artık

bence bu Teori Deli Saçması..yok havadanda nem kapar etkileniriz...:durdurun böle şeylere inanıp takıntılı psikopat bi adam olup çıkmayalım arkadaşlar..bizim için şöle demiş dünya zamanda ... TÜRK GİBİ GÜÇLÜ... o kadar..

altin alyans olmasin sakin o:hhmanD

iyi forumlar

İlginç ama inandırcı gelmedi bana.Ama doğrudur bişey diyemem yinede.Teşekkürler kemal bey:D

erkekleri alyans takmamaya itecek daha neler bulacaklar merak ediyorum :vur

Bence de Saçma Neden Takmıyorlarmış Efendim..:)

Ama Erkeklerin ALTIN yüzük takmasınada karşıyım.... Altın Dışında bi yüzük hiç bişick yapmaz bence onlara:)

dogru haber çünkü kuranda geçmiyor ama peygamber efendimiz yasaklamış...her yanlış ve dogrunun kuranda illaki yazması gerekmiyor...örnek ipek elbisede erkeğe caiz değil...ALLAH c.c. diyorki resulüme uyunki bana uymuş olursunuz ...

Geri