Altyapı devrimi

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Başkan Yıldırım Demirören'in amatör şubelere destek çağrısı yanıt buldu. Delta Mobilya'nın sahibi Adem Yılmaz,genç sporcuların masrafları ve antrenörlerin maaş giderlerine ortak olmak için Beşiktaş Altyapı Derneği'ni kuruyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde BJK TV'de yaptığı açıklamada, amatör branşlara camiadan yeterli destek gelmediğini ifade etmişti. Demirören'in bu çağrısına Delta Mobilya'nın sahibi Adem Yılmaz'dan yanıt geldi.
Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi olan Yılmaz, Beşiktaş Altyapı Derneği'ni kurarak altyapının giderlerine ortak olacağını bildirdi. Kuracağı derneğe İlker Özbilek ve Mehmet Mutlu gibi camianın içinde yer alan isimleri de dahil edecek olan Adem Yılmaz'ın, dernek yönetimiyle birlikte altyapıdaki bütün yaş gruplarına sponsor olarak maddi destekte bulunacağı öğrenildi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Yılmaz ve ekibinin, tesisler konusunda da altyapıdaki futbolculara destekte bulunacağı kaydedildi. Altyapıdaki teknik heyetin maaş giderlerini üstlenecek olan Beşiktaş Altyapı Derneği'nin yeni sezona kadar kurulması planlanıyor.

Sevinçle karşılandı
Bu arada basketbol şubesi için sponsor görüşmelerinde mutlu sona yaklaşan Beşiktaş yönetimi, camia içinden altyapıya böyle bir destek gelmesini sevinçle karşıladı. Siyah-beyazlı kulübün diğer amatör branşlar konusunda kaynak arayışlarının da devam ettiği vurgulandı.

Guti: Tek kupa da iyi
İspanya'da tatil yapan Guti, Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçirdiğini söyledi. Canal Liga televizyonuna Türkiye'deki ilk yılını değerlendiren yıldız futbolcu, "Beşiktaş’taki ilk yılım için değerlendirmem iyi. İstediğimiz gibi olmadı çünkü iki kupayı da kazanacak bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum ama yine de iyi. Sonunda Türkiye Kupası’nın sayesinde, bizim için çok önemli olan UEFA’ya girebildik. Bu yıl iyi futbolcular geleceğini sanıyorum ve daha iyi bir ikinci sezon umuyoruz" diye konuştu.

KAynak

Geri