Altaylı Kurtlar Vadisi’ni mahkemeye veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
39084.jpg

Altaylı Kurtlar Vadisi’ni mahkemeye veriyor
Kurtlar Vadisi aleyhine yazılar yazan Fatih Altaylı, dizinin ilk bölümüne isim verilmeden konu olmuştu.14 Şubat 2007 15:03

Sabah gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı adı gündeme geldiğinden beri Kurtlar Vadisi’ne karşı duruşuyla biliniyor.

Kurtlar Vadisi “Terör” adıyla yeniden ekranlara döndü. İlk bölüm ise yine ratingleri altüst etmiş ve birinci olmuştu.

Kurtlar Vadisi Terör’ün ilk bölümünde öyle bir sahne vardı ki sıkı takip edenler mesajı “Fatih Altaylı’ya üstü kapalı gönderme” olarak algıladı.

Aşağıda Kurtlar Vadisi Terör’ün ilk bölümündeki o sahne yer alıyor.

Ancak hemen belirtelim, Altaylı bugünkü yazısında hukuki yollara başvuracağını ve üstü kapalı da olsa kendisini hedef gösterenlerden mahkemede hesaplaşacağının haberini verdi.

Büyük bir ihtimalle Fatih Altaylı bu iddiasını kanıtlayamayacak. Çünkü Kurtlar Vadisi Terör’ün senaristleri o kadar sık eleyip ince dokumuş ki sıkı takipçisi olmayanlar bu üstü kapalı göndermeyi anlayamadı bile.

Deli Hikmet’in Polat Alemdar’ın yanına gelip “Bu Yaltaklı yardakçı zamanında bize mi özenip beline silah takarak gazete basıyordu diyorum” dediği sırada akıllara ilk önce Fatih Altaylı geldi.

Çünkü gazeteci Nurcan Akad’ın ortaya attığı bir iddia hala akıllarda.

Akad, Hakan Akpınar’a “Bir gün, İstanbul’daki yönetimin temsilcisi olduğu söylenen biri geldi ve gazetenin (Güneş gazetesi) yönetimini benden devralmak istediğini söyledi. O kişi, Fatih Altaylı idi. Yanında birtakım adamlar getirmişti. Adamların silahları vardı...” demişti. Bu iddia da gerek medya camiasında gerekse de kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. ( Kenan Sönmezler'in yazısından... )

İşte Kurtlar Vadisi Terör’ün ilk bölümündeki o sahne, ardından da Fatih Altaylı’nın bugünkü köşe yazısı:

Kurtlar'la mahkemede görüşeceğiz

Yıllardır Kurtlar Vadisi aleyhine yazıyorum, bazıları hâlâ "Senin grubunda olsa yazmazsın" diyor. Ama nedense Kurtlar Vadisi ile ben hiçbir zaman aynı çatı altında olamadık. Olmayız da! Bu meselenin grupla, murupla alakası yok. Bu Türkiye meselesi ve Kurtlar Vadisi, bu ülkeye atom bombası gibi zarar veriyor.
Bu arada Kurtlar Vadisi'nin "çakalları" dizinin senaryosuna benimle ilgili eklemeler yapmış. Geçen hafta yayınlanan bölümde adımı vermeden ama ima yoluyla beni hedef gösteren bir bölüm yer almış ve yazılarıma devam edersem bana haddimi bildireceklerini söylemişler. Vallahi işin doğrusu yıllardır "gerçek çakallarla" uğraştım. Bu saatten sonra "dizi çakallarından" korkacak halim yok.
Tabii korkmuyor olmamız, bunlardan yargı yoluyla hesap sormamıza engel değil. Bana yönelik tehditleri nedeniyle Kurtlar Vadisi'ni mahkemeye veriyorum. Dizilerindeki hukuksuzluğa inanmasınlar, görsünler bakalım Türkiye'de adalet var mı, yok mu!

Sabah
Fatih Altaylı

********************************************************************************

inceden lafı koymuşlar yine :D

hiç bişey yapamaz altaylı bence.o filmin arkasındaki adamlar altaylının kökünü söktürücek adamlar hiç bişey çıkmaz onun açıtıg davadan .altaylının içine oturmş bence:D:D

Fatih Altayli'nin ne mal oldugunu bilmeyen mi kaldi Allahaskina. Menfaatcinin önde gideni. Eskiden bu adami biz de bir b.k sanirdik. Ama fazla sürmedi cibiliyeti belli oldu. Basindaki en ucuz sahsiyetlerden biridir bence. bukalemun gibidir aninda degisir. Helal olsun Kurtlar Vadisine

fatih altaylı gibi bi adam halen daha gazetecilik yaptırıyorlar mı ya
bu herifi küçükken bile sevmiodum çok küfürlü konuşuyodu canlı yayınlarda.
şimdi çıkmış kurtlara laf atıyo.gitsin konuşmayı öğrensin bnce

ee beLine siLah takmış arkasına adam aLmış bir nevi kurtLar vadisine inmiş inceden neden o zaman bu kadar yazı yazıyor acaba..ÇakaLLar deyip durmuş herkes biLmekte çakaLLarı zaten miLLete çakaL çakaL deyip kendi çakaLLığını mı kapatmaya çaLışır..
VermişLer eLine üç kuruş demişLer KurtLar Vadisi´ni yerden yere vur..Biz KurtLar Vadisi´ni izLedik hiç bir oLumsuz aLışkanLık edinmedik kendimize... Ama en azından bazı konuLarda daha somut biLgiLer aLmış oLduk..
Bu biLgiLer biriLerinin canını mı yakardı ki bu çakaLa emir vermişLer karaLa diziyi her türLü çamuru fırLat diye..

Hayırdır inşallah Altaylının gocunacağı birşey mi var yoksa ortada :D

Altaylı ipnesi :)

şeytan diyo tak belina silahı taktın mı?
çık o ipnenin karşısına çıktın mı?
çek belinden silahı çektin mi ?
sık iki tane ayağına sıktın mı?:vur
sonra hemen kaç ordan kaçtın mı?
saat 22:00 da geç televizyonun karşısına geçtin mi
aç showTV yi açtın mı?
ohhh artık gerile gerile KURTLAR VADİSİ TERÖRÜ izle aq:durdurun :biggrin

“ÇAKAL YALTAKÇI YALTAKLI”

Olayların perde arkasını anlatıyor olmamız, birilerini fena halde rahatsız etti. Posta gazetesinin ifadesiyle “Yalancı”, Hürriyet gazetesinin ifadesiyle “Sabah’ın Borat’ı” Fatih Altaylı başta olmak üzere bazıları, Vadi’yle yatıp, Vadi’yle kalkıyorlar. Biz onun ve onun gibilerinin telaşını anlıyoruz. Terörün görünen yüzünü değil, görünmeyen yüzünü anlatmaya çalıştığımız Kurtlar Vadisi Terör’ün tabii ki karşısında olacaklar. “Bu ülkede Türk-Kürt kardeştir” diyen bir diziye saldıran bu zihniyet, birilerinin çıkardığı kardeş kavgasını, bu korkunç ateşi söndürmemek için ha bire körüklüyor ve teröre alet oluyorlar.

Seyretmediğine saldıran, bilmediğini yazan, yalan haber yapmaktan utanmayan, dün çalıştığı patronuna küfreden, dün küfrettiği patronunun himayesine sığınan müfteri Fatih Altaylı, yine köşesinde bize saldırmış. Hem de hakaret ettiğimizi iddia edip hakaret ederek. Dizide kullanılan ifade, “yaltakçı yaltaklı eğer saldırmayı sürdürürse ağır konuşuruz” şeklindedir. Ne isim zikredilmiş, ne gazete belirtilmiştir. Ama madem saldırmış, şimdi bizler için ağır konuşma zamanı...

Fatih Altaylı “yaltakçı yaltaklı” sıfatını kendisine layık görmüş, bizim için hiçbir mahsuru yok. Tabii ki kişi kendisini bilir, onun kendisi için uygun gördüğünü biz de kendisinden esirgeyemeyiz…

Hukukun üstünlüğüne inanarak, hukukun legal ve illegal suç ve güç odakları tarafından saldırıya uğradığını gözler önüne serdiğimiz Kurtlar Vadisi serüvenlerinde, nice “çakal”ların hikayelerini anlattık… Bu çirkin ifadeyi aynen kendisine iade ediyoruz.

Hergün köşesinde “Ne zaman adam oluruz?” sorusuna cevap arayan, belli ki adam olmanın yolunu hala bulamamış olan bu “yaltakçı yaltaklı çakal”ın, maalesef ömrünün sonuna kadar da adam olmanın formülünü bulamayacağı açıktır.

Aylardır yaptığı yayınlarla Kurtlar Vadisi’nin biz yapımcılarını, yazarlarını ve oyuncularını hedef gösteren “medya çakalı”yla hesaplaşmamız tabii ki yargı yoluyla olacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla,

KURTLAR VADİSİ

Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümünde yer alan “Yaltakçı Yaltaklı” sahnesi

HİKMET: Yaltaklı yine bizi yazmış?

POLAT: Ne diyor?

HİKMET: Her şey bizim yüzümüzdenmiş.

POLAT: Peki sen ne diyorsun?

HİKMET: Bu yaltakçı yaltaklı bize mi özenip belinde silahlarla zamanında gazete basmış diyorum…

POLAT: Sabah sabah sinirimi bozma Hikmet, madem herifin ne mal olduğunu biliyorsunuz, okumayın olsun bitsin!

HİKMET: Bu yaltakçı tetikçi bi daha bize saldırırsa o zaman çok ağır konuşacağım, dua etsin bu sefer gündem başka!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri