alt+ctrl+del

kusoglu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sorunum alt+ctrl+del tuşlarına basıldığı zaman çıkan "GÖREV YÖNETCİSİ ÇIKMIYOR"
Hata olarak çıkan uyarı ise görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakılda diyor fakat ben böyle bi değişlik yapmadım bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler:)

system dosyasının içinde gpedit die bi dosya war ona gir
kullanıcı ayarlarının içinde yönetimsel kalıp falan die bişi olması lazım benim windows ing. oyuzden tam ceviremeiş olabilirim onun içindeki ctrl+alt+del ayralrı oraya bak egr olmazsa bu bir çeşit virus olabilir

Arkadaşım, başlat/çalıştır'dan gpedit.msc yazıp entere bas. Sol taraftan Kullanıcı yapılandırması/Yönetim Şablonları/Sistem/Ctrl+Alt+Del seçenekleri'ne gir. Sağ tarafta Görev Yöneticisini Devreden Kaldır'ı çift tıklayıp devredışı'nı seç. Ctrl+Alt+Del e basınca artık görev yöneticisi karşına gelecektir. ancak 1lk3 arkadaşımında söylediği gibi bir çeşit trojanla karşı karşıyasınız.

cesitli cozum yolları war arkadaslarda wermiş satEn acıklamasını ama forumda aratırsan daha cesıtlı teknıklerı bulabılırsın

kusoglu

arkadaşlar tam söylediklerinizi yapmak üzerideydim denedim alt+ctrl+del yaptım hiç sorun yokmuş gibi çalıştı acaba dediniz gibi virüs olabilirmi??
:)

bu virüs te olabilir veya yüklediğiniz programlardan biri de buna neden olabilir
benimde bir kaç kez başıma geldi birinde program neden olmuştu diğerinde ise kendiliğinden düzeldi.

taskbarda sağ tuş ile menüyü açtığında orada görev yöneticisi göreceksin oradanda deneyebilirsin bir defa daha olursa

Geri