Altın Ayakkabı C.Ronaldo'nun!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
ESM'in verdiği 'Altın Ayakkabı' ödülünü Manchester United'ın Portekizli yıldızı C.Ronaldo kazandı.

122147096684.jpg

Geçen sezon İngiltere Premier Ligi'nde 34 maçta 31 kez fileleri havalandırarak Avrupa gol kralı olmayı başaran Ronaldo, ödülünü doğduğu yer olan Portekiz'den aldı. Ünlü futbolcu bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu bildirdi.

Ronaldo bu ödülü önümüzdeki sezonda kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacağını belirtti. Diğer yandan geçen sezon Mallorca formasıyla İspanya'da gol kralı olan Fenerbahçeli futbolcu Güiza yarışmada ikinciliği elde etti. Güiza geçtiğimiz sezon İspanya'da 27 gol atarak gol kralı olmuştu.

Kaynak

Haketti ßakalım ßu Sezon Aynı Performansı Sergileyecekmi

Sadece oynayı$a bakıLıyor ne yazık ki bu tür ödüLLerde..Oysa ki C.ronaLdo futboLcu ki$iLiği oLarak ve özeL ya$antısında ne kadar aLt bir insan oLduğu tartı$ıLmaz..RonaLdo kızLarLa aLem yaparken Kaka "Zinaya kar$ıyım" diyor.YıLdızLarın en büyük özeLLiği idoL oLmaLırıdır..Bir çok genç umarım ronaLdo'ya özeniyordur..Ancak ronaLdo kötü örnek oLuyor bence.
Bence ba$ka bir futboLcu hakediyordu..

HaKeTTiĞi BiR öDüLDü

Sadece oynayı$a bakıLıyor ne yazık ki bu tür ödüLLerde..Oysa ki C.ronaLdo futboLcu ki$iLiği oLarak ve özeL ya$antısında ne kadar aLt bir insan oLduğu tartı$ıLmaz..RonaLdo kızLarLa aLem yaparken Kaka "Zinaya kar$ıyım" diyor.YıLdızLarın en büyük özeLLiği idoL oLmaLırıdır..Bir çok genç umarım ronaLdo'ya özeniyordur..Ancak ronaLdo kötü örnek oLuyor bence.

evt , aynen bu sebepLerden kendisinden nefret ediorm.. sahada değiL sinemada oynuyor sanki p.. :eek:ut:

Millet İyi Diyorsunuz Da Bu Gibi Ödüllerde Kriterler Belli Oyuncunun Tipini, Artist Hareketlerini, Kıçını, Başını Beğenmeyebilirsiniz Ama Sonuçta Sayısal ReaLiteLer Söz Konusu Bana Kalsa, Ona Kalsa, Şuna, Buna Verelim Olayına Girilirse Her Topçuya ÖdüL Verilirdi =) Bu Tip Egoları Aşalım Artık :goz:

adam haketti bence.....

SĦARK;3506555' Alıntı:
Adam İşini İyi Yapıyor Bu Ödülüde Hakketmiş..

Kısaca Kaka Hakkediyordu Demek İstiyon Yani Dai :durdurun

Yok dostum öyLe demek istemedim =) Kaka'nın ki$iLiğini örnek verdim sadece..Ben bu tür ödüL veriLirken sadece performansa göre değiL oyun ki$iLiğine görede veriLmesini istediğimi beLirttim.Kaka tabii gönLümüzde yatan isim sonuçta :hhmanD

Yok dostum öyLe demek istemedim =) Kaka'nın ki$iLiğini örnek verdim sadece..Ben bu tür ödüL veriLirken sadece performansa göre değiL oyun ki$iLiğine görede veriLmesini istediğimi beLirttim.Kaka tabii gönLümüzde yatan isim sonuçta :hhmanD

Aynen KatıLıyorum :melek miLanın performansının kötü oLmasında doLayı kaka bu sene biraz arka pLanda kaLdı ...
C.ronaLdoya qeLirse adamda yetenek var bunu herkes kabuL ediyor zaten bence ama DavranışLarı , HareketLeri özeL hayatı ... Gibi unsurLar insanLarın Gözünden düsmesine sebep oLuyor ... Adam sanki takıma yararLı oLmak için değiL karşı takımı aşağıLamak için oynuyor

bende pek sewmiyorum bence dünyanın en iyi oyuncu su değil dünyanın en iyi oyuncusu deeyince bi adamın ağırlığı olmalı ama ben onu ronaldo da görmüyorum kendine has şımarık tavırlar felan bence en iyi değil!!! .........

Geri