by.erce
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlarının "Altın Çocuk" diye çağırdığı Kaptan Alex, Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe takımı için çok önemli olduğunu vurguladı.
‘Çok mutluyum’
Sakatlığın atlatan ve Gaziantep maçıyla birlikte tekrar dümene geçmeye hazırlanan Kaptan Alex, teknik direktörü Zico’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Kendisine ait internet sitesinde taraftarlarla chat yapan Sambacı, burada pek çok kimsenin bilmediği bir şeyi de açıkladı: “Arkadaşlarım beni ‘Altın Çocuk’ diye çağırır. Bu, onların yarattığı bir lakap. Ancak herkes bu şekilde çağırmıyor.” Alex, futbol yaşantısını Fenerbahçe’de sürdürmekten çok mutlu olduğunu da kaydetti.
‘Tura hazırız’
Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’in kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Alex, “Bir üst tura çıkmak için takımın hazır olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörümüz Zico, benim idolüm. O, takımımız için çok önemli. Brezilya Milli Takımı’nda forma giymek için hâlâ kendime güveniyorum. Ama bu karar teknik direktör Dunga’ya ait. Atletico Minero’dan iyi bir teklif gelse de kabul etmem. Futbol yaşantımı, başladığım yer olan Coritiba’da bitirmeyi amaçlıyorum” diye konuştu.
FANATİK