Alper Potuk F.Bahçe'de!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Fenerbahçe transferin gözde isimlerinden Alper Potuk için Eskişehirspor yönetimi ile prensipte anlaşmaya vardı.

Alper Potuk için Eskişehirspor ile pazarlıkları sürdüren Fenerbahçe, prensip anlaşmasına vardı. Genç orta saha oyuncusunun önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

LİGTV'den Loran Vayloyan'ın haberine göre; Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın takımında görmek istediği 20 yaşındaki oyuncunun kulübü ile prensip anlaştı. Ödenecek rakam ve 2 kiralık futbolcuyla ilgili net bir bilgi yok. Eskişehirspor yönetimi Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket edecek. İsmi geçen futbolcular arasında Berk Elitez ve Uğur Boral var. Hatırlanacağı gibi genç futbolcuyu Trabzonspor da çok istiyordu.

ALPER POTUK KİMDİR?

20 yaşındaki Alper Potuk, Eskişehirspor'un alt yapısından yetişti. Süper Lig'deki ilk maçını 29 Mayıs 2009'da, 2008-2009 sezonunun son haftasındaki Gaziantepspor'a karşı oynayan genç futbolcu, 2010-2011 sezonunda sürekli olarak ilk 11'de sahaya çıktı ve transferin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Orta alanda görev yapan Alper, 4 kez U-19, 1 kez U-20 ve 6 kez de Ümit milli takım formalarını giydi.

Maraton.com.tr

Gençoyuncu bizim için değerli olucak

Alper Potuk Eskişehir'e geri dönüyor!
Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

NTV Spor'un son dakika olarak verdiği habere göre; Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

Maraton.com.tr

Lütfen başlığı değiştirelim,üzmeyelim taraftarımızı :)

F.Bahçe'de Alper şoku
30 Aralık 2011
F.Bahçe'de şok
Eskişehirspor ile bonservisi konusunda el sıkışan Fenerbahçe yönetimi, transferin gözde isimlerinden Alper Potuk ile anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine genç yıldız Eskişehirspor'a geri döndü.

Hürriyet

80-79

tebrik edecektim şimdi başlık açıp ama gerek kalmadı,tebrikler ama seyredemedim otogara gittim,kesin bi dümen vardır :)

eeee adınız çıkmış dokuza :) :)

80-79

tebrik edecektim şimdi başlık açıp ama gerek kalmadı,tebrikler ama seyredemedim otogara gittim,kesin bi dümen vardır :)

eeee adınız çıkmış dokuza :) :)

Ben kısaca tebrik tarafını okudum :)
Teşekkür ederim.
Sadece sahaya yabancı madde atmışız başka bişey yok merak etme :001_tt2:

Geri