Alparslan Türkeş'in Pkk Lı Orhan Doğana Verdiği Cevap

adam gibi adamdı vesselam topragın bol olsun reis

Allah razı olsun kardeşim böyle bir videoyu paylaştığın için ama ne yazıkki böyle aydın ve milliyetçi zihniyetler değil din muhafızlığı kisvesine bürünüp milletin dini ve milli duygularını sömürenler iktidar oluyor yapacak bir şey yok koyunlar gitmeye devam edecekler böylelerinin peşinden Allah akıl fikir versin ne deyim

basbugu dava adamıydı en önemlisi TÜRKDÜ... ÜLKÜCÜ HAREKET OLDUKCA DAHA COK BASBUG CIKAR AMA O CIKMAZ....Ruhun sad mekanın cennet olsun BASBUGUM....

teröristlere cevap böyle verilmelidir

bu türkeş aynı zamanda fettuhlahcıdır.hadi aferin deyin,önce yazıyı okuyun...

Alparslan Türkeşten Fetullah Gülen'e mektup

9/101997

Çok muhterem Fetullah Gülen Hocaefendi Hazretlerine,
Efendi Hazretleri,
Zat-aliniz milletimizin hayatında çok yararlı hizmetlerin yapılmasını sağlamışbulunmaktasınız. Yetiştirmiş olduğunuz ilim, irfan ve fazilet erbabı kadrolarla milletimizin muhtaç bulunduğu geniş bir eğitim seferberliğini telkinlerinizle başlatmış ve başarı ile devamını temin etmiş bulunmaktasınız. Toplumların her alanda kalkınmalarının temel şartı olan manevi uyanışın ve yükselişin öncülüğünü yapmış bulunmaktasınız.
Barışı,hoşgörüyü ve kardeşliği esas alan öze dönüşü,uzay çagına yükselişi başlatmış durumdasınız. Kanada'dan yakutistan'a Moğolistan'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne kadar her yerde açılmış bulunan okullar ve üniversiteler milli kültürümüzün ve milli manevi değerlerimizin bütün insanlığa yöneltildiğini göstermektedir. Faziletli hayatınız ,hiçbir maddi menfeaate tamah göstermeyen karekteriniz size karşı halkımızda büyük bir güven uyandırmıştır.Yalnız Allahın rızasını hedef alan gayretleriniz eski dünyamızı yeniden fetih mahiyetindedir.
Susurluk olayı bahane edilerek zat-ı alinizin temiz isminin gölgelenmek istenmesi çok üzücü olmuştur.Fakat hem milletimiz sizi tanıyor , hemde dünya sizi tanıyor. Kötü niyetlilerin birşey yapmaları mümkün değildir.
Nazik teşekkür mektuplarınıza çok teşekkürler ediyorum.Gerçeği söylemek bizim vazifemizdir. sözü edilen beyanat doğruyu küçük bir ölçüde kamuoyu önünde açıklamaktan ibarettir.
Cenab-Hak'tan size sağlıklar hayırlı ve uzun ömürler ihsan etmesini ve böylece başlatmış olduğunız güzel gelişmeleri tamamlamanızı niyaz ediyorum.
Mahsus selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.
Alparslan TÜRKEŞ
(Zaman 15 Ağustos 2000)

Türk medyasının ve siyasetinin seçilmişleri şimdide Fetullah Gülen'e övgüler döktürmeye başlamış ve devam ettirmektedirler. Doğan Grubu, Fetullah'ın hikmetlerinden! yazılar yayınlamaya Cüneyt Ülseverle start verdi. Anlaşılan o ki, İslam Cumhuriyeti olmamıza az kaldı ve ilkokul mezunu Fetullah'ta görevi yerine getirmek için CIA'nın merkezinden Türkiye'ye hicret etmeye hazırlanıyordur.

Atatürk düşmanlığı yapan 1970'lerin "İlim Yayma Cemiyeti" üyesi ve kurucularından olan Sabri (Berksan) Ülker ne Ülkerler Grubu; Tayyip Erdoğan ve yoldaşları Ankara DGM Başsavcılığınca Fetullah Gülen'e açtığı davada yer alan bilgilere göre Gülen Grubunu destekleyen şirketler arasında yer almalarıdır. Ülkerlerin İslamcı kimliklerinin yanında en önemli özelliklerinden biriside Yahudi ve Ermenilerle sıkı işbirliği içerisinde olmalarıydı.

Sabri (Berksan ) Ülker 'in sahip olduğu Ülker Şirketler Grubunun ilk kurucularından 1950 yılında faaliyete geçen Kollektif Şirketinin ortaklarından birisi kardeşi Asım Berksan, diğerleri ise İstanbul doğumlu Parosko Rokenus ile Hayim Naum'du.

Ülkerlerin Doğan Matbacılık Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketindeki ortakları arasında yer alan, Murat Ülker, Yener Mehmet Sonuşen Dikran Mihran Acemyan'dan oluşan dörtlüdür. Acemyanın ermeni asıllı olmasıda burda dikkatleri çekmektedir.

Bunlar mı Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyeni ve Türk Halkını uzay çağına ulaştıracak, Vatanın bölünmez bütünlüğünü, milli kültür ve manevideğerlerimizi koruyacaklar.......

Bü ülkeye Alparslan türkeş gibi birini başbakan layık görmedi bu millet şimdi gitmişler tayyibin peşinde koşuyolar tayyip çıksın söylesin bu laflarıda görelim...

Rahmetli Türkeş ulusal onuru savunup sahiplenmedeki hassasiyetiylede liderdi.Şimdi nasılda kemikleri sızlıyordur istirahatgahında.Düşüncesi bile insanın canını acıtıyor.Paylaşım için sağolun kardeşim..
Allah rahmet eylesin.Mekanı durağı cennet olsun.

bu ülkenin gençleri hep ALPARSLAN TÜRKEŞTİR bunu böyle bilsinler,kanda dökeriz canda veririz bu ülkeyi bölemezler çünkü biz BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ

bu ülkenin gençleri avatarındaki gibi MUSTAFA KEMAL ATATRÜRK gençliği olmalıdır,doğru yol ve doğru olan budur.

Konu din, mezhep, hacılık, hocalık, islam olduğunda ortaya atılıp mangalda kül bırakmayan Mhp'lileri ; Ulu ve son Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan iftiralar karşısında, Atatürk'ü savunma görevindeyken göremiyoruz.

bu ülkenin gençleri avatarındaki gibi MUSTAFA KEMAL ATATRÜRK gençliği olmalıdır,doğru yol ve doğru olan budur.

Konu din, mezhep, hacılık, hocalık, islam olduğunda ortaya atılıp mangalda kül bırakmayan Mhp'lileri ; Ulu ve son Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan iftiralar karşısında, Atatürk'ü savunma görevindeyken göremiyoruz.

Sen rahat ol utkutan biz heryerdeyiz her zaman Atamızı savunmak için göreve hazırız senin gibi atalarımıza hakaret eden adilerinde her zaman karşısındayız.Ve her ülkücü mhp li değildir. Bunu da unutma, ülkü ocakları asla mhp nin bir gençlik kolu olarak görülmesin. Mhp ocağa bağlıdır, ocak mhp ye değil. "Görüntü Kemalist Aslı Komünist" ne güzel de demiş üstad Arif ;)

Sen rahat ol utkutan biz heryerdeyiz her zaman Atamızı savunmak için göreve hazırız senin gibi atalarımıza hakaret eden adilerinde her zaman karşısındayız.Ve her ülkücü mhp li değildir. Bunu da unutma, ülkü ocakları asla mhp nin bir gençlik kolu olarak görülmesin. Mhp ocağa bağlıdır, ocak mhp ye değil. "Görüntü Kemalist Aslı Komünist" ne güzel de demiş üstad Arif ;)

arkadaşım ben ATATÜRKE istemeden hakaret ettim,yanlışlık oldu insan hali forum kullanma hatası yaptım alıntıyı uanlış kopyaladım.ben kemalist ruhlu bir insanım bundan hiç şüphen olmasın.

Geri