ALPARSLAN TÜRKEŞ'iN BİLİNMEYEN 10 YILI... CAN DÜNDAR ... BELGESEL...

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
Milliyetçi Hareket Partisi Eski Lideri Alparslan Türkeş Hakkında Bilinmeyenler...

Can Dündar'ın Hazırlayıp Sunduğu Nebil Özgentürk Katkılı Tarafsız Bir Belgesel...

DOWNLOAD

PaSS : hackhell.com

rar şifresi hatalı olmasın??

Şifre Doğru...

Milliyetçi Hareket Partisi Eski Lideri Alparslan Türkeş Hakkında Bilinmeyenler...

Can Dündar'ın Hazırlayıp Sunduğu Nebil Özgentürk Katkılı Tarafsız Bir Belgesel...

DOWNLOAD

dostum sunumda tarafsız yazıyor ama bu belgesel Başbuğumuzu tamamen kötülüyor.

dostum sunumda tarafsız yazıyor ama bu belgesel Başbuğumuzu tamamen kötülüyor.

Dostum Ortada Bir Kötüleme Falan Yok...

Ne Olduysa O Anlatılıyor Belgeleriyle...

Eğer Olaya Radikal Bakarsan Tabloyu Tam Göremezsin...

Teşekkürler bu belgeseli izlememiştim.Tarafsız bakılırsa gerçekler görülür

Eline sağlık Be yourself.....

lütfen rapid e atınız...
,

can dündar tarafından anlatıldığına göre;Türkeş hakkında karalamalarda olmuştur muhtemelen.

tamamaen dogru.katılıyorum.can dündar = mehmet ali birand ( ögrencisi olur) veee tarafsız gelde inan?
ee sende bunu yedin evet aabii..çay söyleyim abii.. yok yok sen içeri gir içeri girr..( not espri vzotele den alıntıdır:) )

taraflı... tarafsız... böyle belgeleriyle ayrıntılı belgesel yapan başka biri varmı? eline sağlık kardeş

can dündar tarafından anlatıldığına göre;Türkeş hakkında karalamalarda olmuştur muhtemelen.

bu belgeseli ben izlemiştim . videoya göre alparslan türkeş nerdeyse cia kurucusu ve başkanı . o kadar çarpıtma var ki videoda anlatamam . can dündar işte yapıp ortaya atıyor çekiliyor . yazıklar olsun can dündara . ama paylaşıma da tşk ler . herkes izlesin kararını versin tabiki .

Can Dündar ki Gelmiş Ermeni Bir Ayrımcıdır Kalmışken Kangi Konuda Doğru Söylemesi Beklenebilir Ki ? Yüzsüzlük Abidesi Bir Nankördür. Ayrıca Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü Kötüleyen Bir Şahsiyet mi Şahsiyetsizmi Siz Karar Verin..

Can dündarı babasının çizgisinde görüyorum beyler.Can dündarı iyi araştırın ne mal olduğunu öğrenin.Resmen başbuğumuza hakaret ediyor.Modaratöre şikayet edelim ve buradan kaldırılsın

Ülkücü yeminini bilen herkes Başbuğ Alparslan Türkeş'in nelere karşı mücadele verdiğini bilir.Tabiki komünizme karşı savaşılmıştır.Amerika da komünizme karşı savaşmıştır.Yani biz ABD içinmi savaştık HAYIR.Kendi ülkemiz için.abd ile avrupa devletleri ile birçok komünizme karşı ülkelerle ortak çıkarımız oluşmuştur nedeni komünizm.He sen bunu getirip komünizme karşı çıkan dünya ülkelerinden biri olan abd başbuğu kullanmıstır veya başbuğ ülkücüleri kullanmıstır dersen affedilmeyecek büyük bi karalama yapmış olursun.ALLAH(c.c) Başbuğ Alparslan Türkeşten razı olsun.

Geri