Alonso takım arkadaşına sahip çıktı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Alonso takım arkadaşına sahip çıktı

Fernando Alonso, takım arkadaşı Felipe Massa'nın gelecek yıl Ferrari'de yarışmaya devam etmesini istediğini söyledi.

felipe-massa-face-2.jpg

Massa'nın son yarışlardaki form grafiği yükselse de, birçok yorumcu, bunun Ferrari'yi ikna etmek için yeterli olamayabileceği görüşünde.

BBC Sport'a konuşan Alonso, "Bana göre, Ferrari'ye saygı gösteren, bu takımın geleneklerine saygı gösteren, bu takım için, kırmızı araçlar için çalışan bir pilota sahip olmamız gerekiyor. İlk öncelik bu" ifadelerini kullandı.

Alonso, "İkincisi, ben Felipe ile üç yıldır birlikte çalışıyorum. İyi bir dostluğumuz var" diye konuştu.

İspanyol pilot ayrıca, "Takım Felipe'yi değiştirme kararı verirse, kim gelirse gelsin Felipe'den daha iyi olmak zorunda" dedi.

Gelecek sene için İtalyan ekibinde yarışması muhtemel isimler olarak Nico Hülkenberg, Paul di Resta gibi pilotların adları geçiyor.

Ancak Alonso, Massa ile yarışmaya devam etmek istediğini belirterek, "(Basında yazılıp çizilenlerin) yaptıkları ile Felipe'yi mukayese edebilir misiniz bilmiyorum" ifadesini kullandı.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    10.6 KB · Görüntüleme: 316
Geri