''Alonso, Senna ve Petit'i istedim''

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Arogones, Güiza ve diğer oyuncularının sabırsız oldukları için B.Belediyespor maçında farkı kaçırdıklarını ifade etti! Josico'nun aralarına katılmasını da yorumlayan İspanyol teknik adam, daha önce yönetimden istediği isimleri de saydı..
aragones_sl_basintoplantisi.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında goller kaçıran Guiza'nın biraz sabırsız olduğunu söyledi.

Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularının gol pozisyonlarında sabırsız davrandığını ifade ederek, ''Özellikle Guiza, Uğur gibi oyuncularım bugün biraz sabırsızdı. Gol için çok yüklendik, son vuruşlar olmadı. Guiza gibi büyük golcüler böyledir. Bazen gol bulmakta zorlanırlar, bazen çok kolay gol atarlar. İlerleyen günlerde Guiza daha iyi olacaktır'' dedi.

Maçın ilk yarısında 11'e 11 oynarken de maçı farka götürecek 3-4 gol pozisyonu bulduklarını anlatan İspanyol çalıştırıcı, ''Onlar eksik kaldığında biz daha az pozisyon bulduk, ama genel anlamda hep top bizde kaldığı için memnunum'' diye konuştu.

Aragones, Emre'nin sakatlığından dolayı oynayamadığını, sakatlığını atlattıktan sonra her zaman takıma girebileceğini söyledi.

-''ALONSO, SENNA VE PETİT'İ İSTEMİŞTİM''-
Aragones, transferde Xabi Alonso, Senna ve Petit'i istediğini, ancak Josico'nun transferinden de memnun olduğunu kaydetti.

''Josico'nun buraya gelmesinden memnunum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Xabi Alonso ve Senna üzerinde isteğimizi belirtmiştik. Porto'dan Petit de vardı, ama onunla temas kuramadık. Onlar olmadı ama Josico'da Villarreal'den tanıdığım çok yetenekli bir oyuncu. Bu takıma yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Aragones, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin çok güçlü olduğunu, tüm rakipleri ciddiye aldıklarını sözlerine ekledi.

Aragones maç sonrası canlı yayında ise şunları ifade etti;
“11’e 11 oynarken bulduğumuza nazaran, oyunda rakip eksikkene oranla çok net pozisyonlar bulduk. İlk devrede 3-0, 4-0’ı bulabilirdik ama telaşlı ve sabırsızdık. Telaşlı olmasak çok daha rahat bir skor bulabilirdik.”

“Şampiyonlar Ligi bu sene zor olacaktır. İki Avrupa şampiyonu görmüş takım var grubumuzda. Zaten buraya katılan her takım güçlüdür. Umarım her şey istediğimiz gibi olur.”

“Josico’nun aramıza katılmasından ötürü çok mutluyum. Josico 4’lü savunma önünde işe yaracak ve istekli ve bizim için gerekli bir arkadaşımız. Ben daha önce bu mevkii de farklı isimleri de önermiştim. Ama Josico’nun da burada olmasından dolayı mutluyum.”

“Maç içinde bireysel anlamda oyuncularıma bir şeyler söylerim ama bu konular oyuncumla aramdadır ve bununla ilgili yorum yapmam.”

AjansSpor

Geri