'Alonso ile Ferrari'de mi? Mümkün değil'

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
'Alonso ile Ferrari'de mi? Mümkün değil'
jenson-button-face-kanada.jpg

Jenson Button, Ferrari'de Fernando Alonso ile takım arkadaşı olmayı ancak "farklı bir evrende" düşünebileceğini ifade etti.

İtalyan Autosprint dergisine konuşan Button, bu sezon Ferrari ile temasının olup olmadığı sorusuna, "Evet, her zaman bu tür temaslar olur. Padokta Stefano Domenicali'yi gördüğümde her zaman 'merhaba, nasılsınız?' derim. Fakat o da, ben de gelecek yıl sözleşmem olduğunu bilir" cevabını verdi.

Button kendisi hakkında Ferrari spekülasyonlarının yapılmasını anlamadığını da belirtti.

Autosprint'in, Ferrari'nin gelecek yıl için kendisiyle imza atmaya yönelik bir girişimi olup olmadığı sorusuna ise Button gülümseyerek, "Böyle bir şey yaptıklarını kim söylüyor" karşılığını verdi.

Button, "Bu takıma, yani McLaren'a bakarsanız, çok şeyler başarmış bir takım olduğunu görürsünüz. Ferrari'ye baktığınızda da aynı şeyi görürsünüz" dedi.

İtalyanlar'ın sporda, özellikle motor sporlarında tutkulu olduklarını ifade eden Button, "Her zaman 'asla, asla deme' desem de, McLaren benim için şu an en doğru olan yer" diye konuştu.

Ferrari'de yapının, Alonso çevresinde kurulduğunu ifade eden Button, "Fernando çok zeki bir pilot. (Onunla takım arkadaşı olmak) belki ama başka bir evrende. Onun çalışmak güzel ancak zor olurdu" dedi.

Alain Prost gibi kendisini takdir ettiğini belirten Button, "Fernando da çevresinde, birçok iyi insanın olduğu, harika bir atmosfer oluşturdu. Felipe için üzgünüm ancak Fernando'nun tüm takımı çevresinde topladığını düşünüyorum" diye konuştu.

TÜRKİYEF1​

Eyvallah, biz hep bakınıp çıkarız buraya, çok güzel dostlar edindik senin gibi. Ama çok şey değişmiş zamanla burda.

Bende çok sık giremiyorum.
Değişen veya değişmeyen ile bizim hackhell işte :smile:

Geri